<< Vissza

A PMI Budapest, Magyar Tagozat 20 éves fennállását ünnepli 2023-ban

Kiemelt

Képernyőfotó-2023-05-02---15.55.31.png

 

A Projektmenedzsment Intézet (PMI) Magyar Tagozata 2023-ban ünnepli fennállásának 20. évfordulóját!

A 2003-ban alapított PMI Budapest, Magyar Tagozat mára több mint 500 tagot számlál, akik a legkülönbözőbb háttérrel rendelkeznek. A tagozat személyes és online rendezvényeket tart Magyarországon, aktívan népszerűsíti a projektmenedzsmentet az ipar és az egyetemek körében, és olyan környezetet ápol tagjai számára, amely világszínvonalú lehetőségeket biztosít a személyes és szakmai fejlődéshez. Magyarországon belül a tagozat támogatja a tagokat kiszolgáló helyi szakmai érdekképviseletek is.

Az elmúlt 20 év során a PMI Budapest, Magyar Tagozat tanúja volt és aktívan befolyásolta a projektmenedzsment szakma fejlődését. Részben a tagozat erőfeszítéseinek köszönhetően a mai projektmenedzserek nagyobb valószínűséggel válnak a szervezetük stratégiai törekvéseinek élén álló kulcsszereplőkké, és nagyobb valószínűséggel értékelik őket magas szintű, stratégiai erőforrásként, mint a múltban. A hálózatépítési és szakmai fejlődési lehetőségek segítenek a tagoknak abban, hogy valóban megértsék a vállalatokat, amelyeknek dolgoznak, megértsék, hogy projektportfóliójuk hogyan illeszkedik a szervezetük átfogó jövőképébe és stratégiájába, és hatékonyan közvetítsék ezt az információt az érdekeltek felé. Lehetőséget biztosít tagjainak abban is, hogy tökéletesítsék technikai, vezetői, stratégiai és üzleti menedzsment készségeiket - a siker kulcsfontosságú összetevőit egy olyan szakmában, amelyben a becslések szerint csak az EU-ban 2025-ig évente 35.500 új munkahely jön létre.

 

YouTube kisfilm

 

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!