PMI Budapest, Hungarian Chapter

Az Év Projektmenedzsere - 2014

kovacs endre2014. november 4-én, a Nemzetközi Projektmenedzsment Naphoz kapcsolódóan, Dr. Lenner Áron Márk, belgazdaságért felelős helyettes államtitkár átadta az Év Projektmenedzsere díjat. A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett és a Nemzetgazdasági Minisztérium védnöksége alatt álló elismerést Kovács Endre vehette át a Magyar Tudományos Akadémia épületében tartott ünnepségen.


Az év projektmenedzsere: Kovács Endre, villamos mérnök, MBA (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Projekt Koordinációs Főosztály főosztályvezetője)
év PM 2014 2Projektje: a digitális átállás komplex feladatának az előkészítése és megvalósítás teljes lebonyolítása, illetve koordinációja, ami magában foglalta jogszabályi környezet megteremtését, EU-s egyeztetését, Magyarország teljes lakosságának felkészítését, kereskedelmi hálózatokkal való megegyezést, szociális rendszere kiépítését a támogatásokhoz.

Külön díj: Wéber György, építészmérnök (Makro-Dom Kft ügyvezetője)
Projektje: Szugló u. 61-63 alatt megvalósított 60 lakás + 4 üzletből és a hozzá tartozó kiegészítő egységekből álló társasház beruházásának teljes lebonyolítása, az ingatlan-egységek értékesítése, az épület üzemeltetésének megszervezése és ellátása, bérbeadás konstrukciójának megszervezése és lebonyolítása, ingatlanközvetítői rendszerekkel való együttműködés megteremtése, oly módon, hogy az épület mára 100%-os kihasználtságú.

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

PM Tudástár