sunil prashara ceo1A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2003 óta, azaz több mint másfélévtizede a hazai projektmenedzsment élet és közösség egyik legmeghatározóbb szakmai szervezete. Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy 320+ fős taglétszámunkkal a legnagyobb Magyarországon működő nemzetközi projektmenedzsment közösség vagyunk.

Az elmúlt több, mint 15 éve alatt számos mérföldkő jellemezte szakmai munkánkat, amikre büszkék vagyunk. Működésünket minden esetben az vezérelte, hogy tagjaink számára mindig pontos, hiteles és egyben hasznos szakmai programokat szolgáltassunk és segítsük kollégáinkat a PM szakmához kapcsolódó hírekkel, eseményekkel, oktatásokkal és rendezvényekkel.

2019-ben egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, amikor is az elnökségünk tagjai személyesen találkozhattak Sunil Prasharaval a PMI új Elnök – Vezérigazgatójával Budapesten. Sunil 2019. augusztus 5-én érkezett Magyarországra egy rövid látogatásra. A találkozó előtt 2019. májusában megbeszélést folytatott Kremmer Lászlóval a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnökével a PMI EMEA LIM 2019 konferencia során, akinek jelezte, hogy 2019-ben Magyarországra látogat. A PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöke meghívta Sunilt egy elnökségi ülésre, melyre egy üzleti vacsora keretében került sor.

A megbeszélésen részt vettek a PMI Budapest, Magyar Tagozat részéről, Balogh László, PMP Tagságért Felelős Alelnök, Prattinger Balázs, PMP Szakmai Eseményekért Felelős Alelnök, Kiss Norbert, PMP, PMI-ACP Önkéntesekért Felelős Alelnök, Dr. Sándor Zoltán, PMP Korábbi Oktatási Ügyekért Felelős Alelnök, valamint Kremmer László, PMP a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöke.

A PMI tárgyaló delegációt Sunil Prashara a PMI 2019. március 4-én megválasztott, Elnök-Vezérigazgatója vezette. A megbeszélésen jelen volt a PMI kormányzati kapcsolatokért felelős globális és európai vezetője is.

Sunil Prashara első ízben járt Magyarországon kinevezése óta. A felek áttekintették a PMI és a PMI Budapest, Magyar Tagozat elmúlt több, mint 15 éves szakmai kapcsolatát és annak eredményeit. Sunil méltattat a magyarországi tagozat szakmai eredményeit, így többek között az elmúlt 1,5 évben bekövetkezett taglétszám megduplázódását, valamint a PMI minősítéssel rendelkező hazai szakemberek számának dinamikus nevekedését, ami 2019-re meghaladta az 1100 főt. Külön nagyra értékelte a PMI hazai tagozatával együttműködő önkéntesek munkáját, akik nélkül az AGILIS Gyakorlati Útmutató 2019 decemberi magyar nyelvű kiadása, illetve a PMBOK6 magyar nyelvű változata nem jöhetett volna létre.

A megbeszélést a felek egy üzleti vacsorával zárták, mely során Kremmer László a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöke átadta a vendégeknek a PMI Budapest 15 éves emlékérmet, valamint egy Budapestet bemutató angolnyelvű összeállítást.

pmi erme

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár