PMI Budapest, Hungarian Chapter

PMPub 2016 szeptember 21.

A PMI Budapest Tagozat örömmel tájékoztat mindenkit arról, hogy a következő PMPub logo 2016. szeptember 21-én (szerdán), 17 órától kezdődik a „GRUND”-ban!

A rendezvény témája „A PMO és az agilis módszertan szerepe komplex informatikai programokban – valamint, hogy hogyan tudnak elromlani a dolgok”. A résztvevőknek lehetősége nyílik majd áttekinteni a kérdéskörhöz kapcsolódó problémákat és kérdéseket.

A téma előadója a brit születésű Albert Quraishi, aki megosztja velünk tapasztalatait és gondolatait arra vonatkozóan, hogy mi az, ami működik és mi az, ami nem, ha az agilis módszertan alapján menedzselünk hazai és külföldi nagyszabású IT programokat. Elárulja továbbá, hogy miért fontosak a szaktudással rendelkező program menedzserek az informatikai programok sikeres teljesítéséhez.

Albert azt állítja, a módszertan önmagában nem elegendő nagyméretű üzleti transzformációs programok menedzseléséhez, továbbá a megfelelő szakterület-specifikus tudás nélkül a PMO/PM sem nyújt hozzáadott értéket, csak növelheti a kockázatot. Az előadás során Albert némi betekintést enged azokba az okokba, amik az elmúlt évtizedekben nagy informatikai programok bukását okozták az Egyesült Királyságban. Ilyen például a Taurus projekt a londoni tőzsdén, mely fél milliárd fontos veszteséget okozott az érintetteknek, vagy a British National Health Service (NHS) kórlap rendszer projektje, mely a brit adófizetők 10 milliárd fontjába került, melyet méltán emlegetnek a legnagyobb IT bukásként Nagy-Britanniában.

A beszélgetés során Albert kiemeli majd, hogy miért fontos a megfelelő program irányítás, és hogy a módszertanoknak is csak limitált hozzáadott értéke van a megfelelő specifikus szaktudás nélkül – olyan, mint egy jó recept, ami jó chef nélkül nem elég egy jó ételhez.

Előadónk, Albert informatikai mérnök, jelenleg a Vodafone Magyarország program menedzsere a Virtusa-tól, aki hazai és külföldi csapatokat menedzsel a Vodafone Magyarország legnagyobb üzleti átalakítási programjában, a REDsky-ban.

Albert több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az IT iparágban, beleértve az üzleti tanácsadást, IT program menedzsmentet és nemzetközi programok leszállítását is. Dolgozott a vezetékes és a mobil telekommunikációban, pénzügyi szolgáltatások, gyártás, közigazgatás, olaj- és gázipar, gyógyszeripar, közlekedés, egészségügy, valamint közüzemi és védelmi ágazatokban. Nemrég csatlakozott a Virtusa-hoz, a REDsky program az első feladata a Vodafone Magyarországnál.

A beszélgetés moderátora Czifra Julianna, PMP, a Vodafone Magyarország program menedzsere.

A szeptemberi PMPub keretében kerül sor az „Év projektmenedzsment szakdolgozata, diplomamunkája” pályázat eredményének kihirdetésére és a díjak átadására is!

Szeretettel várjuk a PMPub-on!

Időpont: szeptember 21., szerda, 17 órától
Helyszín: A GRUND, 1082 Budapest, Nagytemplom u. 30.

Az eseményre itt lehet regisztrálni!

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár