sunil prashara ceo1A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2003 óta, azaz több mint másfélévtizede a hazai projektmenedzsment élet és közösség egyik legmeghatározóbb szakmai szervezete. Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy 320+ fős taglétszámunkkal a legnagyobb Magyarországon működő nemzetközi projektmenedzsment közösség vagyunk.

pmbok6angolVárhatón 2019. negyedik negyedévében, megjelenik legújabb kiadványunk a PMBOK6 - Projektmenedzsment Útmutató, a PMI "A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide)" című kötetének magyar nyelvű kiadása az Akadémiai Kiadó gondozásában. 2018-ban kezdődött a fordítási projekt melynek vezetője, Dr.Pálvölgyi Lajos. A könyv fordítását, Horváth Balázs, PMP végezte. Több, mint harminc önkéntes dolgozott a könyv szakmai lektorálásán. A Kiadóval folytatott egyeztetés eredményeként a könyv hivatalos bemutatója az Art of Projects 2019 Konferencián lesz, Jim Snyder a PMI alapítójának jelenlétében.

Graduation Caps Hairstyles PinnedIdén ismét meghirdeti az év projektmenedzsment szakdolgozata, diplomamunkája pályázatot a PMI Budapest, Magyar Tagozat (PMI) - a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment Szakosztálya és a Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) támogatásával.

AOP2019 Social Media Badge 22Nemzetközi projektmenedzsment konferenciánk, a "PMI Budapest - Art of Projects Conference" az elmúlt több mint fél évtized alatt Magyarország legnagyobb és legjelentősebb, angol nyelvű projektmenedzsmenttel foglalkozó eseményévé nőtte ki magát, ahol a magyarországi projekt, program és portfólió menedzser kollégák találkozhatnak külföldi szakemberekkel és oszthatják meg egymással tapasztalataikat.

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár