Project Life Management Konferencia

Vállalkozása sikerének, fenntartható működésének kulcseleme az elégedett munkavállaló és a cégről kialakított pozitív kép.

Napjainkban egyre nagyobb kihívást jelent a munkatársak megnyerése, megtartása és motiválása. A munkatársak elvárásai, igényei az elmúlt évek során jelentősen megváltoztak, a fiatal generációké pedig teljesen más, mint a korábbi generációké volt.

A Project Life Management Programban résztvevők olyan szemléletmód és eszköztár birtokába jutnak, amely hatékonyan alkalmazható mind az üzleti, mind pedig a magánéletben.

project management

Egyre fontosabb a munka és a magánélet egyensúlyának biztosítása, a rugalmas munkaidő, a részmunkaidős foglalkoztatás, a távmunka lehetősége, a családias légkör megteremtése. Megnőtt az igény a képzések, a személyre szabott fejlesztés, az egyéni képességfejlesztés és a rendszeres visszajelzések iránt. Az új generációnak sokkal nagyobb az igénye a projekt szintű megbízásokra, a csapatban való munkára és a váltakozó feladatokra. Együttműködést, valódi segítséget és mentorálást várnak.

A vállalat fenntartható sikerének kulcsa az értékes munkatársak megtartása, elkötelezetté tétele, a tehetséges jövőbeli munkatársak megnyerése.

A konferencián bemutatjuk a most megjelent Tudatos életvezetés című könyvet, amely teljesen hiánypótló, mert Magyarországon és világviszonylatban sem volt eddig szakirodalom arról, hogyan lehet alkalmazni a projektszemléletet és a projektmenedzsment eszközöket a mindennapi életben, a munkavállalók motiválásában, lojalitásának megszerzésében, a fiatal generációk munkaerőpiaci integrálásában, a munka – magánélet egyensúlyának megteremtésében.

Az új kihívásokhoz új stratégia kialakítása, új utak felfedezése, új módszerek és eszközök alkalmazása / kipróbálása szükséges.

Megtanítjuk, hogy tervezéssel, szervezéssel és gondos kivitelezéssel hogyan lehet eredményesebben dolgozni, illetve kiegyensúlyozott, teljes és boldog magánéletet élni, mert a projektmenedzsment technikák a mindennapjainkban is működnek.


Kiknek érdemes eljönnie és miért?

  • Cégvezetőknek, akik számára a profiton túl fontos a munkatársak elégedettsége, akik elkötelezettek a társadalmi szerepvállalás iránt.
  • HR vezetőknek, akiknek kihívást jelent a munkatársak motiválása, megtartása, megszerzése és új eszközöket keresnek ezek elérésére, vagy innovatív programokat keresnek, hogy kitűnjenek más vállalkozások közül.
  • Marketingeseknek, akik számára fontos a márkaépítés, és jól kommunikálható, a márkaépítést segítő programokat keresnek.
  • Olyan szakembereknek, akik a változó projektkörnyezetben is kiegyensúlyozott magánéletet kívánnak élni vagy ezt már sikerült is elérniük.
  • Munkavállalóknak, akik sikeresebbek, elégedettebbek, kiegyensúlyozottak szeretnének lenni.
  • Hallgatóknak, diákoknak, akik szeretnék elsajátítani a 21. század egyik legfontosabb kompetenciáját.
  • Tanároknak, oktatóknak, akik szemléletmódot, egy egész életen át alkalmazható vezérfonalat szeretnének átadni diákjaiknak, hallgatóiknak.
  • Magánszemélyeknek, akik szeretnék, hogy a családjuk harmóniában éljen.

A következő évek számos HR-guru szerint is minden eddiginél intenzívebb nyitottságot hoznak a munkahelyeken. Aki fel akarja venni a versenyt, elkötelezett munkavállalókat szeretne, annak el kell felejtenie a merev szabálykövetést, kötetlenebb munkakörülményeket kell biztosítani, mint valaha. A Project Life Management olyan eszközöket ad a vállalatok kezébe, amelyekkel elérhetik, hogy munkavállalóik elkötelezettebbek legyenek, felelősségteljesen gondolkodjanak és cselekedjenek.


Miért érdemes most regisztrálnia?

Jelenleg nincs Magyarországon és máshol sem olyan program és képzés a projektszemlélet magánéletben való alkalmazásáról és a projektmenedzsment eszközök használatáról, amely a munkatársak, magánszemélyek számára került kidolgozásra. A gazdasági életben alkalmazott projekt eszközök elsősorban a vezetők számára készülnek, pedig a munkatársak hatékonysága jelentős mértékben befolyásolja a vállalat sikerességét, hírnevét.

A PMI Budapest Chapter, Magyar Tagozat tagjai PLM-PMI kuponkódot használhatnak fel. Ezzel a kedvezménnyel a teljes áru felnőtt jegy megvásárlása esetén 10.000Ft, a diák/hallgató jegy megvásárlása esetén 5.000Ft kedvezmény vehető igénybe.

A konferencia időpontja: 2017. május 10. (szerda)
Helyszíne: Hotel Eger & Park****
3300 Eger, Szálloda u. 3.

Regisztráljon itt!
További események

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Szponzorok

   itshlogo

logo turkiz

unnamed

GE Logo

vodafonelogohpe pri grn pos rgb

nea 1

KPMG Blue logo web

szinergia-logo

ujpmszlogo

prof logo

Art of Projects Conference 2017

MasterClass 2017

PM Tudástár

pmbok download

pmbok

facebook          linkedin