PMI Budapest, Hungarian Chapter

A Projektmenedzsment Diplomamunka Pályázat eredménye

Az év projektmenedzsment szakdolgozata, diplomamunkája pályázat idei eredményhirdetésére a 23. Körkapcsolás nézőközönsége előtt került sor május 21-én. A pályázatot a PMI Budapest, Magyar Tagozat immár harmadszor írta ki a Magyar Projektmenedzsment Szövetséggel és a HTE TIPIK Klubbal együttműködve.

A kiírására ezúttal 10 pályázat érkezett, ebből négy pályamű BSc/BA és hat MSc/MA dolgozat. Az értékelés során a pályázatok fajtái között nem tettek különbséget, vagyis minden pályaművet egy kategóriában értékeltek. A számos színvonalas munka idén is nehéz feladat elé állította a bírálókat. A zsűri tagjai a következők voltak: Szalay Imre (elnök), Balogh István, Egyedi Zsuzsa, Járdán Tamás, Kerékfy Pál, Dr. Klimkó Gábor, Medvey András, Mészáros Gyula és Dr. Prónay Gábor. A pályázatot Dr. Pálvölgyi Lajos szervezte.

PM-Diplomamunka-1

A zsűri mindegyik tagja mindegyik pályaművet átnézte, és a kiírásban szereplő szempontok alapján véleményezte, pontozta. Az előzetes pontozás alapján a zsűri első körben négy pályázó munkáját választotta ki. A kiválasztott négy pályamunka értékelésének egyenkénti részletesebb megvitatása után a zsűri titkos szavazással hozta meg határozatát.

Az idei pályázat nyertese Kathi Sándor, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vezetés és szervezés szak (MSc). Konzulense: Dr. Sebestyén Zoltán. Dolgozata: "A Scrum projektmenedzsment módszer relevanciája nem IT projektek esetén". A munka a gyakorlat számára nagyon aktuális újszerű témával foglalkozik. Esettanulmányokat felhasználva és gyakorló szakemberek véleményét kikérve bemutatja a Scrum módszer informatikán kívüli alkalmazásának lehetőségeit.

Az idei pályázaton különdíjat nyert Kurbucz Marcell Tamás, Pannon Egyetem, Gazdaságtudományi Kar Műszaki menedzser szak (BSc). Konzulense: Dr. Kosztyán Zsolt Tibor. Dolgozata: "Projektek átfogó tervezésének és koordinálásának támogatása mátrixokkal". A munka gyakorlati része lényegesen meghaladja a szakdolgozatoktól elvárt követelményeket, mivel egy új tervezési módszert dolgoz ki, és alkalmaz egy adott problémára.

PM-Diplomamunka-2

A nyertesek oklevelet, szakkönyvet és szakmai rendezvényeken ingyenes részvételi lehetőségeket kaptak. Minden pályázó számára nyitva áll továbbá a lehetőség bekapcsolódni valamelyik kiíró szervezet tevékenységébe. Gratulálunk a nyerteseknek, és minden érintettet bíztatunk arra, hogy vegyen részt a következő évi hasonló pályázaton.

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

PM Tudástár