<< Vissza

Rekordszámú hallgató csatlakozott a Budapesti Corvinus Egyetemen induló Nemzetközi Projektmenedzser posztgraduális képzés negyedik évfolyamához

Kiemelt

Szeptember 20-án indult a Nemzetközi Projektmenedzser posztgraduális képzés negyedik évfolyama a Corvinus Egyetemen, a PMI Budapest, Magyar Tagozattal együttműködésben. Idén a program 27 hallgatót fogadott, akiket rekordszámú jelentkező közül választottak ki, ami tükrözi a magas színvonalú, nemzetközi projektmenedzsment képzések iránti növekvő igényt Magyarországon.

A 2021-ben indított program gyors népszerűségre tett szert, köszönhetően annak az egyedi fókuszának, amely a szakembereket összetett nemzetközi projektek kezeléséhez szükséges készségekkel látja el. Dr. Blaskovics Bálint, PMP®, egyetemi docens és programigazgató így nyilatkozott: "Amikor 2019-ben elkezdtünk dolgozni ezen az új képzési programon, célunk az volt, hogy Magyarország legjobb és legvonzóbb projektmenedzsment posztgraduális képzési programját hozzuk létre. Ez az év kulcsfontosságú mérföldkő a Nemzetközi Projektmenedzser program történetében, hiszen nemcsak rekord számú hallgatónk van, hanem rekord számú külföldi hallgató is."

Kremmer László, CSM®, PMP® a PMI Budapest volt elnöke és a program egyik alapítója kiemelte a gyakorlat-orientált kezdeményezés előnyeit: "Célunk olyan projektmenedzsereket képezni, akik erős elméleti alapokkal és gyakorlati készségekkel rendelkeznek. Oktatóink tapasztalt projektmenedzserek, akik valódi szakmai tapasztalatot hoznak az osztályterembe, így a hallgatók olyan módszereket sajátíthatnak el, amelyek közvetlenül alkalmazhatók szakmai karrierjük során."

A tanterv a projektmenedzsment átfogó ismeretanyagát tartalmazza, az alapelvektől a haladó technikákig, mindezt angol nyelven oktatva. A program olyan különböző háttérrel rendelkező hallgatók számára készült, mint a közgazdaságtan, menedzsment tanulmányok, mérnöki tudományok és jog, akik projektmenedzsment tudásukat szeretnék fejleszteni. Kremmer László hozzátette: "A program egyik legfontosabb eleme, hogy hozzáférhető azok számára is, akik esetleg nem rendelkeznek formális projektmenedzsment képzéssel, de tapasztalat útján szerezték meg készségeiket. Célunk, hogy rendszerezzük tudásukat és növeljük önbizalmukat."

Ahogy a program tovább fejlődik, továbbra is elkötelezett marad a különböző projektek – beleértve az IT, beruházási és szoftverfejlesztési projekteket – hatékony kezelésére képes szakemberek képzése iránt, nagyvállalatoknál és kis- és középvállalkozásoknál egyaránt. A Project Management Institute PMBOK Guide-jának támogatásával a nemzetközi szabványokra helyezett hangsúly biztosítja, hogy a végzettek felkészültek legyenek globális környezetben dolgozni.

A Nemzetközi Projektmenedzser posztgraduális képzés a Corvinus Egyetemen továbbra is vonzza azokat az ambiciózus szakembereket, akik ki akarnak tűnni a dinamikus projektmenedzsment területén, ezzel megerősítve helyét Magyarország egyik legkeresettebb oktatási lehetőségeként.

További információkért kérjük, látogasson el a Budapesti Corvinus Egyetem vagy a PMI Budapest, Magyar Tagozat weboldalára.

Kapcsolat:

Corvinus Egyetem Kommunikációs Osztály
Telefon: +36 1 482 5000
E-mail: press@uni-corvinus.hu
Weboldal: www.uni-corvinus.hu

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

A 10%-os kedvezményért az alábbi regisztrációs űrlapon nyújtsd be a jelentkezésedet:

Jelentkezem