Megjelent legújabb kiadványunk az AGILIS Gyakorlati Útmutató!

AGILIS cover2018.12.14-én megjelent legújabb kiadványunk az AGILIS Gyakorlati Útmutató, a PMI Agile Practice Guide című kötetének magyar nyelvű kiadása az Akadémiai Kiadó gondozásában. Ez a hazánkban hiánypótló könyv a projektmenedzsment gyorsan fejlődő és terjedő innovatív irányzata, az agilis projektmenedzsment aktuális összefoglalását adja. 

Agilis vagojelnelkul 1

Segít megérteni, értékelni és felhasználni az agilis és a hibrid megközelítéseket. Gyakorlati útmutatást nyújt arra vonatkozóan, hogy mikor, hol és hogyan alkalmazzák az agilis megközelítéseket, és praktikus módszereket és eszközöket biztosít a szakemberek és szervezetek számára, hogy növeljék agilitásukat.

A kiadványt más PMI szabványokkal összehangolva állították össze, ideértve a Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) - hatodik kiadását is. A könyv a Project Management Institute és az Agile Alliance® együttműködésének eredményeképpen az agilis megközelítés state-of-the-art bemutatását tartalmazza (Scrum, Lean, Kanban, Scrumban stb), és mint ilyen, nem hiányozhat egyetlen projektvezető könyvespolcáról sem.

A könyv megrendelhető az Akadémiai Kiadó honlapján: https://akademiai.hu/1656/gazdasag/menedzsment/agilis_gyakorlati_utmutato

A magyar kiadás a PMI Budapest, Magyar Tagozat és számos további szponzor támogatásával jött létre.

  • Fordító: Pap Katalin
  • Szerkesztő: Nagy Kornél
  • Projektvezető: Pálvölgyi Lajos
  • A magyar terminológia felülvizsgálatában és kiegészítésében közreműködtek: Horváth Balázs, Járdán Tamás, Langer Tamás, Sándor Zoltán és Szalay Imre.
  • A fordítás ellenőrzésében közreműködtek: Fekete Zsolt, Kajtár Balázs, Komáromi András Levente, Kovács Dániel, Krizsanyik Csaba, Molnár Ádám, Nagy Etelka, Pásztor Károly, Regele István és Török Zoltán.
  • A magyar nyelvű kiadás a PMI Budapest, Magyar Tagozat szervezésében, az elnökség aktív támogatásával valósult meg (elnök: Szalay Imre; Kremmer László). A magyar kiadásra vonatkozó észrevételek erre az e-mail címre küldhetők: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A megjelenést a következő vállalatok és nonprofit egyesületek támogatták:

1 2018 12 20

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

 hte670

KPMG Blue logo web

HOA 

 

njszt

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár

facebook   linkedin   twitter