Elnöki köszöntő

A PMI Budapest, Magyarországi Tagozat a hazai projektmenedzsment szakma meghatározó szervezete, ahol elhivatottan törekszünk az összehangra, az újításra és a fejlődésre, hogy a lehető legjobbat adhassuk a hazai szférának.

2003 óta vagyunk jelen a magyarországi projektmenedzser-szférában, és ugyan azóta sok minden változott a szervezetben és a világban is, célunk ugyan az maradt: a lehető legmagasabb színvonalú tartalmakat, termékeket, rendezvényeket létrehozni a hazai szakma számára. Az elnökség a kezdetekkor azt tűzte ki célnak, hogy valami pluszt adhasson a hazai projektmenedzsereknek, valami olyat, ami egyszerre ötvözi saját hagyományainkat a nemzetközi újításokkal.

A szervezet saját brandjei mellett a többi magyar projektmenedzser szervezettel is együttműködik a kezdetekkel, hiszen a szakma egységesítése nagyban elősegíti a gyors és hatékony fejlődést, amely számunkra a legnagyobb értéket képviseli. Erről árulkodnak különböző kezdeményezéseink, mint az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája, vagy az Art of Projects konferencia és a MasterClass workshop, illetve a PMPub. A nemzetközi szintű fejlődést pedig ugyanúgy támogatjuk, mint a hazait, így természetes, hogy támogatjuk a különböző minősítések megszerzését, mint például a PMP. Végül pedig a PMBOK lefordítása magyarra, amely amellett, hogy biztos alapot ad a tájékozódáshoz, nagyban elősegíti a magyar projektmenedzsment szaknyelv létrejöttét és folyamatos fejlődését.

A PMI Budapest, Magyarországi Tagozat egy olyan dinamikusan fejlődő, nemzetközi anyaszervezettel rendelkező csoport, amely létrejöttével a magyarországi projektmenedzsment szakmát szeretné segíteni, fejleszteni, egységesebbé tenni. Szervezetünk büszke az értékekre, amiket megteremtett, az eredményekre, amiket elért, és arra, hogy platformot tud biztosítani különböző, szakmával kapcsolatos diskurzusokhoz évente több alkalommal. Hiszünk abban, hogy együtt még jobbá tehetjük a magyarországi projektmenedzser szakmát. 

Szalay Imre,
A PMI Budapest, Magyarországi Tagozat Elnöke

Elnöki köszöntő

2013 nyarán új arcot öltöttünk. A webes technológiák gyors fejlődése szükségessé teszi a folyamatos megújulásokat. A mostani változtatással olyan megoldást választottunk, amiben a fejlődésen túl a PMI központhoz való kapcsolódás is szempont volt mind arculatban, mind a szolgáltatások integrálódásában. Nagy reményekkel és várakozásokkal bocsájtottuk útjára ezt a fejlesztést, megközelítést, várva a visszajelzéseket, észrevételeket, ötleteket.

Bővebben...

A szervezet küldetése

Az egységesülő magyarországi projektmenedzser közélet részeseként egyre bővülő tagságával a projektmenedzsment professzionalizálódását, elismertségét kívánja elérni elsősorban a minősítési rendszer teljes vertikumának (könyv, vizsga, előadások, konferenciák, pontszerzés) működtetésével, a nemzetközi és tudományos eredmények használatával, felmutatásával.

PMI Budapest, Magyar Tagozat programja

  • Ötvözi az eddigi eredményeket, és felmutatja a nemzetközi porondon.
  • A minősítés ösztönzésével segíti a szakma elismertségét.
  • Lehetővé teszi, hogy az itthoni klubok, fórumok előadói minősítési pontokat szerezzenek.
  • Együttműködések intézményesítése.
  • Nemzetközi kapcsolatok.
  • Minősítések ösztönzése.
  • Publikációk.
  • Erőteljesebb "elméleti" alapok.

 pmi keppmi 5years

A PMI Budapest Magyar Tagozat a PMI tagozataként működik.
A PMI működését az alábbi szervezeti ábra mutatja.
pdf PMI szervezeti felépítés letölthető itt >>>>>>

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

hpe logo

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

hte670

KPMG Blue logo web

Agile Practice Guide

Agile Practice Guide

PMBOK Guide Sixth Edition

ezgif.com resize

PM Tudástár

pmbok

facebook          linkedin