PMI Budapest Tisztújítás

tisztújítás1

 

Kedves Tagtársunk!

2018 áprilisában lejár a PMI Budapest, Magyar Tagozat tisztségviselőinek megbízatása és a 2018. április 17-én tartandó Közgyűlésen az Alapszabály szerint tisztújításra kerül sor. Kérjük azokat, akiknek van javaslatuk a tisztségviselői pozíciókba, töltsék ki a jelölési formanyomtatvány és küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Jelölteket a következő tisztségekre lehet jelölni: elnök, titkár, elnökségi tagok, számvizsgáló bizottsági elnök, számvizsgáló bizottsági tagok.A jelöltté válás feltétele a PMI Budapest, Magyar Tagozat egyesületi tagság megléte illetve elkötelezettség a korábban megkezdett szakmai munka továbbvitele, valamint új kezdeményezések felkarolása mellett.

A Tagozat működésével, a tisztségviselői pozíciókkal kapcsolatos szabályokat az Alapszabály tartalmazza, melynek korábbi és módosított változatai megtekinthetők itt.

Ezen kívül várjuk azon kollégák jelentkezését is, akik akár önkéntesként is szeretnének becsatlakozni a PMI Budapest, Magyar Tagozat munkájába.

Üdvözlettel,
dr. Kertész Máté
A jelölő bizottság vezetője

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

hpe logo

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

hte670

KPMG Blue logo web

Agile Practice Guide

Agile Practice Guide

PMBOK Guide Sixth Edition

ezgif.com resize

PM Tudástár

pmbok

facebook          linkedin