PLogo Primary VUE Blk RGBAz átfogóan jobb vizsga-élmény nyújtása érdekében átköltözünk a Pearson VUE-ra. Világszerte (Kínát kivéve) minden PMI minősítéshez tartozó vizsga a Pearson VUE-n keresztül lesz elérhető a jövőben. A PMI vizsgákra jelentkezőket változtatás nélkül, a meglévő jelentkezési folyamaton keresztül lehet a vizsgákra jelentkeztetni. A vizsgákra jelentkezők a tesztre tervezett dátum alapján kerülnek valamelyik tesztközpontba. Amennyiben bármelyik, PMI vizsgára felkészítő tréning cég információt közöl a vizsga ütemezésről vagy a teszt folyamatairól az anyagaiban, akkor frissítenie kell a vizsgára vonatkozó információkat.

 • Online vizsgafelügyelet a PMI-ACP® és a CAPM® vizsgákhoz:
  • A jelentkezők mostantól kényelmesebben és könnyebben hozzáférve, otthonukból vagy irodájukból is elvégezhetik a vizsga tesztet. Jelenleg a többi vizsgához ez a mód még nem áll rendelkezésre.
 • Sokoldalú szolgáltatás az Egyesült Államok fegyveres erőinek tagjai számára:
  • A Pearson VUE a globális piacon az amerikai szövetségi és katonai támaszpontoknak egy tesztközpont-hálózatot kínál, mely lehetővé teszi, hogy az amerikai fegyveres erők és a kormány tagjai hozzáférhessenek a tesztekhez a világ azon pontján, ahova szolgálatuk köti őket.

Mik a teendők ezzel kapcsolatban?

A jelentkezőket változtatás nélkül, a meglévő jelentkezési folyamaton keresztül lehet a vizsgákra jelentkeztetni. A jelentkezők a tesztre tervezett időtartam alapján kerülnek valamelyik tesztközpontba. Amennyiben valaki információt közöl az ütemezés vagy a teszt folyamatairól a Prometric-ben található anyagaiban, frissítenie kell azokat.

Az átmenet időbeli ütemezése

Lesz egy időszak, amikor az ütemezés és a tesztelés egyszerre elérhető lesz a Prometric-nél és a Pearson VUE-nál is. A legtöbb jelentkező, aki már beütemezte vizsgáját, nem lesz érintve a változások által.

Fontos dátumok

 • 2019 március 1. - A PMI-ACP ütemezése elérhető a Pearson VUE-n
 • 2019 április 1. - A PMI-ACP tesztelés elkezdődik a Pearson VUE központokban és online proctoringban
 • 2019 április 1. - Az ütemezés elérhető a PMP®, PgMP®, PfMP®, PMI-PBA®, PMI-SP® és PMI-RMP® vizsgákhoz a a Pearson VUE-n
 • 2019 június 30. - Az utolsó vizsgák időpontja a Prometric központokban
 • 2019 július 9. - A tesztelés elkezdődik a PMP, PgMP, PfMP, PMI-PBA, PMI-SP és PMI-RMP vizsgákon a Pearson VUE központokban

A következő lépések azok számára, akik a Prometric-en keresztül már jelentkeztek PMI vizsgára

Azok a pályázók, akik már 2019. június 30-án vagy azt megelőzően a Prometric felületén keresztül jelentkeztek vizsgára, a tesztet a tervezett módon és időben végezhetik el, tanúsítási vizsgától függetlenül. A Prometric és a Pearson VUE együttműködésével azon dolgozunk, hogy a pályázóknak, akik 2019. július 1-én vagy azt követően terveznek jelentkezni, teszt időpontjuk már a Pearson VUE-ba kerüljön.

A következő lépések azok számára, akik még nem jelentkeztek

Azok számára, akik még nem jelentkeztek két lehetőség van:

 1. 2019 június 30-i teszt esetén: a jelentkezést a Prometric tesztközpontban kell leadni 2019 április 19-e előtt.
 2. 2019 június 30 utáni teszt esetén: akik 2019 június 30-a után szeretnének részt venni a vizgsán, jelentkezésüket 2019 április 19-ig nem tudják leadni. A jelentkezők 2019 április 19-én kapnak majd információt a Pearson VUE vizsgákról és leadhatják jelentkezésüket a 2019 július 1-e utáni vizsgákra.

A következő lépések a papír alapú tesztekhez (Paper-based Testing, PBT)

A Pearson VUE-val azon dolgozunk, hogy azok, akik 2019 július 1-én vagy utána vizsgáznak már egy Pearson VUE tesztközpontban vizsgázhassanak.

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár