Kedves Olvasó! Szeretném a figyelmedet és a segítségedet kérni!

Mint biztosan tudod, a PMI Budapest Chapter önkéntességi alapon működik. Önkéntesek vagyunk az elnökségben, önkéntesek a tanácsadó testületünk tagjai és önkéntesek azok a számunkra legfontosabb kollégák, akik a projektjeinkben vesznek részt.

Sok mindenben különbözünk: vannak közöttünk egyetemisták és vannak, akik az unokákkal töltött idő mellett szakítanak időt arra, hogy velünk dolgozzanak; vannak oktatók és hallgatók, jönnek hozzánk multinacionális cégektől, magyar nagyvállalatoktól és kisvállalkozásoktól, mindenféle iparágakból. Férfiak és nők, fiúk és lányok egyaránt.

Sokfélék vagyunk, de egy dologban biztosan hasonlítunk: mindannyian hiszünk a projektmenedzsmentben, szeretnénk tenni annak professzionalizálódásáért; szeretnénk tenni a szakmánkért, annak fejlődéséért, elismertségének javításáért. Hiszünk azokban az eseményekben, programokban, ahol a szakma iránt érdeklődők találkozhatnak, megoszthatják tudásukat, véleményt cserélhetnek és jól érezhetik magukat.

Tele vagyunk tervekkel, ötletekkel: ebben az évben is megrendezzük az Art of Projects nemzetközi konferenciát és a kicsit kötetlenebb hangulatú PMPub-okat. Hírlevelünkben és honlapunkon havonta számolunk be a szakma legfontosabb eseményeiről és publikációs lehetőséget adunk az érdeklődőknek. Egyetemi programok keretében népszerűsítjük a projektmenedzsmentet, működtetjük az Év diplomadolgozata pályázati rendszert és társszervezeteinkkel az Év projektmenedzsere díjat. Szeretnénk az idén is kiadni egy projektmenedzsment témájú könyvet magyar nyelven.

Őszinte leszek: mindig több tervünk és ötletünk van, mint amennyire idő és energia jut. Mindig túl kevesen vagyunk. És nemcsak akkor, amikor az ötleteinket kell megvalósítani. Akkor is, amikor új ötletekre, új megközelítésre, inspirációra van szükségünk.

Rád van szükségünk! Ha osztozol a céljainkban, ha Te is hiszel a projektmenedzsmentben. Ha vannak ötleteid, javaslataid. Ha van néhány órád, ami velünk akarsz tölteni a közös célok elérése érdekében. Ha szeretnél rendezvényt szervezni. Ha publikálnál, ha részt vennél a könyvkiadás projektben.
Ha a válaszod igen, jelentkezz hozzánk önkéntesnek itt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagyon köszönöm, hogy meghallgattál és bízom benne, hogy hamarosan csapatunk tagjaként üdvözölhetünk!

Vereczkei Brigitta
PMP, PgMP, elnökségi tag

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár