<< Vissza

A 10. "Art of Projects" konferencia visszatér a személyes jelenléthez 2022-ben!

Kiemelt
AOP

Az "Art of Projects" konferencia visszatér a személyes jelenléthez, és 10. alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Music Centerben, 2022. november 3-án!

A Project Management Institute (PMI - https://www.pmi.org), a világ vezető projekt szakembereket tömörítő szervezetének a magyarországi tagozata, a PMI Budapest, Magyar Tagozat bejelentette, hogy a projektgazdaság vezetőinek kiemelt hazai eseménye az éves „Art of Projects” Konferencia, ismét személyes eseményként kerül megrendezésre. A konferenciának a Budapest Music Center ad otthont 2022. november 3-án. (Program: https://pmibudapestevents.hu/)

Az immár tizedik alkalommal megrendezésre kerülő, 2022-es AOP konferencia témája a fenntartható növekedés a társadalmi jó érdekében: Ötletek, emberek és projektek összekapcsolása. A konferencia mottója: "A projektmenedzsment jövője. Ne élj a múltban! Csatlakozzon hozzánk a jövő útján!" A tavalyi virtuális konferencia többszáz résztvevőt vonzott. 2022-ben több, mint 300 résztvevővel számolnak a szervezők a BMC koncert termében. (https://bmc.hu/rolunk)

A konferencia minden évben számos kiváló előadó érdeklődését kelti fel, akik különálló, értékes és egyedi angolnyelvű előadásokat tartanak és a projektmenedzsment szakma jövőjét meghatározó tudásukat adják át a résztvevőknek. A konferenciát követően megrendezésre kerül a 10. PMI Budapest Master Class is, 2022. november 4-én. Az esemény betekintést nyújt a projektmenedzsment trendekbe és platformként szolgál a kapcsolatépítéshez és a tudásmegosztáshoz.

 

TA.png

 Tony Appleby, MBA, CDir, PMP - a Project Management Institute tiszteletbeli elnöke lesz az idei konferencia díszvendége és nyitó előadója.

 

 

 

 

Az időpontok bejelentésekor Kremmer László MBA, CLC. PMP a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöke elmondta: "A konferencián projekt, program és portfólió, valamint PMO vezetők, és a szakma iránt érdeklődő vezetők találkoznak, hogy megismerjék a projektek sikeres végrehajtásához szükséges trendeket és technológiákat". Hozzátette, hogy: "Az Art of Projects Konferencia középpontjában mindig is a kapcsolatok teremtésének és a projektmenedzsment közösség építésének célja volt."

 

ZB.png

 Az idei, „Project Art” előadó Dr. Zábori Balázs fizikus, űrmérnök, technológiai igazgató, programvezető lesz, aki a "HUNOR Magyar Űrhajós Programról" tart érdekfeszítő előadást és bemutatja, hogy hogyan választja ki Magyarország a következő magyar űrhajóst, aki hamarosan a Nemzetközi Űrállomáson fog dolgozni.

 

 

A projektmenedzsment, ma minden eddiginél fontosabb a cégek újjáélesztéséhez a Covid-19 utáni világban. Az Európai PMI tehetséghiány-felmérése szerint a projektmenedzsment-központú foglalkoztatás (PMOE) 40%-kal fog növekedni ebben az évtizedben. A projektalapú gazdaság - a jelentős projektmenedzsment-igényű iparágak - teljes GDP-je, a becslések szerint a 2019-es 24,7 milliárd dollárról, 2030-ra 34,5 milliárd dollárra fog növekedni.

"Fontos, hogy a Covid-19 után továbbra is folytassuk a személyes Art of Projects konferenciát, és a szünetekben a szakmai beszélgetéseket, mivel a projektek és azok sikeres vezetése fontos az ipar és a gazdasági növekedés szempontjából Magyarországon" - teszi hozzá Kremmer László.

Az „Art of Projects” Konferencia során a hazai több ezer projekt szakemberből és változásmenedzserből álló, egyre növekvő közössége betekintést nyerhet és hozzáférhet azokhoz az eszközökhöz, amelyekkel megvalósíthatják ötleteiket és sikeresen vezethetik projektjeiket.

A PMI Budapest, Magyar Tagozat, Szakmai Programokért felelős alelnöke, Horváth Viktor, PMP a Konferencia Program Igazgatója a következőképpen nyilatkozott a konferencia megrendezéséről, mely Közép-Európa legnagyobb angolnyelvű projektmenedzsment szakmai konferenciája:

"Alig várjuk, hogy Magyarország és Európa minden tájáról érkező résztvevőket üdvözölhessük, akik novemberben csatlakoznak hozzánk a kétéves kihagyás után, ismét egy személyes rendezvényen. A projektmenedzsment szakma izgalmas fordulóponthoz érkezett, mivel a cégek a megváltozott gazdasági helyzethez igazodnak, és mi lenne jobb hely a párbeszédre, mint egy olyan központi esemény, mint az „Art of Projects Konferencia".

A konferencia nyitott minden érdeklődő számára, akik szeretnék megtudni, hogy Magyarországon hogyan használják ki a változásokat alakító és projektekkel foglalkozó szakemberek, ezt a hihetetlen növekedési lehetőséget. A konferencia összehozza a hazai szakembereket, PMI tagokat, önkénteseket, az ipar vezetőit, valamint a projektmenedzsment szakma szakembereit, illetve a hasonló karriercélokkal rendelkező projekt-, program- és portfóliómenedzsereket, hogy megosszák egymással a legjobb gyakorlatokat, PDU pontokat szerezzenek, találkozzanak a hasonlóan gondolkodó szakemberekkel, tanuljanak, és értékes készségeket és tudást szerezzenek meg.

 

További információ:

 

Karagits Kíra Kommunikációért Felelős Alelnök

PMI Budapest, Magyar Tagozat

E-mail: sajto@pmi.hu

Web: https://pmibudapestevents.hu/

 

Horváth Viktor Szakmai Programkort Felelős Alelnök

PMI Budapest, Magyar Tagozat

E-mail: info@pmi.hu

Web: https://pmi.hu/

 

Pallós Ildikó Redezvény Igazgató

MOMART 2020 Marketing Szolgáltató Kft.

E-mail: info@momart.hu

Web: http://www.momart.hu/

 

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!