<< Vissza

Az új PMI Budapest, Magyar Tagozat honlap, versenybe szállt "Az Év Honlapja 2020" Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, szavazz ránk!

Kiemelt
Önkéntesek

Az új PMI Budapest, Magyar Tagozat honlap, versenybe szállt "Az Év Honlapja 2020" Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, szavazz ránk! A PMI Budapest, Magyar Tagozat új honlapja, öt hónap megfeszített munka után a https://pmi.hu címen, 2020. augusztus 1-én elindult, magyar és angol nyelven is.


PMI Budapest, Magyar Tagozat Honlap

  • Célunk volt, hogy az új weboldalunk gyorsabb, könnyebben navigálható és felhasználóbarát legyen. Ezzel egy időben az oldal teljes mértékben követi az anyaszervezetünk, a PMI - www.pmi.org honlap, 2019. novemberében megújult grafikai megjelenését.
  • Az új honlapunk hét év után váltja fel az előző oldalt. Szervezetünk non-profit szakmai egyesület, így minden munkát kizárólag önkéntesek bevonásával végeztünk.
  • Az új PMI Budapest, Magyar Tagozat honlap, versenybe szállt "Az Év Honlapja 2020" Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, szavazz ránk! Nincs más teendőd, mint a "Szavazz Ránk!" feliratra kattintani és leadni voksodat az oldalunkra.
  • A COVID-19 miatt kialakult helyzetben a projekt résztvevői kizárólag virtuálisan, online találkoztak. Az első személyes találkozásra a hivatalos honlap indulás bejelentésen, 2020. augusztus 12-én került sor. A technológiai platformot a kanadai partnerük az MG2MEDIA szolgáltatta.
  • A projekt különlegessége, hogy egy nemzetközi, önkéntesekből álló csapat vett részt a tesztelésben és az angol-magyar fordításban is. Nem csak magyarországi, hanem amerikai és indiai önkéntesekkel is dolgoztunk.
  • Mint a projektmenedzsment területén működő, legnagyobb nonprofit nemzetközi szervezet, fontos számunkra, hogy a meghatározó szakmai gondolataink, szolgáltatásaink és a szakmai trendekkel kapcsolatos információk, hírek könnyen elérhetőek legyenek jelenlegi és jövőbeni tagjaink számára magyarul és angolul is. Korábban ezek az információk nem voltak elérhetőek magyar nyelven.
  • Kiemelt célunk, hogy a PMI Budapest, Magyar Tagozat tagjai és partnereink számára mindig időszerű és naprakész információkkal szolgáljunk a projektmenedzsment területén. A célunk az ezzel az új weboldallal, hogy a jelenlegi tagjainknak, látogatóinknak könnyen elérhető információval szolgáljunk a PMI Budapest, Magyar Tagozat szolgáltatásairól, eseményeiről és könnyen megtalálják az érdeklődők a keresett információt az oldalunkon.
  • Az új weboldal könnyebben elérhetővé teszi az érdeklődők számára, hogy kik vagyunkhogyan dolgozunk, milyen eseményeket szervezünkkik a munkatársaink, miről írunk a Blogunkban, milyen PMI szabványok és minősítések érhetők el, illetve a Web boltunkban mi kapható. Ezzel párhuzamosan a karrier oldalak is helyet kaptak a weboldalon, valamint a partnereink által kínált Projektmenedzsment képzések is.
  • Az új funkciók mellett, integrált közösségi média kapcsolattal is rendelkezünk a FacebookTwitterYouTubeInstagram és Linkedin oldalainkhoz, hogy híreink könnyebben és gyorsabban eljussanak tagjainkhoz.
 
Folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk a tartalmat, így helyet kapnak a szakmai hírek, bejelentések, tagjaink sikertörténetei is a Blogunkban. Lehetősége van arra is, hogy feliratkozzon hitlevelünkre is az oldalon keresztül. Szeretnénk ezúton is megköszönni azt a fantasztikus munkát, amit kiváló önkénteseink végeztek, akik időt és fáradtságot nem sajnálva a honlap kialakításán dolgoztak. Köszönjük a kanadai MG2MEDIA munkáját, akik webszolgáltatóként kiváló partnernek bizonyultak és szívből ajánljuk őket másoknak is.
 
Szavazz ránk itt: Kattints ide!
 
 

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!