AGILIS cover2018.12.14-én megjelent legújabb kiadványunk az AGILIS Gyakorlati Útmutató, a PMI Agile Practice Guide című kötetének magyar nyelvű kiadása az Akadémiai Kiadó gondozásában. Ez a hazánkban hiánypótló könyv a projektmenedzsment gyorsan fejlődő és terjedő innovatív irányzata, az agilis projektmenedzsment aktuális összefoglalását adja. 

Agilis vagojelnelkul 1

Segít megérteni, értékelni és felhasználni az agilis és a hibrid megközelítéseket. Gyakorlati útmutatást nyújt arra vonatkozóan, hogy mikor, hol és hogyan alkalmazzák az agilis megközelítéseket, és praktikus módszereket és eszközöket biztosít a szakemberek és szervezetek számára, hogy növeljék agilitásukat.

A kiadványt más PMI szabványokkal összehangolva állították össze, ideértve a Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) - hatodik kiadását is. A könyv a Project Management Institute és az Agile Alliance® együttműködésének eredményeképpen az agilis megközelítés state-of-the-art bemutatását tartalmazza (Scrum, Lean, Kanban, Scrumban stb), és mint ilyen, nem hiányozhat egyetlen projektvezető könyvespolcáról sem.

A könyv megrendelhető az Akadémiai Kiadó honlapján: https://akademiai.hu/1656/gazdasag/menedzsment/agilis_gyakorlati_utmutato

A magyar kiadás a PMI Budapest, Magyar Tagozat és számos további szponzor támogatásával jött létre.

  • Fordító: Pap Katalin
  • Szerkesztő: Nagy Kornél
  • Projektvezető: Pálvölgyi Lajos
  • A magyar terminológia felülvizsgálatában és kiegészítésében közreműködtek: Horváth Balázs, Járdán Tamás, Langer Tamás, Sándor Zoltán és Szalay Imre.
  • A fordítás ellenőrzésében közreműködtek: Fekete Zsolt, Kajtár Balázs, Komáromi András Levente, Kovács Dániel, Krizsanyik Csaba, Molnár Ádám, Nagy Etelka, Pásztor Károly, Regele István és Török Zoltán.
  • A magyar nyelvű kiadás a PMI Budapest, Magyar Tagozat szervezésében, az elnökség aktív támogatásával valósult meg (elnök: Szalay Imre; Kremmer László). A magyar kiadásra vonatkozó észrevételek erre az e-mail címre küldhetők: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A megjelenést a következő vállalatok és nonprofit egyesületek támogatták:

1 2018 12 20

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár