<< Vissza

2021. december 31-i hatállyal Sunil Prashara, a PMI elnök-vezérigazgatója távozik a szervezet éléről.

Kiemelt

Kedves PMI-tagok és minősítéssel rendelkezők!

Azért írok a mai napon, hogy tájékoztassam Önt, hogy 2021. december 31-i hatállyal Sunil Prashara, a PMI elnök-vezérigazgatója távozik a szervezet éléről.

Talán sokakat ez a hír meglepetésként érhet.  Az utóbbi időben Sunil egyre nagyobb szenvedélyt érez a környezetvédelmi, társadalmi és kormányzási (ESG) kérdésekkel kapcsolatos ügyek iránt az üzleti világban.  Alapos megfontolás után és az igazgatótanáccsal való konzultációt követően Sunil úgy döntött, hogy elhagyja a PMI-t, hogy teljes mértékben ennek az érdeklődésnek szentelhesse magát, többek között beiratkozik egy ESG-re összpontosító mesterképzésre a London Business Schoolon.

Amikor az Igazgatótanács 2019-ben felvette Sunilt, egy átalakító vezetőt és egy igazi változtatót kerestünk, olyasvalakit, aki átveszi a gyeplőt, és gyorsan a következő szintre viszi a szervezetet.  Sunil pontosan ezt tette.  Az átalakulás új korszakát inspirálta a PMI-nál, és arra ösztönzött minket, hogy fogadjuk el a változást abban, ahogyan a szervezetet megközelítjük, és ahogyan értéket teremtünk azok számára, akiket szolgálunk.

  • Nemcsak a digitális átalakulásunk sikeréhez segített hozzá, hanem a növekedési stratégiánk megfogalmazásában való közreműködésével arra sarkalt minket, hogy nagyban és merészebben gondolkodjunk, jelentősen növelve a PMI jelentőségét és láthatóságát az összes érdekelt közösségünk körében szerte a világon.
  • Ő felügyelte a PMI új regionális modelljének bevezetését, biztosítva, hogy valóban globális megközelítést alkalmazzunk, amelyet egy tapasztalt regionális munkatársakból álló kiváló csapat vezet.
  • És ő vezetett minket a COVID-19 kihívásain keresztül, megőrizve alkalmazottaink biztonságát, miközben továbbra is értéket nyújtott a világméretű közösségünknek, miközben példátlan kihívásokkal kellett szembenézniük.

Az igazgatótanács hálás Sunilnak a vezetéséért, amellyel segített a PMI-nak a szervezet megújult jövőképének megvalósításában, képességeink kiépítésében és a világ minden táján a változásra törekvőknek szóló ajánlataink újragondolásában.  Sunil friss energiát és új globális perspektívát hozott a PMI-nak.  Hozzájárulásának köszönhetően ma jobb és erősebb helyzetben vagyunk.  Erős lábakon állunk a PMI 4.0 stratégia megvalósításában és a kitűzött céljaink és célkitűzéseink megvalósításában, amelyek a jövőbe vezetnek minket.

Sunil az év végéig a PMI-nál marad, amíg utódját keressük.  A PMI az elkövetkező hónapokban fogja megosztani a következő elnök-vezérigazgató keresésének részleteit. A 2021-es év folyamán továbbra is tanácsokkal fog ellátni minket, valamint betekintést és iránymutatást nyújt, még akkor is, ha új karrierútra lép.  Őszintén sok sikert kívánunk neki a jövőbeli törekvéseihez, ahogyan folytonos tanulásra, növekedésre és változásra törekszik szakmai útja során.

Közösségünk ellenálló képessége a világjárvány idején nem kevesebb, mint rendkívüli volt.  A PMI-nál végzett munkánk, amellyel a projekt szakembereket és a változtatókat támogatjuk, soha nem volt még ilyen fontos.  Ez egy izgalmas időszak a PMI számára, és várakozással tekintünk küldetésünk folytatása elé, hogy világszerte erős eredményeket érjünk el az érdekeltek számára.

Üdvözlettel,Tony Appleby

A PMI igazgatótanácsának elnöke

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!