Ki lesz az Év Projektmenedzsere 2018-ban?

PM Logo web 02
PÁLYÁZATI KIÍRÁS 

AZ ÉV PROJEKTMENEDZSERE DÍJ

2018


A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla idén is meghirdeti meg az Év Projektmenedzsere Díjat a magyarországi projektmenedzsment szakma egy kiemelkedő szakemberének elismerésére. A nyertes és a pályázók példáján keresztül kívánjuk felhívni a szakma és a közvélemény figyelmét a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, a kiemelkedő projektek eredményeire.

Az ünnepélyes eredményhirdetést a Projektmenedzsment Világnaphoz kapcsolódóan november első hetében tartjuk.

A pályázó projektmenedzseri kompetenciáját, rátermettségét, problémakezelési módszereit egy vagy több általa (öt évnél nem régebben) vezetett és befejezett projekten keresztül mutathatja be.

A pályázat célja:

  • kiemelkedő projektmenedzserek felkutatása és teljesítményük bemutatása a szakmai-üzleti közvéleménynek,
  • a projektmenedzsment szakma elismertségének növelése,
  • a projektmenedzsment kultúra fejlesztése (jó példa és kiemelkedő gyakorlat bemutatásával),
  • a díj nyertese jogosulttá válik az IPMA Achievement Award nemzetközi pályázatán való részvételre.

 A pályázat kiírója és a Díj adományozója: a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla (PM Tábla), a projektmenedzsment szakmai szervezetek közössége. A PM Tábla létrejöttét, működését a PM Tábla az „Év Projektmenedzsere Díj” kiírási rendszere című alapító dokumentuma tartalmazza, ami az alábbi web helyen található: www.evprojektmenedzsere.hu


A pályázás menete:

Pályázni a pályázati kiírásban megtalálható alábbi dokumentumok kitöltésével lehet:

  • Jelentkezési lap
  • Pályázat
  • Szakmai önéletrajz
  • Etikai Kódex

A pályázatokat 2018. október 7-én éjfélig kell elektronikusan dr. Sándor Zoltán zsűri elnök részére, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre megküldeni.

A pályázat hossza nagyságrendileg 5-7 oldal terjedelmű.

A pályázó projektmenedzseri kompetenciáját egy vagy több általa 5 évnél nem régebben vezetett projekten keresztül mutathatja be.

A projekt specialitásáról szóló részben a legnagyobb kihívást jelentő feladat/projekt/portfolió bemutatása javasolt, míg a projektmenedzsment tudásra, képességekre vonatkozó kérdések megválaszolásához az adott időszakban legrelevánsabb, az eddigiektől és egymástól különböző projektekben szerzett tapasztalatok is felhasználhatók.

Az értékelés a beadott pályázat és a jelölt meghallgatása alapján történik. A meghallgatások 2018. október 24-25. között várhatók.

Az eredményhirdetés időpontja: 2018. november 8., a nemzetközi projektmenedzsment világnaphoz kapcsolódóan (az adott héten szervezési szempontok miatt a nap változhat).


A pályázáshoz szükséges dokumentumok elérhetők a www.evprojektmenedzsere.hu honlapon, vagy letölthetők az alábbi linken:  document Év Projektmenedzsere - Pályázati felhívás - 2018 (39 KB)

Sikeres pályázást kívánunk!

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

hpe logo

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

hte670

KPMG Blue logo web

Art of Projects Conference 2018

MasterClass 2018

Agile Practice Guide

Agile Practice Guide

PMBOK Guide Sixth Edition

ezgif.com resize

PM Tudástár

pmbok