PMI Budapest, Hungarian Chapter

Aktuális hírek!

Tisztelt Tagtársunk, Mint bizonyára Ön is tapasztalta, az elmúlt évben is szélesedett és bővült az általunk szervezett és támogatott projektmenedzsment szakmai programok, események, rendezvények, kiadványok köre. Nagy örömünkre szolgál, hogy a PMI Budapest, Magyar Tagozat tagsága több, mint a duplájára bővült, a különféle területekről érkező szakemberekkel. Ma már 350 tagunk van, így Magyarország legnagyobb, nemzetközi projektmenedzser közössége vagyunk. Köszönjük a megtisztelő bizalmat! Tudjuk, hogy ez a bővülés jelentős szakmai felelősséget ró ránk, aminek örömmel teszünk eleget.
 
A 2020-as esztendő szakmai programjainak tervezése során az egyesület új elnökségében végiggondoltuk, hogy mely rendezvények, előadások illeszkednek legjobban a PMI továbbfejlesztett szakmai stratégiájához, céljaihoz, ajánlásaihoz, illetve melyek azok, amik elérhetőek a széleskörű PMI Budapest, Magyar Tagozat tagság számára is, földrajzi korlátozás nélkül az egész országban.
 
 • Az elmúlt esztendő azt igazolta vissza számunkra, hogy nagy igény van az online Lunch and Learn Webinárjainkra, melyeken jellemzően több, mint 250 résztvevőt köszönthetünk.
 • Úgy látjuk, hogy az idő minket igazolt, mivel a jelenlegi járványügyi rendelkezések közepette elrendelt, kijárási korlátozás miatt szinte minden szakmai esemény az online térbe vonult, amiben nekünk már nagy gyakorlatunk van és tagtársaink szívesen vesznek részt ezeken az eseményeken. Példaként említhetem, hogy a mai következő Lunch and Leran Webinárunkra 420 (!!) fő regisztrált.
 • Szintén kimagasló az érdeklődés nem csak a magyar nyelvű, hanem az angol nyelvű szakmai programjaink, így a PMPub és az Art of Projects Konferencia iránt is.
 • Hatalmas a sikere az általunk 2019-ben indított PMI Budapest PM Mentoring programnak, aminek a keretei között több, mint 50 fő Mentor és Mentee dolgozik együtt 2020-ban is.
 • Évről évre egyre többen pályáznak az általunk indított "Az Év Projektmenedzsment Diplomamunka" pályázaton.
 • Kimagasló érdeklődés mellett jelentettük meg magyar nyelven az AGILIS Gyakorlati Útmutatót és a Projektmenedzsment útmutató 6. kiadást, a PMBOK Guideot is.
 • Az összes rendezvényünk a PMI Budapest, Magyar Tagozat tagoknak ingyenes, illetve az Art of Projects Konferencia kedvezményes részvételi díjért regisztrálható.
 • Szintén tagi kedvezménnyel lehetett megvásárolni a kiadványainkat a megjelenéskor.
 • Jól halad az új www.pmi.hu honlap építése önkénteseink bevonásával, aminek tesztelésére és a tartalom szakszerű fordítására több, mint egy tucat önkéntes jelentkezett. Köszönjük!
 • Hamarosan, angol nyelven, 20 órás online Projektmenedzsment képzést indítunk önkéntesek bevonásával, melynek teljes bevételét a PMI Budapest, Magyar Tagozat szakmai programjainak a fejlesztésére fordítunk.
 • Mindezek mellett minden saját rendezvényünk PDU pontot adó szakmai esemény, így a PMI minősítéssel rendelkező kollégák költségmentesen gyűjthetnek PDU pontokat és képezhetik magukat.
Értesítem, hogy a Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) és PMI Budapest, Magyar Tagozat megállapodása értelmében a PMSZ saját rendezvényein való részvételi díjból a jövőben viszonossági alapon a Magyar Projektmenedzsment Szövetség -10% partner kedvezményt biztosít a PMI Budapest, Magyar Tagozat igazolt tagjainak. A PMI Budapest, Magyar Tagozat szintén -10% kedvezményt biztosít rendezvényei díjából a PMSZ igazolt tagjainak.
 
Szívesen fogadjuk és kérjük szakmai program javaslatait, kezdeményezéseit, önkéntes vállalásait és felajánlásait, hogy közösen bővíthessük a PMI Budapest, Magyar Tagozat szolgáltatásait tagjaink számára. Minden programunkat önkéntesek kezdeményezésére és bevonásával végezzük, így számítunk az Ön közreműködésére is. Jelentkezését az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen várjuk.

Üdvözlettel,
PMI Budapest, Magyar Tagozat Elnöskég

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

PM Tudástár