hatekony kerdoiv jatekositasA PMI Budapest, Magyar Tagozat 2018-ban is részt vesz a 22. Projektmenedzsment Fórum Szervező Bizottságának munkájában. Ezúton közzétesszük a Szervező Bizottság felhívását és kérjük szíves közreműködését a kérdőív kitöltésében.

A 2019. április 4-én megrendezésre kerülő, a „PROJEKT-SZAKEMBER-VEZETŐ” 22. Projektmenedzsment Fórum Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy idén is felmérést készítünk a hazai projektmenedzsment szakma képviselői körében. Célunk, hogy a gyakorló projektmenedzserek és projekt szponzorok, közöttük az Ön véleménye alapján képet kapjunk néhány, a szakmai közvélemény érdeklődésére számot tartó tényezőről.

Korábbi, 2008 óta évenként készített felméréseinkben különböző aspektusokból foglalkoztunk a projektek sikertényezőivel, ill. a projektmenedzsment magyarországi helyzetével. A felmérések eredményeit bemutattuk az éves Fórumokon, és közzétettük a HTE www.hte.hu/projekt2019 oldalán, ahol a publikációk jelenleg is elérhetők.

A 2018-as értékelés itt érhető el:
http://www.hte.hu/documents/10180/4409049/ea16_Torok_L_Gabor_A_PM_szakma_tukre_2018.pdf

Az idei kérdőívünk a következő három blokkból áll:

„A” BLOKK – AGILITÁS
„B” BLOKK – ÜZLETI KILÁTÁSOK 2019-BEN
„C” BLOKK – HÁTTÉRADATOK AZ ELEMZÉSHEZ

Az „A” blokk az agilitás megítélésének néhány aspektusával foglalkozik. A „B” és „C” blokk a korábbi években is alkalmazott kérdéseket tartalmaz, ami (az idei adatok részletesebb elemzése mellett) lehetővé teszi a korábbi felmérések eredményeinek időbeli összehasonlítását is.

Mind a három blokk kitöltése fontos, ugyanakkor nem tart tovább 15-20 percnél. Válaszait a megfelelőnek tartott válaszlehetőség(ek) jelölésével adhatja meg. Kérjük, hogy kövesse az on-line kitöltésre vonatkozó instrukciókat.

Bízunk benne, hogy a kérdőív on-line módon történő megválaszolásával Ön is hozzájárul ahhoz, hogy az idei Projektmenedzsment Fórum programja a felmérés eredményeivel is gazdagabb legyen.

Kérjük, hogy a www.hte.hu/web/projekt2019/kerdoiv oldalon elérhető kérdőívet legkésőbb 2019. február 25-ig szíveskedjen kitölteni.

Kérjük továbbá, hogy kollégáit, a szakmában dolgozó ismerőseit is tájékoztassa a kérdőív kitöltés lehetőségéről, mert a válaszadók száma jelentősen meghatározza a felmérés eredményeinek értékét és megbízhatóságát. A válaszolók anonimitását biztosítja, hogy a kapott adatok, információk csak összesített formában, statisztikailag feldolgozva kerülnek nyilvánosságra.

A felmérés eredményeit a PM Fórum záró szekciójának keretei között mutatjuk be és vitatjuk meg. A felmérés összefoglalóját közre adjuk a HTE (www.hte.hu), a PMI (www.pmi.hu) és a PMSZ (www.pmsz.hu) portálokon is.


A felmérésben való közreműködését, a Fórum Szervező Bizottsága nevében előre is köszönjük!


Kremmer László, PMP / Elnök
PMI Budapest, Magyar Tagozat
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Prónay Gábor - Szalay Imre
a Fórum SZB társelnökei
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Török L. Gábor szociológus
a felmérés vezetője
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár