<< Vissza

A PMI "Programirányítás Szabvány", hozzászólási tervezet már elérhető

Kiemelt

 

A Programirányítási szabvány - Negyedik kiadás jelenleg felülvizsgálat alatt áll, hogy további elveken alapuló tartalmat vezessen be. Várhatóan olyan elvek kerülnek bele, mint a Vezetés, a Kockázat és a Változás, más elvek mellett.

Vegyen részt a felülvizsgálatban, és adjon visszajelzést! A tervezet véleményezési időszaka nyilvános felülvizsgálatra és véleményezésre online 2023. január 17., 8:00 órától 2023. február 16., 17:00 óráig áll rendelkezésre. Hozzáférés a véleményezési tervezethez. Minden érdeklődőt szívesen látunk.

1673982028785.jpeg

A PMI nyilvános véleményezési tervezetet (PED) ezentúl PMI véleményezési tervezetnek (DCP) nevezik, és változik a véleményezési és fellebbezési eljárás is. A DCP alatt a nyilvánosságnak továbbra is lehetősége van észrevételeket tenni, de a PMI a továbbiakban nem fogja elbírálni a válaszokat vagy a fellebbezéseket, ami következetességet és kiegyensúlyozottságot teremt a visszajelzések beérkezésének és feldolgozásának módjában. A DCP során tett valamennyi észrevételt az önkéntes szakemberekből álló fejlesztési csoport fogja felülvizsgálni. Ha a csapat úgy dönt, hogy a kért változtatást végrehajtja, akkor a megjegyzést tevő a változtatást az ANSI által előírt BSR-8 során beépítik.

Ez a változtatás összhangban van más akkreditált szabványfejlesztő szervezetek nyilvános véleményezési eljárásainak legjobb gyakorlatával. Ez az Ön lehetősége, hogy részt vegyen a folyamatban, és egyedi meglátásaival hozzájáruljon ahhoz, hogy a Programirányítási szabvány továbbra is átfogó és értékes forrás maradjon a szakemberek számára világszerte.

Bővebben itt: https://publiccomment.pmi.org/

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!