1 James Snyder headshotÖrömmel tájékoztatjuk egyesületünk tagjait és a Projektmenedzsment szakma hazai képviselőit, hogy 2019-ben, a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnökének meghívására, Magyarországra látogat az Art of Projects 2019 Nemzetközi Projektmenedzsment Konferencia során, James Synder a PMI - Project Managtement Institute alapítója és előadást tart. Azt Art of Projects Konferencia idén 7. alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Music Center konferencia termében. A PMI 2019-ben ünnepli fennállásának 50. évfordulóját és ezen ünnepi alkalom keretében látogat első ízben Magyarországra James Snyder. A konferencia teljes programját hamarosan olvashatják.

James Snyder úr a PMI – Project Management Institute alapítója, a szervezet munkatársa, aki az önkéntes ügyvezető igazgatója volt 13 évig a PMI-nak, valamint a PMI első elnöke és az igazgatóság korábbi elnöke. Jim továbbra is aktívan részt vesz a PMI tevékenységében. Elnyerte az „Év PMI személye” díjat és élethosszi tartó PMI tiszteletbeli tag. 2010-ben elnyerte a „James J. O'Brien Lifetime Achievement Award” életmű díjat a PMI College of Scheduling szervezettől. Snyder úr a PMI Delaware Tagozat (DVC) alapítója.

A James R. Snyder Tudás és Bölcsesség Központ róla kapta a nevét PMI Globális Operációs Központjában. A PMI Oktatási Alapítvány Igazgatóságának tagja, 2006 januárjában pedig az Oktatási Alapítvány Emeritus elnöke volt. A PMIEF hallgatói dolgozat díjat az ő neve fémjelzi.

Kidolgozta és vezeti a K-12 projektmenedzsment programot, ami XXI. századi készségek és a projektmenedzsment oktatására szolgáló projekt-tanulási technika. Snyder úr jelenleg a PMI Delaware Valley Tagozat tanácsadója és adminisztrátora.

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár