A 2016-os Art of Projects Konferencia legjobb pillanatai egy videóban

Art of Projects - A projektek művészete
A konferencia legjobb pillanatai egy videóba sűrítve

A PMI Budapest Chapter, Magyar Tagozat számára a legnagyobb sikert 2016-ban az Art of Projects konferencia megrendezése jelentette. Óriási érdeklődés mellett, mintegy kétszáz résztvevővel tartotta meg szervezetünk immár negyedik, nemzetközi előadókat felvonultató konferenciáját 2016. november 10-én. A rendezvény alapvető és legfontosabb célja, hogy elősegítse a hazai projektmenedzsment szakma igazi hivatásként való elismerését, illetve, hogy növelje a projektmenedzsment értékét és alkalmazásának tudatossságát. Az Art of Projects a legjelentősebb hazai szervezésű, angol nyelvű, nemzetközi projektmenedzsment konferencia Magyarországon, amely világszinten elismert szakértőket, előadókat sorakoztat fel. A konferenciákon a projektmenedzsment legaktuálisabb témáit járjuk körül, amely ebben az évben többek között a multikulturális projektkultúra volt. 

aop video

A 2016-os rendezvényen közel 175 résztvevő hallgatta meg neves külföldi előadók, köztük Simona Bonghez, Omar Zein, Harley Lovegrove, és Dr David Hillson előadásait. Az Art of Project konferenciasorozat sajátos célkitűzése – hogy a művészet és a projektmenedzsment közötti összefüggést is bemutassa –, idén is érvényesült: 2016-ban a Hello Wood képviseltében Pozsár Péter tartott sikeres bemutatót. Az előadásokon túl a résztvevők különböző workshopokon vitathatták meg felmerült kérdéseiket külföldi és hazai szakemberek segítségével. 

Ne feledjétek, hogy konferenciánkról ebben az évben egy összefoglaló videó is készült, amely másfél percben idézi fel Magyarország elsőszámú nemzetközi projektmenedzsment konferenciájának legszebb pillanatait. A videó a fenti képre kattintva megtekinthető, elérhető.

Ezzel a vidóval szeretnénk megköszönni a 2016-os Art of Projects konferencián való részvételeteket, pozitív visszajelzéseiteket!

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!



Kód: catchme refresh

Szponzorok

   itshlogo

racionet  

unnamed

GE Logo

vodafonelogohpe pri grn pos rgb

nea 1

KPMG Blue logo web

szinergia-logo

ujpmszlogo

prof logo

20. PM Fórum

PM Tudástár

pmbok download

pmbok

facebook          linkedin