PMI Budapest, Hungarian Chapter

Legyél Te az Év Projektmenedzsere! - Jelentkezési határidő hosszabbítás!

evpmje

A projektmenedzser szakma elismerése - A legjobb magyar projektvezetők

A PM Tábla célja a díj meghirdetésével az, hogy a hazai projektmenedzsment szakma legkiválóbb szakembereit elismerje, továbbá hogy felhívja a figyelmet a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, valamint a kiemelkedő projektek eredményeire.

Az elmúlt évtizedek tevékenységei bebizonyították, hogy a piaci versenyképességet biztosító stratégiai ötletek, a hatékony szervezetfejlesztés, a szükséges innovációk sikeres megvalósításának hatékony eszköze a projektmenedzsment, amelynek középpontjában a megfelelő kompetenciák bázisán speciális eszközrendszert alkalmazó projektmenedzser áll, aki eredményorientáltsága mellettfelügyel a költségvetés kézbentartására, a stratégiai célok megvalósítására, az átláthatóság megteremtésére, s képes a mindig jelenlevő kockázatok kezelésére.

A projektmenedzser olyan vezető személyiség, aki hatékonyan képes vezetni az adott célra összeálló csapatát egyensúlyozva az időnyomás és a megfelelő minőségű teljesítés között, s a mindig szűkös erőforrásokkal gazdálkodva célba érni a váratlanul felbukkanó kockázatok ellenére.

Ezek a tulajdonságok a globális gazdasági válság körülményei során különleges figyelmet biztosítottak világszerte a projektmenedzsment szakma és képviselői iránt. A projektmenedzsment szakmában a példaértékű szakmai eredményeket, sikeres életutakat Magyarországon is fontos reflektorfénybe állítani.

Ezért került tehát kiírásra az „Év Projektmenedzsere Díj”.


Mint ahogyan az már korábbi beharangozónkból kiderült, a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla a 2016-os évben is meghirdeti az Év Projektmenedzsere Díjat.

A díjra pályázó személyek feladata, hogy egy vagy több (öt évnél nem régebben) vezetett és befejezett projekten keresztül bemutassák projektmenedzseri kompetenciáikat, rátermettségüket, problémakezelési módszereiket.

A jelentkezési határidő a pályázatra: 2016. október 3. éjfél, amely a "Jelentkezési lap" leadásának határideje.

A "Jelentkezési lap" a www.evprojektmenedzsere.hu honlapról letölthető Pályázati kiírás része, annak 4. oldalán található 1. sz. melléklete. A Pályázati kiírás összes többi részére a pályázati határidő vonatkozik.

A pályázatokat 2016. október 3. éjfélig kell elektronikusan megküldeni Balogh Istvánnak (az IVSZ képviselőjének) az idei soros elnöknek a következő e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A pályázatra jelentkezni a letölthető dokumentumok kitöltésével és a jelentkezési határidőig történő megküldésével lehet:

  1. Jelentkezési lap
  2. Pályázat
  3. Szakmai CV
  4. Etikai kódex

Innen tölthető le a Pályázati kiírás és az ÉV Projektmenedzsere Díj kiírási rendszere.

A PM Tábla létrejöttével, működésével kapcsolatos információkat a www.evprojektmenedzsere.hu oldalon „Az Év PM Díj rendszere” című alapító dokumentuma tartalmazza.


Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjai:

Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ);
PMI Budapest, Magyar Tagozat (PMI Budapest);
Fővállalkozók Magyarországi Szövetsége (FŐVOSZ);
HTE Projektmenedzsment Szakosztály (TIPIK);
Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ);
Projekt Menedzsment Mesterség Kitűnőségéért Alapítvány (IPMACERT);
Építéstudományi Egyesület (ÉTE);


Untitled 312005 óta minden év november első csütörtökjén ünnepeljük a Nemzetközi Projektmenedzsment Napot. (www.internationalpmday.org). A nemzetközi projektmenedzsment nap megrendezésének célja: a projektmenedzseri szakma elismertségének, ismertségének növelése, ami helyi események, előadások, díjátadások, bejelentések szervezésével, a PM szervezetek, szövetségek összefogásával valósul meg.

Magyarországon idén is megünnepeljük a Nemzetközi Projektmenedzsment napot és ehhez kapcsolódóan adja át a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla az Év Projektmenedzsere Díjat a 2016. évi nyertesnek.

Az idei díjátadó fővédnöke: Varga Mihály miniszter úr, Nemzetgazdasági Minisztérium.

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

PM Tudástár