Best of BestA PMI Chapter Awards Team, 2019. augusztus 7-én, egy rövid levélben értesítette a PMI Budapest, Magyar Tagozatot, hogy a PMI szakmai zsűri döntése értelmében, bekerültünk a 2019 -es PMI „Chapter of the Year Award” világdöntőbe. Hasonlattal élve ez a jelölés olyan, mint a filmes szakmában az Oscar Díj jelölés, amivel egy adott szakmai önkéntes közösség munkáját jelöli díjra a PMI az elért eredményei alapján.

Project Failure1A project is assumed under project failure if it has not delivered its basic required expectations. Projects are generally started to meet a business ambition but it must also meet the stakeholder presumptions. If the project can meet both the business ambitions and all stakeholder presumptions, then it can be considered as a success.

pmpAmennyiben részt vett egy PMP (Project Management Professional) felkészítő kurzuson és éppen a PMP minősítéséért dolgozik, valószínűleg tapasztalta már, hogy a PMP jelentkezés leginkább időigényes része a projekttapasztalatok összeírása. A PMI-nak részletes tapasztalati listára van szüksége, hogy biztosan meg tudja állapítani, hogy az elvárásoknak eleget tesz a jelentkezésben leírt tapasztalatokkal.

Alkategóriák

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár