Newsletter Header

A hónap témái

Art of Projects Conference

Conference Invitation SmallPMI Budapest Hungarian Chapter kindly invites you to the 3rd International Project Management Conference! Art of Projects is the top Project Management Conference in Hungary focusing on the state of the art of the profession and enhancing your project management skills.

If you are interested, please read the details and agenda of the Conference here.

Registration here!

Special DecisionLab Workshop

Workshop Invitation SmallThis training helps leaders to prepare for and make better decisions. DecisionLab training gives a radically different approach to decision-making through Poker. Playing poker and being in a business meeting is not that different. You have to make quick decisions under pressure, based on scarce information, about limited resources in an extremely competitive environment.

MasterClass

MasterClass Invitation SmallThis Masterclass shows the process of gathering and managing requirements can be difficult enough but when stakeholders start to meddle a project can get quickly out of control. This interactive full-day workshop probes the difficulties in managing principal stakeholders and the sponsor through the requirements process, and how they can unwittingly compromise the project.

PMI Világ

PMPub September 2015

 DSC7668Enrique Nichols was our special guest for this year’s third and last PMPub Event held on September 23rd at Anker Klub. The topic of the event was about leading virtual teams and the challenges the project manager faces in this environment. As more and more project managers are required to work in the virtual business environment, it was not a surprise that the Pub attracted a little over forty participants.

Diploma interjú

Kurbucz Marcell TamásAz idei Projektmenedzsment diplomamunka pályázaton különdíjat nyert Kurbucz Marcell Tamással (Pannon Egyetem, Gazdaságtudományi Kar Műszaki menedzser szak (BSc)) készített rövid interjút a PMI Budapest Magyar Tagozat. Marcell konzulense Dr. Kosztyán Zsolt Tibor volt, dolgozatának címe pedig "Projektek átfogó tervezésének és koordinálásának támogatása mátrixokkal". A munka gyakorlati része lényegesen meghaladja a szakdolgozatoktól elvárt követelményeket, mivel egy új tervezési módszert dolgoz ki, és alkalmaz egy adott problémára.

PMI® Global Congress 2016—EMEA. Interested in being a presenter?

pmiemea2016Thousands of project, programme and portfolio management practitioners representing more than 50 countries attend congress to gain insight into new skills, cutting edge tools, best practices and real-life examples to help deliver successful projects and take their career to the next level.

Projektmenedzsment jövedelem itthon és a nagyvilágban

0012014-ben a Szinergia Kft. egy felmérést indított a hazai projektmenedzsment szakemberek között. A felmérés célja az volt, hogy pontosabb képet kapjunk hazai bérszínvonalakról. Tekintettel a hazai viszonyokra és az előzetes kitöltési kedvvel kapcsolatos felmérésre, a kérdések során bizonyos éves bérkategóriákra kérdeztünk rá.

IIL's International Project Management Day

ipmday2015 1Be Inspired, Be Innovative, Be Sustainable!

For the past 11 years, IIL has proudly hosted virtual conferences in honor of International Project Management Day. Over 500,000 professionals from around the globe have participated and come away inspired, energized, and ready to take action.

Registration here!

A tavalyi Év Projektmenedzsere Díj győztesének nemzetközi sikere

Kovács EndreKovács Endre, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Projekt Koordinációs Főosztály főosztályvezetője, a 2014-es év „Év Projektmenedzsere Díj” nyertese harmadik helyezést ért el a „PM of the Year” kategóriában a 29. IPMA Világkongresszuson.
A szeptember 28-30. között lezajlott IPMA világkongresszust Panamában tartották. A világkongresszuson az Achievement Awards négy fő kategóriájában (Humanitarian Aid Project; Community Project; PM of the Year, Young PM of the Year) osztottak díjakat. Ezúttal is gratulálunk Kovács Endrének a nagyszerű eredményért!

Társhírek

Az évad legfelkészültebb kezdő projektmenedzsere - Versenyfelhívás

evad2015. október 15-ig, a a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen várjuk a részvételi szándék visszajelzéseket a PMSZ kezdő projektmenedzserek számára kiírt felkészültségi versenyére! A gyakorló projektmenedzserek által kiötlött fejtörőket 2015 októberétől 2016 márciusáig havonta teszik közzé a PMSZ honlapján és hírlevelében.

Szakmai Teadélután

teaduIdőpont: 2015.10.14. 17:00-19:00
Helyszín: KPMG székház, 1139 Budapest, Váci út 31.
Téma: Devizahitelek elszámolása a projektmenedzsment szemszögéből – Négy megközelítésben

2014. második felében és 2015-ben a hitelintézetek számára a legtöbb erőforrást felemésztő projektet a devizahitel elszámolások első szakasza jelentette, melyek közös jellemzője az információhiány, a bizonytalanság, az újabb és újabb információk okán bekövetkező rengeteg változás volt, miközben a határidő fix maradt.

ISACA Előadás

isaca előadóIdőpont: 2015. október 14., szerda 17:00 óra
Helyszín: MNB - Budapest I. kerület, Krisztina krt. 39.
Előadó: Szegedi József, SAM konzulens - SoftwareONE Hungary Kft

Egy átfogó, összefoglaló a szoftvergazdálkodás világáról, melyben érintjük a jogi megfelelőség, a pénzügyi hatékonyság és az IT Security terülteket. Az előadás célja, hogy megmutassuk, a Software Asset Management, nem egy IT probléma, hanem a teljes menedzsmentet érinti.

FŐVOSZ Projektmenedzsment Klub

fovoszIdőpont: 2015.10.20. 15:00-17:00
Helyszín: 1133 Budapest, Gogol utca 13. (I.em.120-as terem)

A Glósz és Társa Pénzügyi Gazdasági és Innovációs Tanácsadó Kft. részéről Kiss János (szabadalmi ügyvivő) és Glósz Andrea (ügyvezető innovációs szakmérnök) fog előadni az innováció menedzsmentről és az innovációs lehetőségekről.

INFOTÉR Konferencia

infotérIdőpont: 2015. november 5-6. (nulladik nap: november 4.)
Helyszín: Anna Grand Hotel, Balatonfüred, Gyógy tér 1.

Az Informatika a Társadalomért Egyesület a balatonfüredi Anna Grand Hotelben idén is megrendezi az INFOTÉR (Informatika a Társadalomért) Konferenciát. A minden eddiginél nagyobb szabású eseményre mintegy 250 előadó és 1500 résztvevő várható. A jubileumi ötödik évén túl az esemény ki szeretne lépni az Anna Grand patinás környezetéből, és meg szeretné tölteni a Balaton fővárosát programokkal, élettel és szakmai perspektívákkal.

Fény és Árnyék – 9. DE! Konferencia

fényésárnyékIdőpont: 2015. november 19. 10-17 óra
Helyszín: Danubius Hotel Gellért

Az NJSZT idén kilencedik alakalommal rendezi meg a Digitális Esélyegyenlőség konferenciát, „Fény és Árnyék” címmel.

26. PM Műhely

PMMuhelyIdőpont: 2015. november 19-én 16:00
Téma: Tudásmenedzsment

A Műhely Bencsik Andrea professzor asszony bevezető gondolatai alapján vizsgálni kívánja a tudásmenedzsment jellemzőit, a vállalati versenyképességhez és a projekt sikerekhez való hozzájárulását és a Műhely munkában résztvevők tapasztalataira építve a tudásmenedzsment hazai helyzetét.

24. Körkapcsolás

korkapcsolasIdőpont: 2015.11.26 12:30-18:00
Téma: Művészet és projektmenedzsment - Párbeszéd

2015. november 26-án újra megrendezésre kerül a PMSZ Körkapcsolás konferenciája, melynek tematikája ez alkalommal a művészetek területére merészkedik/kalauzol. A konferencia izgalmas programján belül művészek, többek között színházi rendező, énekes, díszlettervező, karmester és gyakorló projektmenedzserek párbeszédén keresztül mutat rá a projektmenedzsment sokszínűségére.

Aktuális képzéseink

Aktuális képzést indítanak: Arany-alap Kft., Hewlett-Packard Informatikai Kft., Sprint Consulting Llc.
További részletek

Impresszum

Felelős szerkesztő: Horváth Kinga

A hírlevéllel kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, kérdéseit és kéréseit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti el.

Newsletter Footer

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár