PMI Budapest Tisztújítás

tisztújítás1

 

Kedves Tagtársunk!

2018 áprilisában lejár a PMI Budapest, Magyar Tagozat tisztségviselőinek megbízatása és a 2018. április 17-én tartandó Közgyűlésen az Alapszabály szerint tisztújításra kerül sor. Kérjük azokat, akiknek van javaslatuk a tisztségviselői pozíciókba, töltsék ki a jelölési formanyomtatvány és küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Jelölteket a következő tisztségekre lehet jelölni: elnök, titkár, elnökségi tagok, számvizsgáló bizottsági elnök, számvizsgáló bizottsági tagok.A jelöltté válás feltétele a PMI Budapest, Magyar Tagozat egyesületi tagság megléte illetve elkötelezettség a korábban megkezdett szakmai munka továbbvitele, valamint új kezdeményezések felkarolása mellett.

A Tagozat működésével, a tisztségviselői pozíciókkal kapcsolatos szabályokat az Alapszabály tartalmazza, melynek korábbi és módosított változatai megtekinthetők itt.

Ezen kívül várjuk azon kollégák jelentkezését is, akik akár önkéntesként is szeretnének becsatlakozni a PMI Budapest, Magyar Tagozat munkájába.

Üdvözlettel,
dr. Kertész Máté
A jelölő bizottság vezetője

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

hpe logo

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

hte670

KPMG Blue logo web

Art of Projects Conference 2018

MasterClass 2018

Agile Practice Guide

Agile Practice Guide

PMBOK Guide Sixth Edition

ezgif.com resize

PM Tudástár

pmbok

facebook          linkedin