PMI Budapest, Hungarian Chapter

13. Projektmenedzsment Műhely

Rendezvény bevezető: 

A HTE Projektmenedzsment Szakosztálya, együttműködve a BME Híradástechnika Tanszékével és a Corvinus Egyetem Stratégia és Projektvezetés Tanszékével szeretettel meghívja az érdeklődő kollégákat a 13. Projektmenedzsment Műhelybe.

A 13. Műhely témája a coaching szerepe, feladata a projektmenedzsment sikerességében, ahol az alábbi témák kerülnek megbeszélésre:

  • a coaching definíciója, folyamat, feladatai, felelőssége;
  • a coaching befolyása a projektmenedzserre és a projektmenedzsmentre - képességek (kommunikáció, konfliktuskezelés) és attitűdök (hozzáállás, felelősség vállalás, együttműködés, motiválás) fejlesztése, a projekt kritikus kérdéseinek elemzése
  • a coaching hatékony megvalósításának feltételei: Mit tanulhat a projektmenedzser és a projektszponzor a coach szakmából? Mit tanulhatnak a coachok a projektmenedzsmentből?

A Bozsár Gabriella és Fodor Andrea közreműködésével írt bevezető gondolatok és a megvitatásra javasolt kérdések a http://blog.mfor.hu/projekt oldalon olvashatók.

A Műhely aktív, Linkedin-en is tag résztvevői a „PM WORKSHOP HUNGARY- PROJEKTMENEDZSMENT" nevű csoporthoz (Groups) csatlakozhatnak, ahol kölcsönös véleménycsere valósulhat meg és a műhely mindenkori rövid összefoglalója is olvasható lesz.

A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (e-mailben történő regisztráció a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen), ingyenesen részt vehet. A Műhely munkájában való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára).

 

Program
Téma: 
A coaching szerepe, feladata a projektmenedzsment sikerességében
Esemény időpontja: 
2012. november 22., 16:00 - 18:00
Esemény helyszín: 
BME HIT Inforparkbeli (1117. Bp. Magyar Tudósok Körútja 2.) I. ép. B. szárny, I. em 110-es tanácsterme

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár