Project Life Management Konferencia

Vállalkozása sikerének, fenntartható működésének kulcseleme az elégedett munkavállaló és a cégről kialakított pozitív kép.

Napjainkban egyre nagyobb kihívást jelent a munkatársak megnyerése, megtartása és motiválása. A munkatársak elvárásai, igényei az elmúlt évek során jelentősen megváltoztak, a fiatal generációké pedig teljesen más, mint a korábbi generációké volt.

A Project Life Management Programban résztvevők olyan szemléletmód és eszköztár birtokába jutnak, amely hatékonyan alkalmazható mind az üzleti, mind pedig a magánéletben.

project management

Egyre fontosabb a munka és a magánélet egyensúlyának biztosítása, a rugalmas munkaidő, a részmunkaidős foglalkoztatás, a távmunka lehetősége, a családias légkör megteremtése. Megnőtt az igény a képzések, a személyre szabott fejlesztés, az egyéni képességfejlesztés és a rendszeres visszajelzések iránt. Az új generációnak sokkal nagyobb az igénye a projekt szintű megbízásokra, a csapatban való munkára és a váltakozó feladatokra. Együttműködést, valódi segítséget és mentorálást várnak.

A vállalat fenntartható sikerének kulcsa az értékes munkatársak megtartása, elkötelezetté tétele, a tehetséges jövőbeli munkatársak megnyerése.

A konferencián bemutatjuk a most megjelent Tudatos életvezetés című könyvet, amely teljesen hiánypótló, mert Magyarországon és világviszonylatban sem volt eddig szakirodalom arról, hogyan lehet alkalmazni a projektszemléletet és a projektmenedzsment eszközöket a mindennapi életben, a munkavállalók motiválásában, lojalitásának megszerzésében, a fiatal generációk munkaerőpiaci integrálásában, a munka – magánélet egyensúlyának megteremtésében.

Az új kihívásokhoz új stratégia kialakítása, új utak felfedezése, új módszerek és eszközök alkalmazása / kipróbálása szükséges.

Megtanítjuk, hogy tervezéssel, szervezéssel és gondos kivitelezéssel hogyan lehet eredményesebben dolgozni, illetve kiegyensúlyozott, teljes és boldog magánéletet élni, mert a projektmenedzsment technikák a mindennapjainkban is működnek.


Kiknek érdemes eljönnie és miért?

  • Cégvezetőknek, akik számára a profiton túl fontos a munkatársak elégedettsége, akik elkötelezettek a társadalmi szerepvállalás iránt.
  • HR vezetőknek, akiknek kihívást jelent a munkatársak motiválása, megtartása, megszerzése és új eszközöket keresnek ezek elérésére, vagy innovatív programokat keresnek, hogy kitűnjenek más vállalkozások közül.
  • Marketingeseknek, akik számára fontos a márkaépítés, és jól kommunikálható, a márkaépítést segítő programokat keresnek.
  • Olyan szakembereknek, akik a változó projektkörnyezetben is kiegyensúlyozott magánéletet kívánnak élni vagy ezt már sikerült is elérniük.
  • Munkavállalóknak, akik sikeresebbek, elégedettebbek, kiegyensúlyozottak szeretnének lenni.
  • Hallgatóknak, diákoknak, akik szeretnék elsajátítani a 21. század egyik legfontosabb kompetenciáját.
  • Tanároknak, oktatóknak, akik szemléletmódot, egy egész életen át alkalmazható vezérfonalat szeretnének átadni diákjaiknak, hallgatóiknak.
  • Magánszemélyeknek, akik szeretnék, hogy a családjuk harmóniában éljen.

A következő évek számos HR-guru szerint is minden eddiginél intenzívebb nyitottságot hoznak a munkahelyeken. Aki fel akarja venni a versenyt, elkötelezett munkavállalókat szeretne, annak el kell felejtenie a merev szabálykövetést, kötetlenebb munkakörülményeket kell biztosítani, mint valaha. A Project Life Management olyan eszközöket ad a vállalatok kezébe, amelyekkel elérhetik, hogy munkavállalóik elkötelezettebbek legyenek, felelősségteljesen gondolkodjanak és cselekedjenek.


Miért érdemes most regisztrálnia?

Jelenleg nincs Magyarországon és máshol sem olyan program és képzés a projektszemlélet magánéletben való alkalmazásáról és a projektmenedzsment eszközök használatáról, amely a munkatársak, magánszemélyek számára került kidolgozásra. A gazdasági életben alkalmazott projekt eszközök elsősorban a vezetők számára készülnek, pedig a munkatársak hatékonysága jelentős mértékben befolyásolja a vállalat sikerességét, hírnevét.

A PMI Budapest Chapter, Magyar Tagozat tagjai PLM-PMI kuponkódot használhatnak fel. Ezzel a kedvezménnyel a teljes áru felnőtt jegy megvásárlása esetén 10.000Ft, a diák/hallgató jegy megvásárlása esetén 5.000Ft kedvezmény vehető igénybe.

A konferencia időpontja: 2017. május 10. (szerda)
Helyszíne: Hotel Eger & Park****
3300 Eger, Szálloda u. 3.

Regisztráljon itt!
További események

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

hpe logo

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

hte670

KPMG Blue logo web

Agile Practice Guide

Agile Practice Guide

PMBOK Guide Sixth Edition

ezgif.com resize

PM Tudástár

pmbok

facebook          linkedin