vakacio2019Lassan 2019. első félévét zárjuk, így a hagyományoknak megfelelően egy rövid összefoglalóval jelentkezem az első hat hónap történéseivel kapcsolatban és szeretnék megosztani Önnel számos futó programunkkal kapcsolatos hírt és információt.
 • 2019. első negyedévében jelentős feladat hárult az egyesület önkéntes elnökségére, mivel mint minden évben, 2019-ben is el kellett készítenünk az egyesületünk Mérleg és Eredménykimutatását, illetve a Közhasznúsági Jelentésünket, szakmai beszámolónkat a 2018-as esztendőről.
 • Az idei esztendőit is „elvonulással” kezdte az elnökség, amikor is két teljes napot szántunk arra, hogy értékeljük a 2018-as szakmai munkát és a 2019-es terveket.
 • Ezzel párhuzamosan az elnökségi összejövetelek töretlenül folytatódtak és minden hónap harmadik hétfőjén megtartottuk a szokásos havi elnökségi üléseket, illetve a köztes időszakban rendszeres telefonkonferenciát tartottunk.
 • Ezúton is hívok minden érdeklődőt akár a havi elnökségi ülésekre, vagy a konferencia beszélgetésekre, amikor is betekintést nyerhetnek az érdeklődők az elnökség munkájába. Amennyiben szeretne ezzel a lehetőséggel élni, akkor kérem keressen meg Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
 • 2019. február 13-án tartottuk az első idei PMPub-ot, ahol a vendégünk volt a HOA – Hungarian Outsourcing Association elnöke és ügyvezetője, akik telt házas előadást tartottak a hazai SSC-k világáról.
 • 2019. február 27-én útjára indítottuk a PMI Budapest, Magyar Tagozat „Lunch and Learn” webinár sorozatát. Ezúton is köszönjük a megtisztelő figyelmet, mivel minden egyes alkalommal 100-150 és sok esetben 200 fölötti volt a látogatottság.
 • 2019. április 15-én megtartottuk a PMI Budapest, Magyar Tagozat Közgyűlését, ahol beszámoltunk a 2018-as eredményekről és az egybegyűltek újra bizalmat szavaztak az elnökségnek.
 • Folytattuk a kommunikációs platformok korszerűsítését, így a FacebookLinkedinTwitter oldalaink aktivitását növeltük. Ezzel párhuzamoson új köntösbe öltözött awww.pmi.hu honlapunk is.
 • Támogattuk a 22. PM Fórumot 2019. április 4-én.
 • 2019. május 10-12-e között részt vettünk a PMI EMEA LIM rendezvényen Dublinban.
 • Idén ismét sikerrel pályáztunk a NEA – Nemzeti Együttműködési Alap, non-profit egyesületeket támogató pályázatán és az egyesület működéséhez és szakmai programjai szervezéséhez anyagi támogatást nyertünk.
 • A fentieken túlmutatóan az egyesület munkáját az idei esztendőben is anyagilag is támogatja a PMI, mely támogatást a különböző szakmai események finanszírozására használunk fel.
 • 2019-ben továbbra is ingyenesen vehetnek részt a PM Szakmai Tea-délutánon és a Körkapcsoláson az egyesület tagjai.
 • 2018-ban bekerültünk a „PMI 500”-as klubba, a PMI Guest Pass Program hatékony felhasználása miatt és 2019-ben is ez a célunk. A program keretében egy éves, de maximum a PMI tagság idejére szóló  próba időszakot biztosítunk a hazai PMI tagoknak, akik szeretnének bekapcsolódni, Magyarország legnagyobb, nemzetközi projektmenedzsment közössége munkájába. A PMI Guest Pass Program teljes költségét a PMI központ támogatja.
 • 2019. május 22-én tartottuk a második negyedéves PMPub-ot, amikor is a PMI Pulse of Profession 2019 felmérés eredményeiről számoltunk be.
 • Ezzel párhuzamosan a NOKIA Solutons and Networks Kft. és az IT Servives Hungary Kft. havi PM összejövetelébe is meghívást kaptunk és közös szakmai rendezvényt tartottunk a nevezett cégekkel.
 • 2019. november 7-én szervezzük meg a 7. „Art of Projects” konferenciát, aminek az előkészületeit már 2018 év végén megkezdtük. Az idei konferencia díszvendége és vezérszónoka lesz, Jim Snyder a PMI alapítója, akivel Budapesten méltó körülmények között ünnepeljük a PMI alapításának 50. évfordulóját. Szintén csatlakozik hozzánk, Frank Saladis a Nemzetközi Projektmenedzsment Nap elindítója, aki 15. évvel ezelőtt indította útjára a programot. Itt lesz velünk Adrienne Gibson és Peter Taylor is az Egyesült Királyságból, valamint Oliver F. Lehmann is.
 • Dr.Pálvölgyi Lajos vezetésével folytattuk a Projektpedagógiai munkát az Aranya János Gimnáziumban. Ennek a programnak a keretében elkészült A projektkompetencia értelmezése és mérése felmérés is.
 • Az idei esztendőben is részt veszünk a PM Kiválóság Tábla Tagjaival közösen az„Év Projektmenedzsere Díj” pályázat kiírásában és zsűrijében.
 • Útjára indítottunk az „Év Projektmenedzsment Diplomamunkája” pályázatunkat is.
 • Örömmel jelentem, hogy a PMPBOK 6 magyar nyelvű fordítási programja nagyon jól halad. Külön köszönöm a programban résztvevő harminc önkéntes szakmai lektor munkáját. A PMBOK 6 bemutatója az Art of Projects konferencián lesz, Jim Snyder fővédnöksége mellett.
 • 2019. június 1-el elindult a PMI Budapest, Magyar Tagozat „PM Mentoring Pogram”,amire eddig 40 fő Mentor és Mentee jelentkezett. Sikerült a programnak egy lelkes önkéntest, mint PM Mentoring Program Manager megnyernünk, Hargitai Judit személyében.
 • Hatalmas érdeklődés mutatkozik a PMI Budapest, Magyar Tagozat önkéntes programjai iránt, amire eddig közel 20 fő jelentkezett. Nagyon köszönöm az érdeklődést és a támogatást. A beérkezett információk feldolgozását elkezdtük, hamarosan jelentkezünk minden önkéntesnél.
 • Végére tartottam egy olyan hírt, amit örömmel szeretnék megosztani Önnel. 2019. június  20-án elérte a 320 főt az egyesületünk taglétszáma, így 2018. január 1-től számítva, amikor 160 tagunk volt, 1,5 év alatt sikerült megduplázni a taglétszámunkat. Ez a növekedés egy fokmérője a munkánknak. Köszönjük az érdeklődést és a támogatást minden tagtársunknak. Továbbra is várjuk a kérdéseket, visszajelzéseket Öntől is.

A nyári szabadságolások megkezdése előtt ezúton is köszönöm az elnökség minden tagjának a munkáját. Külön köszönöm az önkénteseink támogatását és munkáját. A PMI és a PMI Budapest, Magyar Tagozat sikerének a „titkos receptje” az a tagság és az önkéntes közösség.

Kellemes nyarat és jó pihenést kívánok!

Üdvözlettel,
Kremmer László, PMP

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár