Newsletter Header

Hónap témái

PMPub

pmpub logo hirlevelmeretPMI Budapest Chapter is pleased to announce that the next PMPub will take place on 22nd February (Monday), 2016, 17 hour at Anker Klub!

The event’s topic is “Diversity Management-Culture” where the participants will have the opportunity to overview related issues and questions.

The topic will be discussed with George Offord, PMP, Scrum Master, who will share his experiences and thoughts about managing teams and people with different culture and approach.

Évkezdő levél

PMI Budapest Blue Blue Logo 2014 MAGYARSikeres, projektekben gazdag új esztendőt kívánok a magam és a PMI Budapest Tagozat elnöksége nevében.
A projektmenedzsment világában számos újdonságot, változást hoz az új esztendő. Változik a PMI minősítések rendszere, s a projektmenedzsment fejlődését jelentheti, hogy sok minden történik a határterületeken: a projektben kulcsszerepet játszó más szakmák, (pl. PMO, üzleti elemző, folyamatmenedzser), vagy a projekt létrejöttének, jóváhagyásának folyama is fókuszba kerül.

PMI Világ

Indul az újabb könyv-projekt

PMBOK5A PMI Magyar Tagozat az elmúlt tíz évben négy sikeres projektmenedzsment könyv magyar fordítását jelentette meg számos önkéntes közreműködésével az Akadémiai Kiadó gondozásában. A legutóbbi ilyen projekt a népszerű Projektmenedzsment útmutató (PMBOK Guide) ötödik kiadása volt. Gondolkodunk a következő könyvön, ez várhatóan még az idén megjelenne. Szerinted mi lenne a legjobb választás?

PDU pontok regisztrálása az új szabályok szerint

PMI Talent TriangleMint ismeretes, a PMI minősítéssel rendelkezők az egyes szakmai rendezvények kapcsán PDU pontokat regisztrálhatnak. Ezeket a tényleges részvétel alapján mindenki on-line maga rögzíti. Egyes szabályok nemrég változtak. Az érintettek ebben a cikkben tájékozódhatnak a részletekről.

PMI 2016 Választás - Jelöltállítás

A PMI Budapest, Magyar Tagozat Közgyűlése az Alapszabály előírásai szerint egy évre választja meg az egyesület tisztségviselőit. Az idei tisztújítás időpontjaként az Elnökség 2016. április 6. napot tűzte ki, a választást előkészítő Jelölő Bizottság vezetőjének pedig Czibók Zoltánt kérte fel. A Jelölő Bizottság feladata a jelöltté válás feltételeinek meghatározása, ami a hagyományok szerint csak a PMI Budapest, Magyar Tagozat egyesületi tagsághoz kötött.

Ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI számára!

1szazalekhirlevelA PMI Budapest, Hungarian Chapter a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. törvény, valamint az ezt kiegészítő kapcsolódó jogszabályok előírásai szerint 2006. óta közhasznú szervezetként működik.
Ennek értelmében lehetősége van arra, hogy adója 1%-át felajánlja, ha a szövetségünk munkáját támogatni szeretné.

E-Link az Art of Projects konferenciáról

mJPM 4033 10002016 januárjában az EMEA e-Link-ben megjelent egy cikk a PMI Budapest Magyar Tagozat szervezésében 2015 november 15-én megrendezett Art of Projects konferenciáról. A színvonalas összefoglaló most elolvasható honlapunkon is!

Dolgozz velünk!

Mint biztosan tudod, a PMI Budapest Chapter önkéntességi alapon működik. Önkéntesek vagyunk az elnökségben, önkéntesek a tanácsadó testületünk tagjai és önkéntesek azok a számunkra legfontosabb kollégák, akik a projektjeinkben vesznek részt. Rád van szükségünk! Ha osztozol a céljainkban, ha Te is hiszel a projektmenedzsmentben, kérünk olvasd el alábbi felhívásunkat.

Társhírek

"Multikulturális projekt tapasztalatok" kérdőív kitöltésére való felhívás

A 2016. április 7-én, csütörtökön megrendezésre kerülő, tizenkilencedik „PROJEKTMENEDZSMENT A GAZDASÁGBAN” Fórum Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy idén is felmérést készít a hazai projektmenedzsment szakma képviselői körében. Célunk, hogy a gyakorló projektmenedzserek és projekt szponzorok, közöttük az Ön véleménye alapján képet kapjunk a szakmai közvéleményt érdeklő néhány tényezővel kapcsolatban.

PMSZ Építési Tagozat és az MTÉP 7. Eljárások – Infokommunikáció Fókuszterület

Időpont: 2016.02.03. 16:30
Helyszín: Óbuda-Újlak Zrt., 1033 Budapest, Hévízi út 3/a
Téma: “Élményeim egy elhagyott szigeten” Hashima
Előadó: Prof. Balázs L. György, tanszékvezető Építőanyagok és Magasépítés Tanszék, Építőmérnöki Kar Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem fib (Nemzetközi Betonszövetség) tiszteletbeli elnöke

Szakmai Teadélután 2016. Február

Időpont: 2016.02.24. 17:00 - 19:00
Helyszín: KPMG székház, 1139 Budapest, Váci út 31.
Téma: GETTING THINGS DONE (GTD)® - hatékonyságnövelés stresszmentesen

Szakmai Teadélután 2016. Március

Időpont: 2016.03.16. 17:00 - 19:00
Helyszín: KPMG székház, 1139 Budapest, Váci út 31.
Téma: Derrick és Harry nyomoznak: egy formabontó projektmenedzsment blog története

28. PM Műhely

Időpont: 2016.03.17. 16:00 – 18:00
Helyszín: 1117. Bp. Magyar Tudósok Körútja 2.
Téma:A projektmenedzsment sikerét befolyásolni képes emberi játszmák

Aktuális képzéseink

Aktuális képzést indítanak: Arany-alap Kft., Hewlett-Packard Informatikai Kft., KTC International Llc., Szinergia Kft., Sprint Consulting Llc.
További részletek

Impresszum

Felelős szerkesztő: Horváth Kinga

A hírlevéllel kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, kérdéseit és kéréseit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti el.

Newsletter Footer

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár