Horváth Viktor, PMP®: 2018 – Aktív önkéntesi feladatok a PMI Budapest, magyar tagozatnál

horvathviktorA tagozat munkáját elsősorban az elnökségben helyet foglaló kollégák és ismerősök által ismerem. Apróbb feladatokban évek óta nyújtottam segítséget a háttérből. A PMPub-ok és az AoP konferenciák rendszeres látogatójának számítok. 2017 szeptembere óta vagyok tagja a PMI-nak és egyben a magyar tagozatnak. Ekkor sikerült megszereznem a PMP minősítést is. Ezt követően éreztem úgy, hogy szívesen vállalnék aktív szerepet a PMI életében.  

 

Az idei évben tölti a magyar tagozat a 15. évét. Ebből az alkalomból merült fel egy jubileumi, ünnepi esemény szervezése. Amikor az elnökség eldöntötte, hogy ezt egy vacsora formájában szeretné megünnepelni, akkor kerestek meg, hogy lenne-e kedvem ennek szervezéséhez. Nagy örömmel mondtam igent a felkérésre és Kiss Fruzsina, valamint Kiss Norbert társáságában egy nagyszerű projektcsapat állt össze. A megemlékezés 2018.11.29-én került megtartásra, melyre sok meglepetéssel készültünk, hogy a jelenlevő vendégek, akik fontos szerepet töltöttek be a PMI Budapest életében, maradandó élménnyel és emlékkel térhessenek haza.

2 DSC 0237 tomorites1

Miközben már folyamatában volt a 15. éves esemény szervezése, az elnökség újabb felkéréssel keresett meg, mégpedig, hogy segítsem Sándor Zoltán munkáját a 2018. Év projektmenedzsere díj pályázati folyamat, valamint díjátadó ünnepség szervezésében. Az ítélőtáblában részt vevő szervezetek egybehangolt munkájához nagyon agilisan kellett a feladatokat végezni, sok tapasztalatot gyűjtve. A díjátadóra 2018.11.07-én került sor a Pénzügyminisztérium épületében. A rendezvény zökkenőmentesen, sikeresen került lebonyolításra.

1 DSC 0237 tomorites

Ez úton is szeretném megköszönni mindkét rendezvény szervezésében résztvevő csapattagoknak az aktív munkát!

Horváth Viktor, PMP

önkéntes

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

hpe logo

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

hte670

KPMG Blue logo web

Art of Projects Conference 2018

MasterClass 2018

Agile Practice Guide

Agile Practice Guide

PMBOK Guide Sixth Edition

ezgif.com resize

PM Tudástár

pmbok

facebook          linkedin