<< Vissza

A PMI elindítja a Make Reality virtuális központot, hogy inspirálja az embereket az ötletek valósággá válására.

A digitális élmény célja, hogy beindítsa a változásokat kezdeményező szakemberek elhalasztott céljait és álmait 

                                               
 
 

PHILADELPHIA--(BUSINESS WIRE)--Project Management Institute (PMI) ma elindította a Make Reality-t, egy virtuális központot, amelyet arra terveztek, hogy inspirálja és támogassa a változtatókat, amint a COVID-19 világjárványban való navigálás közben az átalakulást és a pozitív társadalmi hatás megteremtését hajtják végre világszerte. A virtuális csomópont a változást előremozdítók - a változás előmozdításában személyesen és szakmailag élenjárók - egyedi történeteit meséli el, ahogyan a mai projektközpontú világban hatást értek el, és képessé teszi a változást előremozdítókat arra, hogy belevágjanak a következő projektjükbe, vagy hogy befejezzenek egy olyan projektet, amelyet félbehagytak.

 

"Reméljük, hogy a Make Reality virtuális csomópontunkkal erre az izgalomra és optimizmusra építhetünk."

 

A PMI Make Reality Global Survey 2020 című felmérésében ötből közel négy fogyasztó (79 százalék) azt mondta, hogy a COVID-válság miatt 2021-et "újrakezdési" évnek tekinti. Ugyanakkor 83 százalékuk azt mondta, hogy 2020 felkészítette őket 2021-re, és még többen (86 százalék) tervezik, hogy idén még keményebben fognak dolgozni jó ötleteik megvalósításán.

"A világjárvány számtalan 2020-as tervet megzavart, de sok vezető és innovatív gondolkodó bölcsen használta ki az időt a következő lépések megtervezésére" - mondta Mike DePrisco, a PMI operatív igazgatója. "Ahogy világszerte egyre több közösség és szervezet fordul óvatosan a helyreállítás és újraindítás felé, a csapatok egyre inkább arra összpontosítanak, hogy a megrekedt projektjeiket megvalósítsák. Az elképzelés valóra váltása azonban nem könnyű, és hatékony projektkészségeket és új munkamódszereket igényel; ezért a PMI a Make Reality virtuális csomóponton keresztül képessé teszi a változásra törekvőket a cselekvésre"."

 

A KICKOFF™-től a Power Skills-ig

A PMI virtuális csomópontja videókat és igaz történeteket mutat be a világ minden tájáról származó, ötleteiket megvalósító változásokat kezdeményező szakemberekről - a biológiailag lebomló akkumulátorok létrehozásától az elektromos járművek számára Indiában, az ausztrál erdőtüzek utáni állati élőhelyek helyreállításáig. A központ a változásra törekvőket a PMI eszközeivel, erőforrásaival és a legjobb projektmenedzsment-gyakorlatokat bemutató tanfolyamokkal is összekapcsolja, beleértve a KICKOFF-ot - egy ingyenes, 45 perces digitális tanfolyamot és eszköztárat, amely a tanulókat a projektmenedzsment alapjain keresztül vezeti végig a harapható tartalmak és letölthető sablonok segítségével, amelyeket gyorsan alkalmazhatnak a munkahelyükön.

 A Make Reality virtuális csomópont segít a projektmenedzsment szakembereknek és nem szakembereknek is azonosítani a változáshoz vezető egyedi személyiségüket, és tájékoztatást nyújt a "hatalmi készségekről" vagy szociális viselkedésmódokról - mint például a kommunikáció, az empátia, az együttműködő vezetés és az innovatív gondolkodásmód -, amelyek fontosak a változás előmozdításában, és lehetővé teszik az emberek számára, hogy jól együttműködve dolgozzanak a dolgok megvalósításában. Ezek kiegészítik a szükséges technikai vagy szakmai készségeket, és gyakran jelentik a különbséget egy projekt sikere vagy kudarca között.

 

A kutatás okot ad az optimizmusra

  • A változást előidézők túlnyomó többsége nyitott az új készségek elsajátítására. A PMI felmérése szerint a fogyasztók 81 százaléka tervezi, hogy új készségeket tanul a projektjei megvalósításához. Közel háromnegyedük (73 százalék) tervezi, hogy aktívabb szerepet vállal a változás előmozdításában, és 66 százalékuk optimista a sikerességüket illetően.
  • A fogyasztók hasonló ambíciókat - és bizonyos kalandvágyat - visznek a szakmai életükbe. Tízből több mint ketten (22 százalék) szeretnének saját vállalkozást indítani, és hasonlóan sokan (22 százalék) szeretnének új munkahelyet kezdeni. Emellett érdekli őket, hogy növeljék a munkahelyi felelősségüket (28 százalék) és új, a munkával kapcsolatos készségeket tanuljanak (31 százalék).
  • Ezek között olyan hatalmi készségek szerepelnek, mint a kreativitás (35 százalék), a kommunikáció (38 százalék) és az együttműködés/csapatmunka (25 százalék), valamint maguk a projektvezetési készségek (24 százalék)2.
  • "Reméljük, hogy erre az izgalomra és optimizmusra építhetünk a Make Reality virtuális központunkkal" - mondta DePrisco. "Úgy véljük, hogy az emberek életének minden területén - a magánéletben, a szakmában és a társadalmi jótékonyság területén - felgyülemlett a vágy a változásra és a hatásra. Célunk, hogy az embereknek eszközöket - és egy kis inspirációt - adjunk az elinduláshoz."
  • Inspirációért és a következő lépés megtételéért, hogy ötletüket megvalósítsák, a változtatók ellátogathatnak a pmi.org/Make-Reality oldalra.

 

A Projektmenedzsment Intézetről

A Project Management Institute (PMI) a világ vezető szakmai szövetsége, amely világszerte több millió projekt szakember és változtató közösségét tömöríti. A PMI a világ vezető projektmenedzsment-szakértőjeként képessé teszi az embereket arra, hogy megvalósítsák az elképzeléseiket. A PMI a globális érdekérvényesítés, a hálózatépítés, az együttműködés, a kutatás és az oktatás révén felkészíti a szervezeteket és az egyéneket arra, hogy okosabban dolgozzanak, és így sikeresek legyenek a változások világában. A PMI egy 1969 óta fennálló büszke örökségre építve egy "céltudatos" szervezet, amely a világ szinte minden országában dolgozik a karrierek előmozdításán, a szervezeti siker erősítésén és a következők lehetővé tételén. 

Forrás: https://www.businesswire.com/news/home/20210908005777/en/PMI-Launches-Make-Reality-Virtual-Hub-to-Inspire-People-to-Turn-Ideas-Into-Reality

_______________

1 Project Management Institute. (2020). Make Reality Global Survey.

2 Project Management Institute. (2020). Make Reality Global Survey.

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!