2016. október 15-én elindult a PMSz Projektmenedzserek számára kiírt Felkészültségi Versenye! A versenyt idén két kategóriában írták ki.

A tanuló kategóriában a felsőoktatási intézmények olyan hallgatói vehetnek részt, akiknek még nincs projektmenedzsment munkatapasztalata. A kezdő kategóriában szerepel az összes többi (nem tanuló) versenyző. A két kategória versenyzőinek ugyanazokat a feladatokat kell megoldaniuk. A gyakorló projektmenedzserek által kiötlött fejtörőket 2016. októberétől 2017. márciusáig havonta teszik közzé a PMSz honlapján. 

 1075w 605h 157

A verseny menete:

  • Havonta (összesen hat alkalommal) egy-egy rövid (legfeljebb három A4 oldal terjedelmű) projektmenedzsment témájú esetet és az esethez kapcsolódó kérdéseket teszünk közzé a honlapon.
  • Fordulónként legfeljebb 10 pont szerezhető. A verseny hat fordulójában megszerezhető pontok közül az öt legmagasabb pontszám összegét vesszük figyelembe a végső sorrend kialakításánál (azaz a legkisebb elért pontszám nem számít).
  • A résztvevők elektronikus úton küldhetik be megoldásaikat.
  • A versenyhez folyamatosan lehet csatlakozni, a résztvevőknek nem kell minden fordulóban megoldást beküldeniük.

A verseny győztesei kategóriánként a legtöbb összpontot elérő versenyzők.

A győztesek:

  • Egy-egy év ingyenes PMSz tagságot kapnak, mely magába foglal két Körkapcsoláson történő részvételt;
  • ingyen vehetnek részt a PMSz szervezeti tagja, a Szinergia Kft. által megjelölt nyílt képzések közül az az egyiken, továbbá
  • a PMSz szervezeti tagjai, az Ericsson Magyarország Kft. és az MKB Consulting Kft., valamint a PMSz Elnöksége által adományozott tárgyjutalmat kap.
  • Pontszámegyenlőség esetén a jutalom megosztható.

A feladatok megoldását a táblázatban megadott határidőig várjuk. A megoldás beküldésének preferált formátuma Microsoft Word (.docx, .doc), Microsoft Excel (.xlsx, .xls), Microsoft Project (.mpx, .mp) és Adobe Acrobat (.pdf).

A verseny részletes kiírása innen tölthető le.

A versenyjelentkezés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldött elektronikus levéllel történik, amelyben a következő adatokat kérjük megadni: a versenyző neve, rövid jeligéje, projektmenedzsment tapasztalata emberhónapban és munkáltatójának megnevezése (tanulók esetében a felsőoktatási intézményének a neve).

A versenyről további információ a PMSz honlapján megtalálható, illetve Klimkó Gábor PMSZ elnökhelyettestől, oktatási és minőségügyi felelőstől (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) kérhető, illetve

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár