Eredményhirdetés: Megvan az idei legjobb PM diplomamunka pályázat nyertese

 DSC2220A most negyedik alkalommal kiírt pályázat díjátadójára a PMPub keretein belül került sor 2016. szeptember 21-én.

A PMI Budapest Tagozat által szervezett megmérettetés támogatója a Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) és a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment Szakosztálya. A kiírására ezúttal 12 pályázat érkezett, ebből öt pályamű BSc/BA és hét MSc/MA fokozat megszerzését célozta meg.

A színvonalas munkák idén is nehéz feladat elé állították a bírálókat.

A bírálóbizottság tagjai a következők voltak: Balogh István, Járdán Tamás, Dr. Klimkó Gábor, Kovács Endre, Medvey András, Mészáros Gyula és Dr. Prónay Gábor.

A bírálók, a szakmai szervezetek önkéntesei, valamennyi pályázatot és mellékleteiket áttanulmányozva a kiírásban szereplő szempontok alapján értékeltek és pontoztak. A legjobbnak kiválasztott négy pályamunka értékelésének részletesebb megvitatása után a zsűri titkos szavazással hozta meg határozatát.

Az idei pályázat nyertese Faller Nóra, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vezetés és szervezés szak hallgatója (BSc).

Konzulense: Dr. Sebestyén Zoltán.

Dolgozata: Hatékony vállalati projektportfólió-menedzsment rendszer kialakítása és alkalmazása

A munka a gyakorlat számára nagyon időszerű újszerű témával foglalkozik, hiszen sok projekttel rendelkező szervezetek számára elengedhetetlen egy projektportfólió menedzsment rendszer kialakítása.
A dolgozat javaslatot tesz egy kétszintű rendszer létrehozására, hogy a folyamatok átfogó elemzésével végeredményként egy valós és optimális prioritásokat tartalmazó, a vállalat értékét növelő és megvalósítható portfoliót kaphassuk. Gyakorlati alkalmazásként egy innovatív vállalat esetén annak különböző projektjeire mutatta be a kidolgozott technikát.

A pályázattal kapcsolatos szervezési és lebonyolítási munkákat Dr. Pálvölgyi Lajos, a PMI Budapest Tagozat alelnöke végezte.

 

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

hpe logo

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

hte670

KPMG Blue logo web

Agile Practice Guide

Agile Practice Guide

PMBOK Guide Sixth Edition

ezgif.com resize

PM Tudástár

pmbok