Newsletter Header

A hónap témái

Art of Projects Conference – Beharangozó

09-25-25-D1 IMD D1 0058A PMI Budapest, Hungarian Chapter örömmel tájékoztatja a projektmenedzsereket és a projektmenedzsment iránt érdeklődőket, hogy 2015. november 5-én ismét megrendezésre kerül az Art of Projects Konferencia. Az immáron 3. alkalommal sorra kerülő konferencián az aktuális projektmenedzsment témákkal kapcsolatban hagyományos jelleggel külföldi előadók, szakértők tartanak prezentációkat személyes tapasztalataikról, kutatási eredményeikről.

A Projektmenedzsment Diplomamunka Pályázat eredménye

PM-Diplomamunka-1Az év projektmenedzsment szakdolgozata, diplomamunkája pályázat idei eredményhirdetésére a 23. Körkapcsolás nézőközönsége előtt került sor május 21-én. A pályázatot a PMI Budapest, Magyar Tagozat immár harmadszor írta ki a Magyar Projektmenedzsment Szövetséggel és a HTE TIPIK Klubbal együttműködve. Az idei pályázat nyertese Kathi Sándor lett, különdíjat kapott Kurbucz Marcell Tamás.

PMI Világ

Élménybeszámoló, tapasztalatok – PMI Global Congress 2015 – EMEA

1Lénárt Attila (PMP, Futureal Group) azon kevés magyarok egyike, akik képviselték hazánkat a PMI Global Congress 2015 - EMEA rendezvényén. Tapasztalatairól, a konferencia témáiról, hasznosságáról és lehetőségeiről, valamint az általa megfigyelt hiányosságokról készített beszámolót.

Helyszíni beszámoló - PMI Global Congress 2015 – EMEA

2A PMI európai kongresszusán, melyet május 11. és 13. között Londonban rendeztek meg, 72 országból, 850 résztvevő jött el. A három napos konferencián több mint 60 "session" közül választhattak napi 4 előadást a jelenlévők, amelyeket professzionális keretek között rendeztek meg a London Excel Exhibition Centerben.

PMI régiós vezetői találkozó

lim3A 2015-ös esztendőben Londonba hívta a PMI, a világ legnagyobb projektmenedzsment szakmai szervezete az EMEA (Europe, Middle east, Africa) régió összes PMI tagozati vezetőjét a „PMI Leadership Institute Meeting"-re vagy, ahogy a szakemberek hívják a LIM-re.

Kremmer László lett az Eastern Europe régió mentora!

PMI mentorsTöbb hónapos kiválasztási procedúra és interjú sorozat után Kremmer Lászlót, a PMI Budapest Tagozat elnökségének korábbi tagját kiválasztották a Region 8 Mentor - Eastern Europe" pozícióra három évre. Ebben a pozícióban a lengyel Maciej Brodich-ot váltja fel, és nyolc kelet-európai ország öt PMI Chapter-ét fogja támogatni.

Role of the 12-Point-Maturity-Value-Success Metric in Achieving Corporate

Project Mgmt Logo RGBDr. Lugosi Erzsébet régóta aktív tagja a PMI Budapest, Magyar Tagozatának és a hazai projektmenedzsment közösségnek. Doktori fokozattal és PMP, CISA, CRISC, ITIL-F minősítésekkel is rendelkezik. Több előadást is tartott a projektsiker, projekt értékteremtés, a projekt érettség témakörében, nemrég pedig megjelent legújabb tanulmánya a Role of the 12-Point-Maturity-Value-Success Metric in Achieving Corporate Success címmel.

Visszatekintés

PMPub

 DSC5305This year's second PMPub event was held on May 27th at Anker Klub, the special guest of the event was Guido Grandi, an Italian project manager living in Budapest for 10 years and working for IBM as a Portfolio Manager and Account Leader. This time PMI Budapest's English-speaking event attracted a little over 30 people and started with an introduction and short overview about Guido's career. Like many of us, Guido also started his career as an "accidental" project manager and is today managing a large portfolio for one of IBM's biggest customer.

24. PM Műhely

A 2015. májusában megrendezett PM Műhely témája a csapatépítés kritikus kérdései voltak. A munkát Peuker Gabriella vezette le, aki bevezetőként elmondta, hogy a projektek sikerének egyik meghatározó összetevője a projekt csapattagok teljesítésének minősége, amihez hatékony csapatmunkára van szükség. Ennek elősegítése a projektmenedzser feladata, hogy az alakuló csapat minél hamarabb eljusson a jól teljesítő érettségi fázisába.

23. Körkapcsolás

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség május 21-én rendezte 23. Körkapcsolás konferenciáját a MOHA HÁZ-ban. A konferencia ezúttal is többféle témát, többféle előadót szólaltatott meg, hogy szakmai kommunikációt kezdeményezzen, és azért, hogy a projektmenedzsment témarepertoárját új elemekkel gazdagítsa. Azért, hogy kiszélesítse a szakmai képzelet és a gondolkodás határait, hogy új témákat vigyen a szakmai és azt kísérő beszédbe.

Társhírek

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután

teaduHelyszín: KPMG székház, 1139 Budapest, Váci út 31.
Téma: Magyarország legnagyobb projektje Széchenyi 2020
Előadó: Karsai Tamás, gazdaságfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár
Időpont: 2015.06.17. 17:00 - 19:00

Aktuális képzéseink

Aktuális képzést indítanak: Arany-alap Kft., Masterfield Oktatóközpont, Szinergia Kft., Sprint Consulting Llc.
További részletek

Impresszum

Felelős szerkesztő: Horváth Kinga

A hírlevéllel kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, kérdéseit és kéréseit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti el.

Newsletter Footer

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár