CAPM®

A Certified Associate in Project Management minősítés megszerzéséhez nincs szükség szakmai gyakorlatra. Ez a bizonyítvány ezért pályakezdők és junior projektmenedzserek számára ajánlható.

A minősítés feltételei:
• legalább középfokú végzettség,
• Legalább 1500 óra igazolt gyakorlat egy projekt csapatban, VAGY részvétel minimum 23 órányi formális projektmenedzsment képzésen (a képzésnek le kell fednie az összes PMBOK® Guide tudásterületet).

A jelentkezők a PMI központi honlapján regisztrálnak, és adataikat rögzítik. A PMI a jelentkezések egy részét véletlenszerűen ellenőrzi (auditálja), melynek során minden rögzített adatot megfelelő dokumentum másolattal bizonyítani kell. Ha a jelentkező megfelel a feltételeknek, és a vizsgadíjat befizeti, jelentkezhet a vizsgára. A vizsga során egy viszonylag egyszerűbb, 150 kérdést tartalmazó angol nyelvű feleletválasztós számítógépes tesztet kell sikeresen elvégezni három óra alatt.

Ez a minősítés a megszerzésétől számított öt évig érvényes, és ezt követően megszűnik. Ezután már csak újabb vizsgával szerezhető meg újra. Az ötéves időtartam alatt a sokkal elismertebb PMP® minősítés megszerzését ajánljuk.

További információ a PMI központi honlapján található.

További felvilágosítás képzési és minősítési kérdésekről: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

hpe logo

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

hte670

KPMG Blue logo web

Art of Projects Conference 2018

MasterClass 2018

Agile Practice Guide

Agile Practice Guide

PMBOK Guide Sixth Edition

ezgif.com resize

PM Tudástár

pmbok