Kedves Tagtársunk!

A PMI Budapest, Magyar Tagozat Közgyűlése az Alapszabály előírásai szerint egy évre választja meg az egyesület tisztségviselőit. Az idei tisztújítás időpontjaként az Elnökség 2016. április 6. napot tűzte ki, a választást előkészítő Jelölő Bizottság vezetőjének pedig Czibók Zoltánt kérte fel. A Jelölő Bizottság feladata a jelöltté válás feltételeinek meghatározása, ami a hagyományok szerint csak a PMI Budapest, Magyar Tagozat egyesületi tagsághoz kötött.

A korábbi hatályos Alapszabályunk három éves elnökségi ciklusokat írt elő majd az anyaszervezet PMI elvárásainak megfelelve a Magyar Tagozat Közgyűlése éves tisztségviselői időszakokat fogadott el az Alapszabályunkban. A tagok Közgyűlésen tett visszajelzései alapján egyetértés alakult abban, hogy egy ilyen civil szervezet életében nem szerencsés a túlzottan gyakori vezetőségváltás. A 2015-ben megválasztott tisztségviselők a korábbi gyakorlat szerinti három évre vállalták el a megbízatást, bár jogilag a felhatalmazásuk csak egy évre szól.

A fentiek szellemében a Jelölő Bizottság felkérte az Elnökség és a Számvizsgáló Bizottság jelenlegi tagjait, hogy vállalják-e a következő egy évre is a teendőket, amire a kérdezettek igenlő választ adtak, így az idei választáson a jelöltek között szerepelni fognak.

Jogilag nyitva áll továbbá az út minden olyan tagtársunk tisztségviselőként történő jelölésére, akit jelölnek, és aki megfelel a jelöltté válás feltételeinek. Kérjük tehát azokat, akik úgy gondolják van javaslatuk az egyes tisztségviselői pozíciókba, töltsék ki a mellékelt jelölési formanyomtatványt és elektronikus úton küldjék meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levélcímre, legkésőbb 2016. február 29-ig. Jelölteket a következő tisztségekre lehet jelölni: elnök, titkár, elnökségi tagok, számvizsgáló bizottsági elnök, számvizsgáló bizottsági tagok. Jelölni természetesen később, akár a Közgyűlésen is lehet.

Az Alapszabály korábbi és módosított változatai megtekinthetők a honlapunkon (http://www.pmi.hu/).

A jelölési formanyomtatvány innen tölthető le:  document 2016 Választás - Jelölési Formanyomtatvány

Tisztelettel:

Czibók Zoltán                                                                  

Jelölőbizottság elnök 
További események

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár