student member

A PMI jelenleg több mint 575 000 taggal rendelkezik a világ több mint 210 országában és több projektvezetésben jártas világcéggel alakított ki szoros kapcsolatot. A szervezet nagy hangsúlyt helyez a módszertan folyamatos fejlesztésére, annak bővítésére és terjesztésére. Az általunk kiadott könyvek, folyóiratok, kiadványok, valamint a megrendezett konferenciák és tréningek segítségével a projektvezetési ismeretek könnyen elsajátíthatók és folyamatosan bővíthetők minden tagunk számára. Kattints ide!

Ha szeretnél a világ legnagyobb projektmenedzsment szervezetéhez tartozni, csatlakozz hozzánk!

csatlakozz

Azért, mert PMI-tagként azon túl, hogy hozzád hasonló érdeklődési körrel, képzettséggel, végzettséggel rendelkező, a világ minden részéről érkező kollégákkal tartozhatsz egy világszinten ismert, nagy presztízsű közösséghez, a következő előnyöket is élvezheted:

 • Ingyenes hozzáférés az átfogó PMI szabványokhoz, köztük a (PMBOK® Guide) c. digitális kiadványhoz, valamint további üzleti és projektmenedzsment könyvekhez, cikkekhez,
 • Exkluzív, csak a tagok számára elérhető további tartalmak és információk a pmi.org oldalán,
 • PDU program - ha már rendelkezel Project Management Professional (PMP) minősítéssel, gyorsan és egyszerűen, extra költségek nélkül szerezhetsz PDU pontokat minősítésed fenntartásáért,
 • Tudásmegosztás és networking lehetőségek a PMI tagozatokon és online közösségeken keresztül
 • Vezetői és önkéntes tevékenységi lehetőségek a szakértelem további bővítéséhez,
 • PM eszközök és sablonok, melyek a mindennapi munkában használhatóak,
 • Hozzáférés a PMI's PathPro®-hoz, amely segít a saját készségek, szakértelem kiértékelésében és a projektmenedzser karrier továbbépítésében.
 • Az éves tagdíjunk egyáltalán nem magas, ha arra gondolunk, hogy a helyi chapter nonprofit szervezetként működik, s a tagok is önkéntesekként vannak jelen a szervezet életében. A tagozatnak azonban valamiből finanszíroznia kell működését, s erre szolgálnak a tagdíjak.

Untitled logobeljebb

 • hogy a PMI tagság nem egyezik meg a PMI Budapest, Magyar Tagozat tagsággal?
 • hogy ahhoz, hogy a PMI Budapest, Magyar Tagozat életben maradhasson, működhessen, szükségünk van a támogatásotokra: Arra, hogy a tagozat tagjai legyetek!
 • hogy a PMI Budapest, Magyar Tagozat tagjaként TE teszed lehetővé, hogy évente megrendezésre kerülhessenek rendezvényeink: az Art of Projects konferencia, a PMPubok?
 • hogy a PMI Budapest, Magyar Tagozat tagjaként TE segítesz bennünket, hogy magyar nyelvű szakkönyveket jelentethessünk meg, hogy megrendezhessük az Év Diplomamunkája versenyünket, s hogy kioszthassuk az Év PM-je díjat?

Untitled you


A tagságról részletesen itt olvashatsz, de személyesen is állunk rendelkezésedre a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár