A PMI Budapest, Magyar Tagozat 15. születésnapja

PMI 15 logo v1.12018-ban ünnepli a PMI Budapest, Magyar Tagozat a 15. születésnapját. Az ünneplés alkalmából többek között kiadvány készül, amely a szervezet eddigi életét és munkáját mutatja be, készülünk ünnepi logóval és az évente megrendezett Art of Projects konferencia keretein belül és készülünk az évfordulóra.

A 15 nagy szám szervezetünk életében: ez alatt az idő alatt sok változáson ment keresztül a Magyar Tagozat, az elnökségi tagok cserélődtek, kiadványaink sora bővült, illetve egyre több projektmenedzser csatlakozott hozzánk. A szakmai fejlődésben nem álltunk meg, megkezdődött az idén már 6. alkalommal megrendezendő Art of Projects konferencia, mellette pedig a MasterClass szeminárium, elindultak a PMPub-ok, számtalan rendezvény szervezői és társszervezői voltunk.

A születésnapi kiadványunk betekintést nyújt a kezdetektől egészen napjainkig abba, hogy kik is voltak azok, akik felépítették ezt az szervezetet Magyarországon, emellett pedig a magyar projektmenedzsment szakma indulásába is betekintést nyerhetnek, hiszen sokan az elnökségből a hivatás megteremtői voltak hazánkban.

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

hpe logo

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

 hte670

KPMG Blue logo web

HOA 

 

njszt

Ajánlja fel személyjövedelem adója 1%-át a PMI-nak!

PM Tudástár

facebook   linkedin   twitter