Projektmenedzsment útmutató (PMBOK® Guide) 5. kiadás - 2013

pmbok5Újra elérhető magyarul a kézikönyv legfrissebb kiadása. A PMBOK® Guide ötödik kiadásának magyar változata a PMI Magyar Tagozat önkéntes közösségének közreműködésével készült, hogy a hiánycikké vált magyarnyelvű harmadik kiadást a legkorszerűbb tudásanyaggal, az ötödik kiadással váltsa fel. Az Akadémiai Kiadó gondozásában „Projektmenedzsment útmutató" címen megjelent fordítás célja volt az is, hogy újabb lépést tegyen a magyar projektmenedzsment szakmai nyelvének fejlesztése és a fogalomkészlet azonos értelmezése felé.

Bővebben...

Projektmenedzsment útmutató (PMBOK® Guide) 3. kiadás - 2006

Projektmenedzsment útmutató címmel 2006. októberében jelent meg a PMI ismert kézikönyvének, a PMBOK® Guide harmadik kiadásának magyar nyelvű fordítása. A magyar terminológia kialakítását és a fordítás szakmai ellenőrzését a megjelenést megelőző egy évben több mint 30 önkéntes szakember végezte.

A PMBOK® Guide (A Guide to the Project Management Body of Knowledge) a projektvezetők bibliájának is tekinthető. Az eddigi összesen három kiadás a különböző nyelvű fordításokat is figyelembe véve közel kétmillió példányban kelt el szerte a világon.

A magyar nyelvű kiadást az Akadémiai Kiadó a PMI Budapest, Magyar Tagozat közreműködésével jelentette meg, Kroó Norbert akadémikus, a Magyar Tudományos Akadémia alelnökének előszavával.

Bővebben...

Legyen tájékozott!Kód: catchme refresh

Szponzorok

   itshlogo

racionet  

unnamed

GE Logo

vodafonelogohpe pri grn pos rgb

nea 1

KPMG Blue logo web

szinergia-logo

ujpmszlogo

prof logo

PM Tudástár

pmbok download

pmbok

facebook          linkedin