A Projektmenedzsment helyzete és tendenciái - 2019

hatekony kerdoiv jatekositasA PMI Budapest, Magyar Tagozat 2018-ban is részt vesz a 22. Projektmenedzsment Fórum Szervező Bizottságának munkájában. Ezúton közzétesszük a Szervező Bizottság felhívását és kérjük szíves közreműködését a kérdőív kitöltésében.

A 2019. április 4-én megrendezésre kerülő, a „PROJEKT-SZAKEMBER-VEZETŐ” 22. Projektmenedzsment Fórum Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy idén is felmérést készítünk a hazai projektmenedzsment szakma képviselői körében. Célunk, hogy a gyakorló projektmenedzserek és projekt szponzorok, közöttük az Ön véleménye alapján képet kapjunk néhány, a szakmai közvélemény érdeklődésére számot tartó tényezőről.

Korábbi, 2008 óta évenként készített felméréseinkben különböző aspektusokból foglalkoztunk a projektek sikertényezőivel, ill. a projektmenedzsment magyarországi helyzetével. A felmérések eredményeit bemutattuk az éves Fórumokon, és közzétettük a HTE www.hte.hu/projekt2019 oldalán, ahol a publikációk jelenleg is elérhetők.

A 2018-as értékelés itt érhető el:
http://www.hte.hu/documents/10180/4409049/ea16_Torok_L_Gabor_A_PM_szakma_tukre_2018.pdf

Az idei kérdőívünk a következő három blokkból áll:

„A” BLOKK – AGILITÁS
„B” BLOKK – ÜZLETI KILÁTÁSOK 2019-BEN
„C” BLOKK – HÁTTÉRADATOK AZ ELEMZÉSHEZ

Az „A” blokk az agilitás megítélésének néhány aspektusával foglalkozik. A „B” és „C” blokk a korábbi években is alkalmazott kérdéseket tartalmaz, ami (az idei adatok részletesebb elemzése mellett) lehetővé teszi a korábbi felmérések eredményeinek időbeli összehasonlítását is.

Mind a három blokk kitöltése fontos, ugyanakkor nem tart tovább 15-20 percnél. Válaszait a megfelelőnek tartott válaszlehetőség(ek) jelölésével adhatja meg. Kérjük, hogy kövesse az on-line kitöltésre vonatkozó instrukciókat.

Bízunk benne, hogy a kérdőív on-line módon történő megválaszolásával Ön is hozzájárul ahhoz, hogy az idei Projektmenedzsment Fórum programja a felmérés eredményeivel is gazdagabb legyen.

Kérjük, hogy a www.hte.hu/web/projekt2019/kerdoiv oldalon elérhető kérdőívet legkésőbb 2019. február 25-ig szíveskedjen kitölteni.

Kérjük továbbá, hogy kollégáit, a szakmában dolgozó ismerőseit is tájékoztassa a kérdőív kitöltés lehetőségéről, mert a válaszadók száma jelentősen meghatározza a felmérés eredményeinek értékét és megbízhatóságát. A válaszolók anonimitását biztosítja, hogy a kapott adatok, információk csak összesített formában, statisztikailag feldolgozva kerülnek nyilvánosságra.

A felmérés eredményeit a PM Fórum záró szekciójának keretei között mutatjuk be és vitatjuk meg. A felmérés összefoglalóját közre adjuk a HTE (www.hte.hu), a PMI (www.pmi.hu) és a PMSZ (www.pmsz.hu) portálokon is.


A felmérésben való közreműködését, a Fórum Szervező Bizottsága nevében előre is köszönjük!


Kremmer László, PMP / Elnök
PMI Budapest, Magyar Tagozat
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Prónay Gábor - Szalay Imre
a Fórum SZB társelnökei
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Török L. Gábor szociológus
a felmérés vezetője
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

 hte670

KPMG Blue logo web

HOA 

 

njszt

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár

facebook   linkedin   twitter