PMI Budapest, Hungarian Chapter

Az Év Diplomamunkája díjátadó - 2016

Cégvezetőként mindannyiunk álma egy olyan dinamikus, naprakész tudással rendelkező fiatal projektmenedezser megtalálása, akire rábízhatjuk legkockázatosabb projektjeink megszervezését, koordinálását, ellenőrzését. Ha szeretnéd személyesen megismerni a magyar projektmenedzsment szakma feltörekvő fiatal tehetségeit, tarts velünk szeptember 21-én a Grund-ban, ahol a PMPub keretein belül kihirdetjük az Év Diplomamunkája pályázat nyertesét is!

A kötetlen hangulatú PMPub-on egy pohár ital mellett beszélgethetsz a PM szakma rejtelmeiről a jövő generációjával: Azokkal a frissdiplomás pályakezdőkkel, akik már gyakorlatorientált egyetemi tanulmányaik során elsajátították a projektmenedzsment módszertanának alapjait.

pmpub2

A PMI Budapest, Magyar Tagozat (PMI) – a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment Szakosztálya és a Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) támogatásával – 2016-ban is kiírta az „Év Projektmenedzsment Szakdolgozata, Diplomamunkája” c. pályázatát. A pályázatra azok a fiatalok pályázhattak, akik 2014 vagy 2015 során benyújtották, majd sikeresen megvédték magyar vagy angol nyelvű, projektmenedzsment témájú dolgozatukat, amelyben projektmenedzsment módszereket és eszközöket alkalmaztak, illetve projektmenedzsment vonatkozású tartalmakat, eredményeket mutattak be.

A pályázat kiírásával szeretnénk elősegíteni, hogy a projektmenedzsment tudás, a PM módszereinek ismertetése és tudatos alkalmazása egyre nagyobb szerepet kapjon a magyar felsőoktatásban, illetve hogy az e témában született eredmények még nagyobb elismerést és nyilvánosságot kapjanak. Célunk tehát nem más, mint hogy a fiatal szakemberek munkáját megismerjük és elismerjük, hogy további előmenetelüket segítsük.

A beérkezett pályázatok elbírálásakor a zsűri kizárólag szakmai szempontokat mérlegelve értékelte a pályamunkákat. Az elbírálás szempontjai közé tartozott a pályamunka projektmenedzsment relevanciájának mértéke (30%), a dolgozat témája és célja (10%), az elméleti és irodalmi ismeretek alkalmazása (20%), az adatgyűjtés elemzés és következtetések alapossága, helyessége (30%), de szerepet játszott a dolgozat szerkezeti felépítése, formája is (10%).

Ne feledjétek tehát, hogy a legsikeresebbnek ítélt pályamunka elkészítőjét megismerhetitek 2016. szeptember 21-én a 17:00-kor kezdődő PMPub-on Grundban, majd újra találkozhattok vele a PMI Budapest, Magyar Tagozat szervezésében novemberben megrendezendő Art of Projects konferencián is, melyre a pályázat nyertesének a szervezet ingyenes részvételi lehetőséget biztosít.

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

PM Tudástár