PMI Budapest, Hungarian Chapter

Eredményhirdetés: Megvan az idei legjobb PM diplomamunka pályázat nyertese

 DSC2220A most negyedik alkalommal kiírt pályázat díjátadójára a PMPub keretein belül került sor 2016. szeptember 21-én.

A PMI Budapest Tagozat által szervezett megmérettetés támogatója a Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) és a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment Szakosztálya. A kiírására ezúttal 12 pályázat érkezett, ebből öt pályamű BSc/BA és hét MSc/MA fokozat megszerzését célozta meg.

A színvonalas munkák idén is nehéz feladat elé állították a bírálókat.

A bírálóbizottság tagjai a következők voltak: Balogh István, Járdán Tamás, Dr. Klimkó Gábor, Kovács Endre, Medvey András, Mészáros Gyula és Dr. Prónay Gábor.

A bírálók, a szakmai szervezetek önkéntesei, valamennyi pályázatot és mellékleteiket áttanulmányozva a kiírásban szereplő szempontok alapján értékeltek és pontoztak. A legjobbnak kiválasztott négy pályamunka értékelésének részletesebb megvitatása után a zsűri titkos szavazással hozta meg határozatát.

Az idei pályázat nyertese Faller Nóra, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vezetés és szervezés szak hallgatója (BSc).

Konzulense: Dr. Sebestyén Zoltán.

Dolgozata: Hatékony vállalati projektportfólió-menedzsment rendszer kialakítása és alkalmazása

A munka a gyakorlat számára nagyon időszerű újszerű témával foglalkozik, hiszen sok projekttel rendelkező szervezetek számára elengedhetetlen egy projektportfólió menedzsment rendszer kialakítása.
A dolgozat javaslatot tesz egy kétszintű rendszer létrehozására, hogy a folyamatok átfogó elemzésével végeredményként egy valós és optimális prioritásokat tartalmazó, a vállalat értékét növelő és megvalósítható portfoliót kaphassuk. Gyakorlati alkalmazásként egy innovatív vállalat esetén annak különböző projektjeire mutatta be a kidolgozott technikát.

A pályázattal kapcsolatos szervezési és lebonyolítási munkákat Dr. Pálvölgyi Lajos, a PMI Budapest Tagozat alelnöke végezte.

 

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

PM Tudástár