Pályázati kiírás a 2018-as Év Projektmenedzsere Díjra

Idén is van lehetőség pályázni az Év Projektmenedzsere Díjra! A pályázati kiírás már elérhető a honlapunkon!

Habár a szokásos novemberi időpontig még előttünk áll néhány hónap, érdemes minél előbb összeállítani a pályázati anyagot, hogy minden a helyén legyen, mire eljön a tényleges határidő. Segítségként hozunk néhány információt a pályázatról.

év projektmenedzsere felhívás


A DÍJPÁLYÁZAT CÉLJA:

  • kiemelkedő projektmenedzserek felkutatása és teljesítményük bemutatása a szakmai-üzleti közvéleménynek,
  • a projektmenedzsment szakma elismertségének növelése,
  • a projektmenedzsment kultúra fejlesztése (jó példa és kiemelkedő gyakorlat bemutatásával),
  • a díj nyertese jogosulttá válik az IPMA Achievement Award nemzetközi pályázatán való részvételre.
Bővebben...:

Átadták az Év Projektmenedzsere díjat 2016-ban

2016. november 3-án, a Nemzetközi Projektmenedzsment Naphoz kapcsolódóan, Rákossy Balázs az európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár (Nemzetgazdasági Minisztérium) átadta az Év Projektmenedzsere díjat.
A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter úr fővédnöksége alatt álló elismerést idén Pugner Tamás, a Magyar Telekom Nyrt. projektmenedzsere vehette át.

 DSC3225 Tabla x

A Nemzetgazdasági Minisztérium Szemere utcai Dísztermében megrendezett díjátadón Rákossy Balázs államtitkár fontosnak tartotta, hogy a szakma minden évben hivatalosan is elismeri egy-egy kiváló projektmenedzser képességeit és eredményeit.

Hangsúlyozta, hogy a kormányzat fontosnak tartja a projektmenedzserek megbecsülését, hiszen ők segíthetnek abban, hogy Magyarország hatékonyan használhassa fel a fejlesztési forrásait. A projektmenedzserek munkája a gazdaság minden szegletében érezteti hatását, hiszen az ő erőfeszítéseik indítanak el, újítanak meg olyan termelési, szolgáltatási folyamatokat, amelyek végeredményben hazánk gazdasági eredményeihez járulnak hozzá.

Bővebben...:

Legyél Te az Év Projektmenedzsere! - Jelentkezési határidő hosszabbítás!

evpmje

A projektmenedzser szakma elismerése - A legjobb magyar projektvezetők

A PM Tábla célja a díj meghirdetésével az, hogy a hazai projektmenedzsment szakma legkiválóbb szakembereit elismerje, továbbá hogy felhívja a figyelmet a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, valamint a kiemelkedő projektek eredményeire.

Az elmúlt évtizedek tevékenységei bebizonyították, hogy a piaci versenyképességet biztosító stratégiai ötletek, a hatékony szervezetfejlesztés, a szükséges innovációk sikeres megvalósításának hatékony eszköze a projektmenedzsment, amelynek középpontjában a megfelelő kompetenciák bázisán speciális eszközrendszert alkalmazó projektmenedzser áll, aki eredményorientáltsága mellettfelügyel a költségvetés kézbentartására, a stratégiai célok megvalósítására, az átláthatóság megteremtésére, s képes a mindig jelenlevő kockázatok kezelésére.

A projektmenedzser olyan vezető személyiség, aki hatékonyan képes vezetni az adott célra összeálló csapatát egyensúlyozva az időnyomás és a megfelelő minőségű teljesítés között, s a mindig szűkös erőforrásokkal gazdálkodva célba érni a váratlanul felbukkanó kockázatok ellenére.

Ezek a tulajdonságok a globális gazdasági válság körülményei során különleges figyelmet biztosítottak világszerte a projektmenedzsment szakma és képviselői iránt. A projektmenedzsment szakmában a példaértékű szakmai eredményeket, sikeres életutakat Magyarországon is fontos reflektorfénybe állítani.

Ezért került tehát kiírásra az „Év Projektmenedzsere Díj”.

Bővebben...:

Az Év Projektmenedzsere Díj 2016

A projektmenedzser szakma elismerése - A legjobb magyar projektvezetők

A 16. alkalommal átadandó Év Projektmenedzsere Díjat a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla az idén is meghirdeti.

A PM Tábla célja: a hazai projektmenedzsment szakembereinek elismerése és rajtuk keresztül a figyelem ráirányítása projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, valamint a kiemelkedő projektek eredményeire.

A PM Tábla létrejöttével, működésével kapcsolatos információkat a www.evprojektmenedzsere.hu oldalon „Az Év PM Díj rendszere” című alapító dokumentuma tartalmazza.

A pályázatokat 2016. szeptember 26. éjfélig kell elektronikusan megküldeni Balogh Istvánnak (az IVSZ képviselőjének) az idei soros elnöknek a következő e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

kepfffb

Bővebben...:

Az Év Projektmenedzsere Díjátadó 2015

Egy napig a projektmenedzserekről szólt a média

Idén 15. alkalommal ítélték oda az Év Projektmenedzsere Díjat. A szakma legkiválóbb magyarországi szakemberei közül választottak ki az idei év legjobbját. A kompetencia alapú „Év Projektmenedzsere Díj" pályázati kiírás elsősorban a pályázó projektmenedzser képességeire, tapasztalataira, eredményeire építve minősít.

A díjat a fővédnök, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át november 3-án ünnepélyes sajtótájékoztató keretében a MTA épületében a Projektmenedzsment világnap eseménysorozathoz kapcsolódóan.

Az idei nyertes Balaton László közgazdász (a képen balra), az Erste Bank Hungary Projekt Portfólió Menedzsment Osztályának vezetőjeként a devizahiteles elszámolási projektért volt felelős. A díjazott sikeresen tudta összehangolni a deviza- és forinthiteles ügyfelek fogyasztói kölcsöneire vonatkozó 2014. évi jogszabályi elvárásokat a fair banki szabályok bevezetésével. A nyolc jelöltből kiválasztott győztes a díjátadón elmondta: „Egy nagyprojektben nem lehet minden feladatot központilag irányítani. Ezért nagy érték a munkatársak proaktivitása, így ahol csak lehet, törekedni kell a felelősségek minél alacsonyabb szintre történő delegálására. Emellett támogatni kell a felelősségtudat kialakulását, amelyet segítenek az apró mindennapi figyelmességek, az emberekre való odafigyelés, a szép szó és a figyelem.”

PM1

Bővebben...:

Ki lesz az Év Projektmenedzsere 2015-ben?

pasted file medA Projektmenedzsment Kiválóság Tábla idén is meghirdeti meg az Év Projektmenedzsere Díjat a magyarországi projektmenedzsment szakma egy kiemelkedő szakemberének elismerésére. A nyertes és a pályázók példáján keresztül kívánjuk felhívni a szakma és a közvélemény figyelmét a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, a kiemelkedő projektek eredményeire.

A PÁLYÁZATOK LEADÁSI HATÁRIDEJE 2015. OKTÓBER 9. éjfél.

A jelentkezési határidő a pályázatra: 2015. szeptember 28. éjfél ("Jelentkezési lap" leadásának határideje).

Bővebben...:

Az Év Projektmenedzsere - 2014

kovacs endre2014. november 4-én, a Nemzetközi Projektmenedzsment Naphoz kapcsolódóan, Dr. Lenner Áron Márk, belgazdaságért felelős helyettes államtitkár átadta az Év Projektmenedzsere díjat. A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett és a Nemzetgazdasági Minisztérium védnöksége alatt álló elismerést Kovács Endre vehette át a Magyar Tudományos Akadémia épületében tartott ünnepségen.

Bővebben...:

Czifra Julianna az Év Projektmenedzsere 2013-ban

2013. november 6-án, a Nemzetközi Projektmenedzsment Naphoz kapcsolódóan, Vályi-Nagy Vilmos infokommunikációért felelős államtitkár átadta az Év Projektmenedzsere Díjat. A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium védnöksége alatt álló elismerést idén Czifra Julianna, a Vodafone Magyarország programmenedzsere vehette át.

Bővebben...:

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

hpe logo

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

hte670

KPMG Blue logo web

Art of Projects Conference 2018

MasterClass 2018

Agile Practice Guide

Agile Practice Guide

PMBOK Guide Sixth Edition

ezgif.com resize

PM Tudástár

pmbok