Newsletter Header

A hónap témái

Art of Projects Conference

SMALLArtOfProjects2015InvitationPMI Budapest Hungarian Chapter kindly invites you to the 3rd International Project Management Conference! Art of Projects is the top Project Management Conference in Hungary focusing on the state of the art of the profession and enhancing your project management skills.

If you are interested, please read the details and agenda of the Conference here.

Special DecisionLab Workshop

Workshop Invitation SmallThis training helps leaders to prepare for and make better decisions. DecisionLab training gives a radically different approach to decision-making through Poker. Playing poker and being in a business meeting is not that different. You have to make quick decisions under pressure, based on scarce information, about limited resources in an extremely competitive environment.

MasterClass

MasterClass Invitation SmallThis Masterclass shows the process of gathering and managing requirements can be difficult enough but when stakeholders start to meddle a project can get quickly out of control. This interactive full-day workshop probes the difficulties in managing principal stakeholders and the sponsor through the requirements process, and how they can unwittingly compromise the project.

PMI Világ

Változik a PDU pontok rendszere

ccr2015. december elsejétől megváltoznak a PMI Continuing Certification Requirements (CCR) egyes szabályai, vagyis változik a PDU (Professional Development Unit) gyűjtésének rendje. A PDU pontok azok számára fontosak, akik megszerezték a PMI valamelyik szakmai minősítését (kivéve CAPM), és ezt később meg szeretnék újítani.

Az év projektje

evprojektje1Idén az októberi észak-amerikai PMI Global Congress során, a floridai Orlandóban adták át az különböző kategóriák legjobbjainak a díjakat. Az év projektje az "El Segundo Refinery Coke Drum Reliability Project" lett! A csapatnak a 2014 októberi határidő előtt négy hónappal sikerült befejeznie a projektet, és emellett a 125 millió dolláros keretből csak 7 milliót költöttek.

2016 PMI Board of Directors

Megszületett a PMI internetes választásának (melyben a tagozatunk tagjai is részt vehettek) eredményeként a 2016-os az önkénteseket képviselő elnökség és tisztségviselők névsora!

Nemzetközi Projektmenedzsment Nap

White shirt 100 px wideFrank P. Saladis (PMP, PMI Fellow), aki a Nemzetközi PM nap (IPMD) kezdeményezője, PMI Distinguished Contribution Award díjat nyert a PMI gálán! 2004 óta minden november első csütörtökén megrendezésre kerül a Nemzetközi Projektmenedzsment Nap (IPMD – International Project Management Day), ami a különféle projektmenedzsment értékeit bemutató és összesítő rendezvény.

Interjú Goran Krstulovic-csal, a KTC International vezetőjével

goranRövid interjút készítettünk az Art of Projects Konferencián kisorsolásra kerülő képzés felajánlójával, Goran Krstulovic-el, a KTC International vezetőjével, melyből többek között kiderül, hogy Goran miért és mióta foglalkozik a projektmenedzsmenttel, hogy mi a KTC profilja, vagy hogy milyen eredményeket is ért el idáig.

Társhírek

VAMSZ 2015 felmérés

VAMSZ logo smallA Vállalati Architektúra Menedzsment Szakértők (VAMSZ) egyesülete Enterprise Architecture témájú felmérést indít évente a hazai nagyvállalatok és szervezetek körében. A kutatás célja a vállalati architektúra menedzsment (EAM) magyarországi gyakorlatának részletes feltárása, annak érdekében, hogy átfogó képet kapjunk az EA megközelítés alkalmazási céljairól, eredményeiről, valamint az ezekben felmerülő problémákról, megoldási lehetőségekről.

VAMSZ Folyamantmenedzsment szakosztályi ülés

a8a947 e8e3665c00bc410b954231bd3daca7c6.jpg srz p 389 151 75 22 0.50 1.20 0.00Időpont: 2015. november 9. 15:00-18:00
Helyszín: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

A Folyamatmenedzsment Szakosztály célja, hogy egy kötetlen tág teret biztosítson mind cégeknek, mind tanácsadóknak, mind megoldás beszállítóknak a kölcsönös eszmecserére és tudás megosztásra. A következő ülés előadója Fonó Gábor szakosztályvezető (Magyar Telekom Nyrt.) lesz.

Fény és Árnyék – 9. DE! Konferencia

fényésárnyékIdőpont: 2015. november 19. 10-17 óra
Helyszín: Danubius Hotel Gellért

Az NJSZT idén kilencedik alakalommal rendezi meg a Digitális Esélyegyenlőség konferenciát, „Fény és Árnyék” címmel.

26. PM Műhely

PMMuhelyIdőpont: 2015. november 19-én 16:00
Téma: Tudásmenedzsment

A Műhely Bencsik Andrea professzor asszony bevezető gondolatai alapján vizsgálni kívánja a tudásmenedzsment jellemzőit, a vállalati versenyképességhez és a projekt sikerekhez való hozzájárulását és a Műhely munkában résztvevők tapasztalataira építve a tudásmenedzsment hazai helyzetét.

24. Körkapcsolás

korkapcsolasIdőpont: 2015.11.26 12:30-18:00
Téma: Művészet és projektmenedzsment - Párbeszéd

2015. november 26-án újra megrendezésre kerül a PMSZ Körkapcsolás konferenciája, melynek tematikája ez alkalommal a művészetek területére merészkedik/kalauzol. A konferencia izgalmas programján belül művészek, többek között színházi rendező, énekes, díszlettervező, karmester és gyakorló projektmenedzserek párbeszédén keresztül mutat rá a projektmenedzsment sokszínűségére.

Aktuális képzéseink

Aktuális képzést indítanak: Arany-alap Kft., Sprint Consulting Llc.
További részletek

Impresszum

Felelős szerkesztő: Horváth Kinga

A hírlevéllel kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, kérdéseit és kéréseit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti el.

Newsletter Footer

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár