Önkéntes fordítókat, lektorokat keresünk! - Jön a PMBOK 6. kiadása

2017 őszén megjelent a PMBOK® legújabb kiadása, amely a projektmenedzsment szakma egyik vezető kézikönyve, a legfontosabb projektmenedzsmenttel kapcsolatos vizsgák szakirodalma. 2018. március 26-tól a PMP® vizsga anyagát is a legújabb kiadás témáihoz igazítják.  A magyar fordítás 2018. második felében várható, a fordítói munkát - mint megszokott -  a hatodik kiadás esetében is önkétesek végzik. A fordítási és a lektorálási feladatok az elvégzésére önkéntes jelentkezők várunk, akik a kiadóval való szerződés keretében lefordítják a könyvet. Önkéntesnek bárki jelentkezhet, aki rendelkezik megfelelő szakmai nyelvtudással és ambícióval. 

agile pmbok cover fordítás magyar angol

 

A következő pozíciókra várunk önkénteseket:

  • A fordítói pozícióra 1-2 fő jelentkezését várjuk. A fordítók azok, akik a tényleges fordítási munkálatban vesznek részt: a fordítok feladata, hogy a PMBOK-ot angol nyelvről magyarra fordítsák.
  • A fordítási szakaszt követi a lektorálási fázis. Erre a folyamatra 30 – 40 lelkes önkéntes jelentkezését várjuk, akiknek feladata abban áll, hogy az elkészült fejezeteket átnézzék, az esetleges hibákat kijavítsák, az egységes magyar terminológiát megteremtsék.

Az önkéntesek egy közös munka keretén belül létrehoznak egy definíciótárat és egy szószedetet, a munka ezen része biztosítja a közös értelmezést.

Ha szívesen részt vennél a PMBOK® fordításában vagy lektorálásban, ha szeretnél tapasztalatot szerezni egy szakmai könyv kiadása körüli munkálatokban, akkor várjuk jelentkezésed az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

hpe logo

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

hte670

KPMG Blue logo web

Art of Projects Conference 2018

MasterClass 2018

Agile Practice Guide

Agile Practice Guide

PMBOK Guide Sixth Edition

ezgif.com resize

PM Tudástár

pmbok

facebook          linkedin