Év végi beszélgetés Pernyeszi Andrással, PMP® a PMI Budapest, Magyar Tagozat Marketing ügyekért és PMIef feladatokért felelős alelnökével.

pernyeszi andrás2018-at személyesen szakmailag és a projektmenedzsment mint szakma és tudomány szempontjából is sikeres évnek tartom. A PMI szervezetei és eseményei közül ebben az évben elsősorban az év PM diplomamunkája pályázatban, a PMIef-ben és az új elnökségben vettem aktívan részt. Az év PM diplomamunkája pályázat fő célja a projektmenedzsment népszerűsítése a fiatalabb generációk körében.

 

Az esemény főszervezőjeként és a zsűri tagjaként sok színvonalas szakdolgozattal és tehetséges pályázóval volt szerencsém találkozni. A jövőben igyekszem még több felsőoktatási intézményben jelen lenni, több diákhoz eljuttatni a pályázat hírét.

 IMG 5855

A felsőoktatási intézményeken kívül célom a projektmenedzsment módszereit az alap- és középfokú oktatási intézményekben is népszerűsíteni. Erre vállalkozik a Project Management Institute Educational Foundation (PMIef), melynek én vagyok a PMI Magyar Tagozatban a képviselője.

Fontos esemény volt számomra idén a PMI életében az elnökválasztás. Az új elnökséggel egy napos csapatépítő elnökségi találkozó során hosszú távra kialakítottuk a hatékony együttműködés alapjait. Egyeztettük a jövőre vonatkozó elképzeléseinket, meghatároztuk hosszútávú céljainkat és tisztáztuk a szervezeten belüli szerepköreinket.

2019-ben eddigi tevékenységeim folytatása mellett nagyobb hangsúlyt helyezek majd a marketingre. Az elnökséggel részletesen kidolgoztuk marketingstratégiánkat mint céljaink elérésének egyik fontos alapkövét, ennek megvalósítása már aktívan és sikeresen zajlik. Célunk minél több üzletág felé nyitni, minél több helyen és témában jelen lenni az építőipartól a kulturális rendezvényekig, hiszen a projektmenedzsment tudománya minden szakma és terület számára hasznos tudást hordoz. Ezek mellett egyre hangsúlyosabban célom a már fentebb említett oktatási intézményekben minél aktívabban megjelenni és eseményeinket még nagyvonalúbbá és színvonalasabbá tenni.

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

hpe logo

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

hte670

KPMG Blue logo web

Art of Projects Conference 2018

MasterClass 2018

Agile Practice Guide

Agile Practice Guide

PMBOK Guide Sixth Edition

ezgif.com resize

PM Tudástár

pmbok

facebook          linkedin