Hírlevelünk tartalmából:  

 

A hónap témái 

Czifra Julianna az Év Projektmenedzsere 2013-ban 

1A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által tizenharmadik alkalommal meghirdetett, és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium védnöksége alatt álló elismerést idén Czifra Julianna, a Vodafone Magyarország programmenedzsere vehette át. A nyertes "fő" projektjének címe: "Braveheart": a Vodafone Magyarország előfizetéses tarifa portfoliójának egyszerűsítése, új korlátlan beszéd és sms szolgáltatáscsomag bevezetése, új készülékárazás és elektronikus csomag kialakítása és bevezetése, valamint a teljes online vásárlási felület átalakítása.

A Gerbeaud Házban megrendezett eseményen felszólalt a díj fővédnöke, Vályi-Nagy Vilmos, infokommunikációért felelős államtitkár (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium), Cserna József, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnöke és Szalay Imre, a PMI Budapest, Magyar Tagozat és egyben a Díjbizottság Elnöke.

Vályi-Nagy Vilmos az ünnepségen tartott beszédében üdvözölte a kezdeményezést, miszerint a szakma minden évben hivatalosan is elismeri egy-egy kiváló projektmenedzser képességeit és eredményeit. Hangsúlyozta, Magyarország további fejlődéséhez elengedhetetlen a megfelelő képzettségű és tudású projektmenedzser szakemberek bevonása az állami és az üzleti szféra projektjeibe, magas szintű tudásuk integrálása a gyakorlatba. Éppen ezért egy olyan szabályozási környezet kiépítése a cél, mely előmozdítja a magas színvonal megtartását, kötelezővé téve egy olyan rendszert, mely ezt biztosítja.

A Czifra Juliannával készült interjút a következő, decemberi PM Hírlevélben olvashatják majd.

További képek

<< vissza a tartalomjegyzékhez

PMSZ/PMI információk 

Pályázai felhívás: PMSZ logócsalád 

 Stílusos, egyedi, fiatalos és professzionális. Milyen legyen szerinted az új PMSZ logó?

pmszA PMSZ pályázatot hirdet jelenlegi grafikus azonosítójának megújítására. A pályázat célja nem kizárólag a PMSZ logójának megújítása, hanem egy legalább 3 tagból álló új logócsalád kialakítása.
A megtervezendő logócsalád a szövetség általános logója mellett kiterjed a PMSZ mára önmagában is értéket képviselő eseményeire (Szakmai Teadélután, Körkapcsolás), illetve opcionálisan az egyes szervezeti tagozatokra is (Építési Tagozat, Agilis Tagozat). A logócsalád lényege, hogy vizuális egységességének köszönhetően egyértelműen jelzi az egyes elemek szigorú összetartozását, ugyanakkor lehetővé teszi az önálló brandinget.

A Pályázók köre
Pályázatot valamennyi magánszemély, magánszemélyek csoportjai, társadalmi szervezetek, alapítványok, illetve vállalkozások egyaránt benyújthatnak.

A pályázat feltételei
A pályázat győztese
• 75.000.- Ft pénzjutalomban részesül, továbbá
• nevét (illetve saját logóját) a PMSZ megjeleníti valamennyi 2014-es rendezvény plakátján, illetve honlapján (www.pmsz.hu), ezáltal biztosítva kiemelkedő megjelenési lehetőséget a győztes Pályázó számára.

A benyújtott pályázatok elbírálása 2 körben történik:
• A benyújtási határidőt követően a beérkezett pályamunkák előszűrésén esnek át.
• Ezt követően a tagság, illetve a nyilvánosság lehetőséget kap a legjobb javaslatok megtekintésére a PMSZ honlapján és közösségi oldalain, illetve lehetőségük lesz szavazni a legszimpatikusabb pályaműre.

Beadási határidő: 2013. december 13. (péntek) 23 óra 59 perc.
A pályázat eredményhirdetésének várható határideje: 2014. január vége.

A pályázati kiírás és további részletek a www.pmsz.hu-n érhetők el.

<< vissza a tartalomjegyzékhez

PDU pontok regisztrálása: Art of Projects, 20. Körkapcsolás 

A PMP minősítéssel rendelkezők számára hasznos információ, hogy a 2013. november 7-én lezajlott Art of Projects rendezvényen 6,75 PDU volt szerezhető. A pontokat a tényleges részvétel alapján online, mindenki maga regisztrálhatja az alábbi módon.

1. A www.pmi.org honlapon az egyéni bejelentkezés után válasszuk a "Certification" menüpontot a horizontális menüből, és ezen belül a "Maintain your certification: earn and report PDUs" lehetőséget. Ezt követően klikkeljünk rá a "Riport PDUs" gombra.

2. Ekkor megjelenik a "Continuing Certification Requirements System" feliratú oldal, ahol a PDU pontok jelentése elvégezhető. Válasszuk itt a bal oldali menüpontban: "Report professional development units (PDUs)" lehetőséget.

3. Ezt követően válasszuk ki a "Select PDU Category" sorban a következőt: "Cat A: Registered Educational Provider / PMI component", majd az alatta megjelenő sorban a "Find an Activity (course or event)" lehetőséget és kattintsunk a "Next" gombra.

4. Írjuk be a "Provider number" mezőbe: C284 (Ez a PMI Budapest, Magyar Tagozat azonosítója.) Kattintsunk a "Search" gombra: a megjelenő listából válasszuk ki az adott rendezvény kódszámát, jelen esetben: PMIHU020.

5. Válaszoljuk meg a következő oldalakon megjelenő kérdéseket. A megjelenő maximális PDU számnál több nem adható meg. Mindenki annyit írjon, ahány órát a szakmai programon ténylegesen ott volt, az időt szünetek nélkül kell számolni (1 óra = 1 PDU, negyedóra és ennek többszörösei megengedettek). Az utolsó oldalon nyilatkozunk, hogy az adatok pontosak.

6. Ezt követően a PMI jóváhagyja a PDU regisztrációt (ez kis időt igénybe vehet), és ezt követően ez az adat szerepelni fog a pontszám összesítőnkben, amelyet ugyancsak "Continuing Certification Requirements System" feliratú oldalon tekinthetünk meg.

Hasonló módon regisztrálhatók a korábbi Körkapcsolás rendezvényeken való részvételért járó pontok is. A legutóbbi, 20. Körkapcsolás rendezvényen történő részvétel technikai okokból jelenleg azonban csak Category B rendezvényként regisztrálható (jelen esetben max. 6,25 PDU pont feltüntetésével), ami semmilyen hátrányt nem jelent. Ekkor tehát a 3. lépésnél a Category B opciót válasszuk, és annak megfelelően haladjunk tovább (a 4. lépés kimarad).

A regisztrálás a hároméves megújítási ciklus alatt bármikor (visszamenőlegesen is) megtörténhet. A PMP és más minősítésekkel, valamint a PDU pontokkal kapcsolatos részletes ismertetők a PMI honlapról tölthetők le. Ld. pl.: http://www.pmi.org/en/Certification/Project- Management-Professional-PMP.aspx

<< vissza a tartalomjegyzékhez

Aktuális rendezvények 

PM Szakmai teadélután - november 

csészeIdőpont: 2013. november 13. szerda, 17:00
Helyszín: KPMG székház, 1139 Budapest, Váci út 99.
Téma: Beszámoló a 27. IPMA világkongresszusról
Előadók: Cserna József, elnök PMSZ; Saád Tamás, Üzletágvezető, AAM Consulting Zrt.

"Az IPMA fő mottójához: "Moving Forward" kapcsolódott a kongresszus üzenete: "Finding Balance", amely a projektmenedzsment szakmai célok elérésében szerepet játszó nagyszámú projektfaktor között kereste az egyensúlyt. A "Finding Balance és Moving Forward" üzenethez kapcsolódóan összesen 336 kérelem érkezett az előadások megtartására, amelyből végül a szervezők 208-at fogadtak el.

A Kongresszus programjában számos műhelymunka, panel megbeszélés, párhuzamos szekcióban zajló előadás, Global Young Crew Workshop és kiállítás zajlott. Emellett talán az egyik legfontosabb küldetését is jól szolgálta a konferencia, mely szerint lehetőséget nyújtott a résztvevők közötti tapasztalatcserére, szakmai eszmecserék lefolytatására."

PMI és PMSZ tagoknak a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció:
www.pmsz.hu/pmsz/projektmenedzsment-szakmai-teadelutan-jelentkezesi-lap

Mindenkit szeretettel várunk!

<< vissza a tartalomjegyzékhez

PM Szakmai teadélután - december 

Időpont: 2013. december 4. szerda, 17:00
Helyszín: KPMG székház, 1139 Budapest, Váci út 99.
Téma: Viszlát 2013, Üdv 2014! Évzáró teadélután
Előadó: Tardos Gergely, Elemzési központ vezető, OTP Bank
 

További információk:
www.pmsz.hu/pmi/rendezvenyek/projektmenedzsment-szakmai-teadelutan-17

<< vissza a tartalomjegyzékhez

Várbazár építkezés megtekintése: PMSZ Építési Tagozat, MTÉP 7. Eljárások - Infokommunikáció fókuszterülete 

Időpont: 2013. december 3. kedd, 13:00
Helyszín: I. Budapest, Lánchíd u.
Téma: Várbazár építkezés megtekintése
Előadók: később kerülnek kijelölésre

A részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket korlátozott számban tudjuk csak elfogadni. A jelentkezéseknél elsősorban a PMSZ, PMI, FÖVOSZ, MÉTP és ÉTE tagságot vesszük figyelembe.
A jelentkezéshez szükséges adatok:

Név, lakcím, kamarai regisztrációs szám, illetékes területi kamara, személyi ig. száma. e-mail cím, szervezeti tagság (kamarai tagságon felüli). (A jelentkezés befogadásával adjuk meg a találkozó és a parkoló pontos helyét.)

Jelentkezni kizárólag a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, 2013. november 30-án 16 óráig lehet. A jelentkezés befogadásáról értesítést küldünk a megadott e-mail címre!

További információk:
www.pmsz.hu/pmsz/rendezvenyek/varbazar-epitkezes-megtekintese

<< vissza a tartalomjegyzékhez

PMSZ Építési Tagozat, MTÉP 7. Eljárások - Infokommunikáció fókuszterülete decemberi klubnap 

Időpont: 2013. december 4. szerda, 16:00
Helyszín: ÓBUDA-ÚJLAK Beruházásszervező és Fővállalkozó zRt. földszinti tanácsterme (1033 Budapest, Hévízi út 3/a.)
Témák: A 2012. évben Építőipari nívódíjat kapott épületek bemutatása; A Tagozat 2014. évi munkatervének meghatározása
Előadó: Csényi Sándor VSTR Hungária, ügyvezető igazgató

További információk:
www.pmsz.hu/pmsz/rendezvenyek/pmsz-epitesi-tagozat-mtep-7-eljarasok-infokommunikacio-fokuszterulete-decemberi-kl

<< vissza a tartalomjegyzékhez

17. PM Műhely: Az NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) projektmenedzsmentbeli alkalmazása 

Időpont: 2013. november 21. csütörtök, 16:00
Helyszín: BME HIT Inforparkbeli (1117 Bp., Magyar Tudósok Körútja 2.) I. ép. B. szárny, I.em 110-es tanácsterme
Téma: Az NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) projektmenedzsmentbeli alkalmazása
Előadó: Mészáros Edina (NLP Intézet)

Az előkészítő blog olvasható a http://blog.mfor.hu/projekt oldalon.

További információk:
www.pmi.hu/index.php/component/content/article/13-rendezvenyek/434-17-pm-muhely-az-nlp-national-language-processing-projektmenedzsmentbeli-alkalmazasa

<< vissza a tartalomjegyzékhez

ÉTE Építésmenedzsment és Technológia Konferencia 2013 

Időpont: 2013. november 22. péntek, 09:00
Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3. I. em. 95-97.
Témák: Magasépítési technológiák és épületszerkezetek, Mély- és szerkezetépítési technológiák, Építésmenedzsment és építésszervezés, Építés oktatása

További információk:
www.eptud.org/node/1135

<< vissza a tartalomjegyzékhez

17. PM Műhely: Az NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) projektmenedzsmentbeli alkalmazása 

Időpont: 2013. november 21. csütörtök, 16:00
Helyszín: BME HIT Inforparkbeli (1117 Bp., Magyar Tudósok Körútja 2.) I. ép. B. szárny, I.em 110-es tanácsterme
Téma: Az NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) projektmenedzsmentbeli alkalmazása
Előadó: Mészáros Edina (NLP Intézet)

Az előkészítő blog olvasható a http://blog.mfor.hu/projekt oldalon.

További információk:
http://www.pmsz.hu/pmsz/rendezvenyek/17-pm-muhely

<< vissza a tartalomjegyzékhez

ÉTE Építésmenedzsment és Technológia Konferencia 2013 

Időpont: 2013. november 22. péntek, 09:00
Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3. I. em. 95-97.
Témák: Magasépítési technológiák és épületszerkezetek, Mély- és szerkezetépítési technológiák, Építésmenedzsment és építésszervezés, Építés oktatása

További információk:
www.eptud.org/node/1135

<< vissza a tartalomjegyzékhez

Visszhang  

 20. Körkapcsolás: Aki kimarad, az lemarad?! Projekt-, Program- és Portfoliómenedzsment Alkalmazások 2013 

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség által rendezett 20., jubileumi Körkapcsolás 200 fő fölötti regisztrált és tényleges résztvevője igazi szakmai összejövetelen vehetett részt, melyet valóban kár lett volna kihagyni. A helyszín ezúttal - a kiemelkedő érdeklődésre tekintettel - az ExperiDance Rendezvényház volt.
Az egész napos program némi nemzetközi kitekintés mellett átfogó helyzetképet adott a 3 PM hazai állapotáról, legfőbb változásairól, újdonságokról és - a 2007-es 8. Körapcsolásra is reflektálva - a leszűrhető tapasztalatokról.
A 20. alkalmat az ünnepi torta elnöki felszeletelése után a szokásos kerekasztal beszélgetés, érdeklődő kérdések és végül a PMI Budapest, Magyar Tagozat nemzetközi konferenciájára szóló belépő kisorsolása zárta.

Az elhangzott, publikus prezentációk az alábbi oldalon tölthetők le:
www.pmsz.hu/pmsz/20-korkapcsolas-program

DSC 2925

21

13

További képek 

<< vissza a tartalomjegyzékhez

 Art of Projects PMI Budapest konferencia  

Rendkívüli érdeklődés mellett rendezte meg a PMI Budapest, Magyar Tagozat az első magyarországi angol nyelvű projekt-konferenciát a projektmenedzsment világnapján, azaz november 7-én, a szervezet 10 éves születésnapja alkalmából. Az "Art of projects" c. rendezvényen több mint 130 projektmenedzser és projektszakértő vett részt. A közönség között több hazánkban dolgozó külföldi szakember volt jelen neves nemzetközi cégek hazai projektközpontjaiból.

A konferencia a projektmenedzsment legaktuálisabb témáit járta körül, mint például a projektportfólió-menedzsment, a projektirodák kérdésköre, mi újat hozott, hogyan alakította át a szakmát az „agilis” projekt-megközelítés. Fő célja volt a rendezvénynek, hogy a PMI Budapest elősegítse a projektmenedzsment igazi hivatásként való elismerését, növelni a projektmenedzsment értékét és alkalmazásának tudatosságát. A rendezvény moderátora Bőgel György professzor volt (CEU Business School), aki bevezetőjében elmondta, hogy örömmel vállalta a felkérést a szervezőktől, mivel gazdasági és menedzsment szakértőként fontos kezdeményezésnek tartja a PMI Budapest által kezdett tudatos nemzetközi projektkommunikációt. Zbigniew J. Traczyk, a PMI nemzetközi irányító testületének titkára, kincstárnoka a PMI vezetése nevében köszönte meg azt a 10 éves munkát, amit a magyar tagozat végzett a szakma elismertetése, fejlesztése során. Felvázolta azt a világtrendet is, hogy a projektmenedzserekre egyre nagyobb igény van a feltörekvő régiók növekedéséhez és az új innovációk megvalósításához.

PMI 409 MediumPeter Taylor, a "Lazy project manager" bestseller könyv szerzője, világszerte elismert előadó prezentációjában vázolta fel a projektmenedzsment szakma következő fejlődési fokát, ahol a programok, portfóliók vezénylésének tudása is nélkülözhetetlen az üzleti sikerek realizáláshoz, s hogy ezt hogyan segítheti a jól pozícionált és relevánsan megvalósított projektiroda. Másrészt ennek az új szakasznak – többek által is kifejtett – jellemzője a módszertani ezsközökön túl a személyes vezetői képességek felértékelődése.

Liam Dillon, az agilis projektmenedzsment ír szakértője előadásában a projektmenedzsment ezen, a gyorsuló időt figyelembe vevő új és izgalmas módszertanát konkrét példákon keresztül is elemezte. Az agilitás, napjaink legizgalmasabb, legtöbbeket érintő témakörét a konferencia résztvevői három workshop keretében a magyar gyakorlat felkért szakemberei vezetésével részletesen is megvitatták.

A találkozó során a PMI elnöksége gratulált az Év projektmenedzsere 2013 Díj nyertesének, Czifra Juliannánnak, akit külön köszöntöttek a rendezvényen a résztvevők és a külföldi előadók. A konferencia során a PMI Budapest elnöksége és az Akadémiai Kiadó munkatársai tájékoztatták a résztvevőket, hogy hamarosan megjelenik a PMBOK® Guide (Projektmenedzsment útmutató) legfrissebb, 5. - magyar nyelvű - kiadása, amely az angol nyelvű eredeti után az első fordítások között szerepel.

PMI 713 MediumA nagysikerű konferenciát dr. Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatójának érdekes előadása zárta. A főigazgató bemutatta, hogy a népszerű múzeum stratégiai és mindennapi irányításában hol jelentkeznek a projektkompetenciák, milyen tervezés, koordináció, kommunikáció szükséges egy-egy nagy látogatottságú kiállítás felépítéséhez, megszervezéséhez, a múzeum hosszú távú sikeres működéséhez.

A PMI Budapest, Magyar Tagozat hagyományteremtő jelleggel indította útjára a nemzetközi kapcsolódású projektkonferenciát, mellyel évente legalább egyszer fórumot szeretne biztosítani a szakemberek képzéséhez, találkozásához, a legújabb magyar és külföldi tapasztalatok bemutatásához, külföldi előadók meghívásához.

PMI 328 Medium

További képek

A konferenciát megelőző sajtótájékoztató megjelenéseit, valamint a konferenciáról beszámoló híreket a PMI Budapest, Magyar Tagozat honlapja, az alábbi aloldal tartalmazza:
www.pmi.hu/index.php/publikaciok/szakmai-cikkek-sajtomegjelenes

<< vissza a tartalomjegyzékhez

Projektmenedzsment világ 

Dr. Szirmai Péter - megemlékezés 

szirmai péterElhunyt a projektmenedzsment társadalom egyik első aktivistája, rendezvényeink előadója és a projektmenedzsment egyik kíváló oktatója, diplomamunkák témavezetője.
Szirmai Péter 1947-ben született. Első diplomáját 1971-ben a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte elméleti közgazdász szakon. Négy évvel később az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkarán filozófia oktatói diplomát kapott. Később ledoktorált és kandidátusi címet szerzett.
Szirmai Péter munkásságának három meghatározó irányvonala volt: Egyetemi tanulmányainak a befejezése óta folyamatosan oktatott Magyarország legelismertebb egyetemein, mint pl. a Budapesti Corvinus Egyetemen (és jogelődjein), a BME-n és az ELTE-n. Eleinte filozófiát, majd később vállalkozói ismereteket tanított. Nevéhez fűződik több tanszék alapítása, többek között a Budapesti Corvinus Egyetem Kisvállalkozás-fejlesztési Központja is.
Az oktatás mellett 1982-től vállalkozóként dolgozott, több tucat vállalkozás alapítója/társalapítója valamint mentora volt. Dr. Szirmai Péter nevéhez az elmúlt három évtizedben több non-profit szervezetet valamint alapítványt is fűződik. Egyik alapítója volt többek között a SEED Alapítványnak, VOSZ-nak és a Spinn-off Klubnak, valamint az Életpálya Alapítványnak.
Emlékét megőrizzük.

<< vissza a tartalomjegyzékhez

Elnökségi ülések 

A PMSZ legutóbbi elnökségi ülését 2013. november 6-án tartotta. A PMI Budapest, Magyar Tagozat legutóbbi elnökségi ülését 2013. október 28-án tartotta.

A következő elnökségi ülések időpontjáról a decemberi hírlevélben küldünk információt. Felhívjuk a figyelmet, hogy az elnökségi üléseink nyitottak, minden tagot szívesen látunk.

<< vissza a tartalomjegyzékhez

Aktuális képzési programok  

Aktuális képzéseinkről bővebben:

http://pmi.hu/index.php/kepzesek-minositesek/aktualis-kepzesi-programok

http://www.pmsz.hu/pmsz/kepzesek

<< vissza a tartalomjegyzékhez

Szervezeti tagjaink, szponzorok 

Szponzorok

<< vissza a tartalomjegyzékhez

A képzési programok megjelentetésének feltételei 

Hírlevelünkben a PMSZ és PMI tagozat elnökségei 2005. január 12-i döntésének megfelelően minden projektmenedzsment témájú képzési programról hírt adunk, amely megfelel a következő feltételeknek:

  • a képzésnek konkrét, meghirdetett időpontja van,
  • a képzésre a rendező szervezet a PMSZ és a PMI tagozat tagsága számára legalább 10%-os díjkedvezményt nyújt,
  • a képzést rendező szervezet megküldi a képzés adatait a hírlevél lapzártájáig (az elnökségi ülést követő héten hétfő délutánig) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Szerkesztési és terjedelmi okokból egy képző szervezettől legfeljebb 3 aktuális képzési program adatait jelenítjük meg a hírlevélben.
Ezúton felhívjuk tisztelt tagtársaink, tagszervezeteink figyelmét, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel, és várjuk a feltételeknek megfelelő képzési programok adatait.

PMSZ/PMI kapcsolattartás
A szervezeti tagsággal kapcsolatos bármilyen kérdéssel kérjük, keresse Ódorné Kovács Ildikó titkárságvezetőt az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: 06 30 723 1788
E-mail : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Projektmenedzsment Hírlevelet havi rendszerességgel kiadó szervezetek:

  • Magyar Projektmenedzsment Szövetség - www.pmsz.hu 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 29/B
  • PMI Budapest, Magyar Tagozat - www.pmi.hu 1117 Budapest, Neumann János u. 1.

<< vissza a tartalomjegyzékhez


A Projektmenedzsment Hírlevél szerkesztőbizottsága 
Felelős szerkesztő: Rusz Ágnes
Szerkesztőbizottság: Kővári Zoltán, Vereczkei Brigitta, PMP
A Visszhang tartalmáért köszönet illeti: Csényi Sándort

A hírlevéllel kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, kérdéseit és kéréseit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti el.

 

Elhunyt a projektmenedzsment társadalom egyik első aktivistája, rendezvényeink előadója és a projektmenedzsment egyik kíváló oktatója, diplomamunkák témavezetője.

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár