Visszatekintés: az elmúlt 10 év története

Tisztelt Kolléga!

A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2013-ban ünnepli fennállásának tízedik évfordulóját!

2013 egy fontos mérföldkő a szakmai munkánkban, mivel közösen szeretnénk megünnepelni a mögöttünk hagyott egy évtizedet és az elmúlt évek közös szakmai sikereit. A sikereket csak csapatban tudtuk elérni és ezúton is szeretnénk megköszönni korábbi támogatásodat!

Ahogy előtted is ismeretes, a PMI Budapest, Magyar Tagozat nonprofit szervezetként működik. Az elnökség munkájában résztvevő választott, önkéntes kollégák térítés nélkül és szabadidejükben munkálkodnak azon, hogy a hazai Projektmenedzsment közösség számára értéket teremtsünk. A szakmai elkötelezettség, az önkéntesek munkája és lelkesedése kevés lenne támogató tagság nélkül, mivel az egyesületünk a tagok hozzájáruló tagdíjaiból és a még szükséges szponzori támogatásokból működik egy évtizede. Ezeknek köszönhető, hogy havonta rendszeres PM teadélutánokat tudunk szervezni, évente kétszer Projektmenedzsment Körkapcsolás keretében tudunk neves előadókat meghívni. A tagság támogatásának köszönhető, hogy a www.pmi.hu honlapunk, PM szakmai hírlevelünk évek óta működik.

2013-ban is számítunk támogatásodra, az éves tagdíj rendezésére!

Mindannyian a PMI International tagjai vagyunk, így évente online rendezzük a nemzetközi tagdíjat. Ahhoz azonban, hogy Magyarországon szakmai közösségként működjünk, egyesületre és aktív támogató tagságra van szükségünk annak érdekében, hogy kitűzött, közös céljainkat megvalósíthassuk és a szakmai, minőségi projektmenedzsment ügyét szolgálhassuk. Míg más országokban a PMI tagsága folyamatosan nő, (különösen igaz ez a környező közép-európai régióra), addig nálunk az átmeneti tagsági viszony a jellemző, miközben a PMP minősítés presztízse magas, s a minősítettek száma már a 300-at is eléri. Éppen a tagdíjak teremthetnek alapot Magyarországon is a szakmai nívó emelésére, a programok minőségének biztosítására, az érdekvédelemre és a minősítések értékének elismertetésére.

A PMI Budapest 10. születésnapját méltó módon a tagság aktív bevonásával szeretnénk megünnepelni, így 2013-ban a PMI Budapest, Magyar Tagozat; Nemzetközi Projektmenedzsment Konferenciát szervez Budapesten. Ezzel párhuzamosan önkénteseink időt és energiát nem kímélve dolgoznak a PMBOK v5 magyar fordításán, mely 2013-ban fog megjelenni.

Ezeknek a szakmai céloknak az eléréshez számítunk, a segítő támogatásodra és arra kérünk, hogy újítsd meg a tagságodat a PMI Budapest, Magyar Tagozat Egyesületben! A PMI Budapest, Magyar Tagozat tagságot megújítani egyszerűen a PMI tagsági díj egyidejű rendezésével tudsz a www.pmi.org oldalon keresztül.

Az egyesületi tagok 2013-ban is ingyen vehetnek részt a PMI Budapest rendezvényein (évi legalább két tucat PM szakmai rendezvény, PM teadélután, Körkapcsolás, szakmai napok, előadások) Minden PMI tag részére térítésmentesen rendelkezésre áll a www.pmi.org teljes szakmai tudástára, többek között a PMBOK és ami nagyon fontos, hogy egy olyan elit szakmai közösség része lehetsz, akik közösen dolgoznak a Projektmenedzsment szakma hazai elismertségének növelése érdekében.

Az anyagi támogatás mellett van egy hasonlóan fontos dolog, amivel támogatni tudod közös sikereinket. Ez nem más, mint a szakmai véleményed, javaslataid, ötleteid, önkéntes felajánlásaid, melyet az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várunk! Kérjük, hogy környeztedben is buzdíts a tagságra és az aktív szakmai életre!

Üdvözlettel,

Szalay Imre, Elnök
a PMI Budapest, Magyar Tagozat
Elnöksége nevében

Legyen tájékozott!Kód: catchme refresh

Szponzorok

   itshlogo

logo turkiz

unnamed

GE Logo

vodafonelogohpe pri grn pos rgb

nea 1

KPMG Blue logo web

szinergia-logo

ujpmszlogo

prof logo

PM Tudástár

pmbok