<< Vissza

25. PM Fórum - A PROJEKTMENEDZSMENT HELYZETE ÉS TENDENCIÁI - ahogyan a gyakorló projektmenedzserek látják 2023-ban

pmfórum25.png

 

Kedves Kolléga!


Idén is kérjük segítségüket a hagyományos a hazai projektmenedzsment helyzetről való kérdőív kitöltésében és a projektekben dolgozókkal, projektekben érdekeltekkel való megosztásban.


25. jubileumi Projektmenedzsment Fórum előkészítése kapcsán most is felmérést készítünk a hazai projektmenedzsment szakma képviselői körében, hogy képet kapjunk néhány, a szakmai közvélemény érdeklődésére számot tartó tényezőről.

A PROJEKTMENEDZSMENT A GAZDASÁGBAN konferenciára 2023. április 13-án kerül sor, s most a projektmenedzser életút, a KARRIER lesz a központi témája. Ilyen felmérést 2008 óta készítünk a Fórumhoz kapcsolódóan, így a korábbi eredmények megtalálhatók a HTE www.hte.hu oldalán, a Projektmenedzsment Fórum előadásai között.

A kérdőív hagyományosan három blokkból áll. Egy változó blokk a konferencia aktuális témáját vizsgálja, s kettő viszonylag állandó blokk pedig a tendenciák, változások leírását, követését teszi lehetővé.

A változó rész idén a konferencia fő témáját, a karrier kérdését járja körül, a PM területen dolgozók szakmai mobilitásának, valamint a karriertényezők megítélésének néhány aspektusával foglalkozik. A következő blokk a projektek üzleti tendenciáira kérdez rá, míg a harmadik tartalmazza a válaszolók az elemzéshez szükséges jellemzőinek leírására szolgáló kérdéseket.

Mind a három blokk kitöltése fontos, ugyanakkor nem tart tovább 15-20 percnél.

Bízunk benne, hogy a kérdőív online módon történő megválaszolásával Ön is hozzájárul ahhoz, hogy az idei Projektmenedzsment Fórum programja a felmérés eredményeivel is gazdagabb legyen.

Kérjük, hogy a  https://www.hte.hu/web/projekt2023/kerdoiv oldalon elérhető kérdőívet legkésőbb 2023. március 6-ig szíveskedjen kitölteni.

Kérjük továbbá, hogy kollégáit, a szakmában dolgozó ismerőseit is tájékoztassa a kérdőív kitöltés lehetőségéről, mert a válaszadók száma jelentősen meghatározz a felmérés eredményeinek értékét és megbízhatóságát. A válaszolók anonimitását biztosítja, hogy a kapott adatok, információk csak összesített formában, statisztikailag feldolgozva kerülnek nyilvánosságra.

A felmérés eredményeit a Projektmenedzsment Fórum egyik szekciójának keretei között mutatjuk be és vitatjuk meg, és közzétesszük a konferencia kiadványában is. 


A felmérésben való közreműködését, a Fórum Szervező Bizottsága nevében előre is köszönjük!

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!