bogel210 mediumMegjelent Bőgel Györgynek, a CEU professzorának, az Art of Projects konferenciáink házigazdájának könyve, a konferenciánk legizgalmasabb témáját véve górcső alá.

A BIG DATA ökoszisztémája című könyv a nagyszerű tudomány népszerűsítő elődök (J. Gleick (Káosz, The Information), S. Singh (A nagy Bumm, The Code Book) ) útján járva a mindannyiunk által hagyott illetve a rólunk keletkező végtelen adatmennyiség világának kérdéseit dolgozza fel érdekesen, közérthetően.

Időszerűen abban a pillanatban, amikor az adatok keletkeztetésének, szórásának (a mobiltelefontól az allergiatesztelőig) eszközei illetve a globális hálózati világban az összerendezés s és tárolás módjai által elérik azt a nagyságrendet és komplexitást, amikor a mennyiségből a folyamatok kezelésének új minősége jön létre.

A könyv rengeteg területről, számtalan példával világít rá arra is, hogy napjaink adat(arany)lázában az tartalomhoz, az információhoz az "aranymosás"-hoz hasonlóan nehéz munkával, s a szükséges eszközök kialakításával, az összefüggések feltárásával jutunk.

Bizony érdemes elgondolkodnunk ezen az elágazási ponton életünk adatnyomai, adatai sorsán - ehhez kiváló útitárs ez a könyv.

További információk a könyvről itt találhatóak! 

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár