PMI Budapest, Hungarian Chapter

PMI Budapest, Magyar Tagozat, Tagi Elégedettségi Felmérés 2020

Mindenek előtt eredményekben gazdag boldog új esztendőt kívánok! Bízom benne, hogy a 2020-as esztendő, sikeres és eredményes projekteket hoz Önnek. Ahogy évzáró levelemben tájékoztattam, a 2019-es esztendő a PMI Budapest, Magyar Tagozat számára büszkeségre okot adó eredményeket és sikereket hozott. Ezeket az eredményeket nem érhettük volna el tagtársaink aktív támogatása, segítsége nélkül. Ezúton is köszönöm, hogy Ön is tagja a PMI hazai egyesületének és köszönöm, hogy tagságával, önkéntes vállalásaival, tagdíj befizetésével gazdagítja a szakmai programjainkat és elismertségünket. Az Ön személyes tagságával kap értelmet a közös szakmai munkánk.
 
2019-ben megduplázódott a tagjaink létszáma és ma, 2020. január 11-én, amikor ezeket a sorokat jegyzem, pontosan 300 projekt, program és portfóliómenedzser alkotja az egyesületünk tagságát. 2019. november 7-én  megjelent a PMI Budapest, Magyar Tagozat és az Akadémiai Kiadó gondozásában a magyar nyelvű PMBOK Guide 6. Útjára indítottuk a PM Mentoring programot. Havi Webinárunk, a "Lunch and Learn Webinar" minden hónapban több mint 200 résztvevővel került megrendezésre. Az angol nyelvű PMPub új helyszínen jelentkezett és nagy siker volt. 2019-ben soha nem látott érdeklődés mutatkozott az "Év Projektmenedzsment Diplomamunkája" pályázatunk iránt. Az 2019-es, "Art of Projects" Konferencia minden rekordot megdöntött, amin 300 vendéget köszönthettünk. A Master Class is rekordot döntött 50 fővel, így idén először délelőtti és délutáni képzést is tartottunk. Magyarországra látogatott Sunil Prashara a PMI elnök-vezérigazgatója. 

Munkánkat megkoronázta, hogy 2019-ben elnyertük a "PMI Chapter of the Year" díjat, illetve a 2020-as PMI Region 8 konferencia megszervezésének jogát is, amire 250 főt várunk 2020 novemberében. A fentiek csak néhány kiemelt eredmények az egyesületünk életéből a teljesség igénye nélkül. Köszönöm a rengeteg kérdést, támogatást, jobbító javaslatot, üzenetet, visszajelzést.


A "PMI Chapter Member Satisfaction Survey", azaz tagi elégedettségi felmérés, melyet a PMI központilag szervez az elnökség számára egy kiemelten fontos visszajelzés. Ezen a felmérésen keresztül anonim módon lehetősége van arra, hogy elmondja a véleményét a munkánkról. A felmérés eredményét a 2020. tavaszán megrendezett, éves rendes közgyűlésünk során ismertetjük. Szeretném, ha 2020-ban minden tagtársunk kitöltené a felmérést és elmondaná véleményét az egyesület elnökség munkájáról. Számítok Önre is!
 

2020. január 20-án nyílik meg a visszajelzési platform és Önnek, 2020. február 20-ig lesz lehetősége arra, hogy elmondja véleményét. Kérem segítse a munkánkat és töltse ki a kérdőívet, ami maximum 10 percbe telik. Amint megnyílik a platform, arról egy email üzenetet fog kapni közvetlenül a PMI-tól, minden olyan tagtársunk, aki legalább három hónapja az egyesületünk tagja. Amennyiben 2020. január 20-án nem érkezne meg az email a címére, kérem vegye fel velem a kapcsolatot!


Kérem és köszönöm, hogy visszajelzésével segíti az önkéntes elnökség munkáját!

Üdvözlettel,
Kremmer László, MBA, CLC, PMP®
Egyesület Elnök

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

PM Tudástár