A PMI Budapest, Magyar Tagozat 15. születésnapja

PMI 15 logo v1.12018-ban ünnepli a PMI Budapest, Magyar Tagozat a 15. születésnapját. Az ünneplés alkalmából többek között kiadvány készül, amely a szervezet eddigi életét és munkáját mutatja be, készülünk ünnepi logóval és az évente megrendezett Art of Projects konferencia keretein belül és készülünk az évfordulóra.

A 15 nagy szám szervezetünk életében: ez alatt az idő alatt sok változáson ment keresztül a Magyar Tagozat, az elnökségi tagok cserélődtek, kiadványaink sora bővült, illetve egyre több projektmenedzser csatlakozott hozzánk. A szakmai fejlődésben nem álltunk meg, megkezdődött az idén már 6. alkalommal megrendezendő Art of Projects konferencia, mellette pedig a MasterClass szeminárium, elindultak a PMPub-ok, számtalan rendezvény szervezői és társszervezői voltunk.

A születésnapi kiadványunk betekintést nyújt a kezdetektől egészen napjainkig abba, hogy kik is voltak azok, akik felépítették ezt az szervezetet Magyarországon, emellett pedig a magyar projektmenedzsment szakma indulásába is betekintést nyerhetnek, hiszen sokan az elnökségből a hivatás megteremtői voltak hazánkban.

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

hpe logo

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

hte670

KPMG Blue logo web

Art of Projects Conference 2018

MasterClass 2018

Agile Practice Guide

Agile Practice Guide

PMBOK Guide Sixth Edition

ezgif.com resize

PM Tudástár

pmbok

facebook          linkedin