A PMP minősítéssel rendelkezők számára hasznos információ, hogy a 2013. november 7-én lezajlott Art of Projects rendezvényen 6,75 PDU volt szerezhető. A pontokat a tényleges részvétel alapján online, mindenki maga regisztrálhatja az alábbi módon.

1. A www.pmi.org honlapon az egyéni bejelentkezés után válasszuk a "Certification" menüpontot a horizontális menüből, és ezen belül a "Maintain your certification: earn and report PDUs" lehetőséget. Ezt követően klikkeljünk rá a "Riport PDUs" gombra.

2. Ekkor megjelenik a "Continuing Certification Requirements System" feliratú oldal, ahol a PDU pontok jelentése elvégezhető. Válasszuk itt a bal oldali menüpontban: "Report professional development units (PDUs)" lehetőséget.

3. Ezt követően válasszuk ki a "Select PDU Category" sorban a következőt: "Cat A: Registered Educational Provider / PMI component", majd az alatta megjelenő sorban a "Find an Activity (course or event)" lehetőséget és kattintsunk a "Next" gombra.

4. Írjuk be a "Provider number" mezőbe: C284 (Ez a PMI Budapest, Magyar Tagozat azonosítója.) Kattintsunk a "Search" gombra: a megjelenő listából válasszuk ki az adott rendezvény kódszámát, jelen esetben: PMIHU020.

5. Válaszoljuk meg a következő oldalakon megjelenő kérdéseket. A megjelenő maximális PDU számnál több nem adható meg. Mindenki annyit írjon, ahány órát a szakmai programon ténylegesen ott volt, az időt szünetek nélkül kell számolni (1 óra = 1 PDU, negyedóra és ennek többszörösei megengedettek). Az utolsó oldalon nyilatkozunk, hogy az adatok pontosak.

6. Ezt követően a PMI jóváhagyja a PDU regisztrációt (ez kis időt igénybe vehet), és ezt követően ez az adat szerepelni fog a pontszám összesítőnkben, amelyet ugyancsak "Continuing Certification Requirements System" feliratú oldalon tekinthetünk meg.

Hasonló módon regisztrálhatók a korábbi Körkapcsolás rendezvényeken való részvételért járó pontok is. A legutóbbi, 20. Körkapcsolás rendezvényen történő részvétel technikai okokból jelenleg azonban csak Category B rendezvényként regisztrálható (jelen esetben max. 6,25 PDU pont feltüntetésével), ami semmilyen hátrányt nem jelent. Ekkor tehát a 3. lépésnél a Category B opciót válasszuk, és annak megfelelően haladjunk tovább (a 4. lépés kimarad).

A regisztrálás a hároméves megújítási ciklus alatt bármikor (visszamenőlegesen is) megtörténhet. A PMP és más minősítésekkel, valamint a PDU pontokkal kapcsolatos részletes ismertetők a PMI honlapról tölthetők le. Ld. pl.: http://www.pmi.org/en/Certification/Project- Management-Professional-PMP.aspx

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár