vakacio2019Lassan 2019. első félévét zárjuk, így a hagyományoknak megfelelően egy rövid összefoglalóval jelentkezem az első hat hónap történéseivel kapcsolatban és szeretnék megosztani Önnel számos futó programunkkal kapcsolatos hírt és információt.
 • 2019. első negyedévében jelentős feladat hárult az egyesület önkéntes elnökségére, mivel mint minden évben, 2019-ben is el kellett készítenünk az egyesületünk Mérleg és Eredménykimutatását, illetve a Közhasznúsági Jelentésünket, szakmai beszámolónkat a 2018-as esztendőről.
 • Az idei esztendőit is „elvonulással” kezdte az elnökség, amikor is két teljes napot szántunk arra, hogy értékeljük a 2018-as szakmai munkát és a 2019-es terveket.
 • Ezzel párhuzamosan az elnökségi összejövetelek töretlenül folytatódtak és minden hónap harmadik hétfőjén megtartottuk a szokásos havi elnökségi üléseket, illetve a köztes időszakban rendszeres telefonkonferenciát tartottunk.
 • Ezúton is hívok minden érdeklődőt akár a havi elnökségi ülésekre, vagy a konferencia beszélgetésekre, amikor is betekintést nyerhetnek az érdeklődők az elnökség munkájába. Amennyiben szeretne ezzel a lehetőséggel élni, akkor kérem keressen meg Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
 • 2019. február 13-án tartottuk az első idei PMPub-ot, ahol a vendégünk volt a HOA – Hungarian Outsourcing Association elnöke és ügyvezetője, akik telt házas előadást tartottak a hazai SSC-k világáról.
 • 2019. február 27-én útjára indítottuk a PMI Budapest, Magyar Tagozat „Lunch and Learn” webinár sorozatát. Ezúton is köszönjük a megtisztelő figyelmet, mivel minden egyes alkalommal 100-150 és sok esetben 200 fölötti volt a látogatottság.
 • 2019. április 15-én megtartottuk a PMI Budapest, Magyar Tagozat Közgyűlését, ahol beszámoltunk a 2018-as eredményekről és az egybegyűltek újra bizalmat szavaztak az elnökségnek.
 • Folytattuk a kommunikációs platformok korszerűsítését, így a FacebookLinkedinTwitter oldalaink aktivitását növeltük. Ezzel párhuzamoson új köntösbe öltözött awww.pmi.hu honlapunk is.
 • Támogattuk a 22. PM Fórumot 2019. április 4-én.
 • 2019. május 10-12-e között részt vettünk a PMI EMEA LIM rendezvényen Dublinban.
 • Idén ismét sikerrel pályáztunk a NEA – Nemzeti Együttműködési Alap, non-profit egyesületeket támogató pályázatán és az egyesület működéséhez és szakmai programjai szervezéséhez anyagi támogatást nyertünk.
 • A fentieken túlmutatóan az egyesület munkáját az idei esztendőben is anyagilag is támogatja a PMI, mely támogatást a különböző szakmai események finanszírozására használunk fel.
 • 2019-ben továbbra is ingyenesen vehetnek részt a PM Szakmai Tea-délutánon és a Körkapcsoláson az egyesület tagjai.
 • 2018-ban bekerültünk a „PMI 500”-as klubba, a PMI Guest Pass Program hatékony felhasználása miatt és 2019-ben is ez a célunk. A program keretében egy éves, de maximum a PMI tagság idejére szóló  próba időszakot biztosítunk a hazai PMI tagoknak, akik szeretnének bekapcsolódni, Magyarország legnagyobb, nemzetközi projektmenedzsment közössége munkájába. A PMI Guest Pass Program teljes költségét a PMI központ támogatja.
 • 2019. május 22-én tartottuk a második negyedéves PMPub-ot, amikor is a PMI Pulse of Profession 2019 felmérés eredményeiről számoltunk be.
 • Ezzel párhuzamosan a NOKIA Solutons and Networks Kft. és az IT Servives Hungary Kft. havi PM összejövetelébe is meghívást kaptunk és közös szakmai rendezvényt tartottunk a nevezett cégekkel.
 • 2019. november 7-én szervezzük meg a 7. „Art of Projects” konferenciát, aminek az előkészületeit már 2018 év végén megkezdtük. Az idei konferencia díszvendége és vezérszónoka lesz, Jim Snyder a PMI alapítója, akivel Budapesten méltó körülmények között ünnepeljük a PMI alapításának 50. évfordulóját. Szintén csatlakozik hozzánk, Frank Saladis a Nemzetközi Projektmenedzsment Nap elindítója, aki 15. évvel ezelőtt indította útjára a programot. Itt lesz velünk Adrienne Gibson és Peter Taylor is az Egyesült Királyságból, valamint Oliver F. Lehmann is.
 • Dr.Pálvölgyi Lajos vezetésével folytattuk a Projektpedagógiai munkát az Aranya János Gimnáziumban. Ennek a programnak a keretében elkészült A projektkompetencia értelmezése és mérése felmérés is.
 • Az idei esztendőben is részt veszünk a PM Kiválóság Tábla Tagjaival közösen az„Év Projektmenedzsere Díj” pályázat kiírásában és zsűrijében.
 • Útjára indítottunk az „Év Projektmenedzsment Diplomamunkája” pályázatunkat is.
 • Örömmel jelentem, hogy a PMPBOK 6 magyar nyelvű fordítási programja nagyon jól halad. Külön köszönöm a programban résztvevő harminc önkéntes szakmai lektor munkáját. A PMBOK 6 bemutatója az Art of Projects konferencián lesz, Jim Snyder fővédnöksége mellett.
 • 2019. június 1-el elindult a PMI Budapest, Magyar Tagozat „PM Mentoring Pogram”,amire eddig 40 fő Mentor és Mentee jelentkezett. Sikerült a programnak egy lelkes önkéntest, mint PM Mentoring Program Manager megnyernünk, Hargitai Judit személyében.
 • Hatalmas érdeklődés mutatkozik a PMI Budapest, Magyar Tagozat önkéntes programjai iránt, amire eddig közel 20 fő jelentkezett. Nagyon köszönöm az érdeklődést és a támogatást. A beérkezett információk feldolgozását elkezdtük, hamarosan jelentkezünk minden önkéntesnél.
 • Végére tartottam egy olyan hírt, amit örömmel szeretnék megosztani Önnel. 2019. június  20-án elérte a 320 főt az egyesületünk taglétszáma, így 2018. január 1-től számítva, amikor 160 tagunk volt, 1,5 év alatt sikerült megduplázni a taglétszámunkat. Ez a növekedés egy fokmérője a munkánknak. Köszönjük az érdeklődést és a támogatást minden tagtársunknak. Továbbra is várjuk a kérdéseket, visszajelzéseket Öntől is.

A nyári szabadságolások megkezdése előtt ezúton is köszönöm az elnökség minden tagjának a munkáját. Külön köszönöm az önkénteseink támogatását és munkáját. A PMI és a PMI Budapest, Magyar Tagozat sikerének a „titkos receptje” az a tagság és az önkéntes közösség.

Kellemes nyarat és jó pihenést kívánok!

Üdvözlettel,
Kremmer László, PMP

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár